- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.621
:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:
:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:
arkaşlar hepinize bişey sormak istiyorum aynayı alıp oraya baktığımda küçük pembe-kırmızı arası bi et parçaı tam ortada vajinanın girişinde duruyo sizce kızlık zarı dediğimiz bu mu???çünkü oraya dayananıca canım acıyo ve bıraktırıyorum eşime???
ayy çok sevindim ya tebrikler.
bacım satta 5 civarlarında yaznışsın bak umutsuzdun
ne ara yaptın geldin :kedi:
bakın arkadaşlar ne kadra kolay mış 2 dk lık iş
git yat rahatını keyfini çıkar yerimseniben
canım benim haberi vermek için kalkmış gelmiş yazmış :teselli:
kafana göre takıl canım
ben 2 3 gün bekledim ama
ne demek canım,galiba ben de beklicem canım bana ilk destek olan sendin herşey için sana çok teşekkür ederim canım arkadaşım
canım genelde emla kullanmışlar arkadaşlar sen garanti olsun emla al bence albenim de emla kullanıp başaranlardandı yanlış hatırlamıyosam inşallah biter ve hepimiz kurtuluruz şu vaji işinden
evet canım doktor bana ESTRIOL VAJINAL krem ve Emla krem önerdi ..ilk önce estriol kremin içinde bi çubuk var o çubuğun ucunda delik var içerisine krem alıp vajinin içine sokabildiğin kadar sokup sıkıyosun kremi içine ..aynı şekilde birazda emla alıp içine aynı şekilde sıkıyosun ve inanın 0 acııı ..mutlaka deneyin..kolay gelsin :lepi:
canım kız yenmiş yaevet canım doktor bana ESTRIOL VAJINAL krem ve Emla krem önerdi ..ilk önce estriol kremin içinde bi çubuk var o çubuğun ucunda delik var içerisine krem alıp vajinin içine sokabildiğin kadar sokup sıkıyosun kremi içine ..aynı şekilde birazda emla alıp içine aynı şekilde sıkıyosun ve inanın 0 acııı ..mutlaka deneyin..kolay gelsin :lepi:
ne demek canım,
bende burdaki arkadaşlar sayesinde motive oldum
şimdide sorunlu arkadaşlara yardım edelim bizi bizden başkası anlayamazz :1hug:
gunaydın kızlar ya dun pe.. deneyımını yasamka ıstedık prezarvatıf kullandım ya ınanılmaz bır yanma hıssettım gozumden yas aktı nıye olduugnu anlamadım bunu yasayan varmı neden oldu kı.. yapamadım zaten :1no2:
Albenim benim eski yazılarım yorum yazıyo