Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bacım satta 5 civarlarında yaznışsın bak umutsuzdun
ne ara yaptın geldin :kedi:
bakın arkadaşlar ne kadra kolay mış 2 dk lık iş
git yat rahatını keyfini çıkar yerimseniben
canım benim haberi vermek için kalkmış gelmiş yazmış :teselli:

:lepi:kızlarrrr Allahıma kurban olayım ben yaaa:))) yaptıkkkk yemin ederim yaa çokkk mutluyum üstelik kayganlaştırıcı veya anestol kullanmadan . Rabbim hepinize de nasip etsin arkadaşlar:teytey::teytey::teytey:

tebrikler hayatim.. darisi bize insallahhhkaydirigubbakcemile2

cnm orası kızlık zarı değil zarın girişi kısmını çevreleyen doku..yani herkes de var endişelenme kaydirigubbakcemile2

yemeği yedik dışarı çıkalım dedik ne olduysa soyunmak için odaya giidince oldu o kadar kısa sürdükü anlamadım bu mu dedim daha dün ağlaya ağlaya harap olmuştum 2.5 ay oldu evleneli ancak oldu:hooray:

yok haberi vermek için kalmadım dasırnaşık şey şu an artık yapacak bişe yok ben de bana destek olan arkadaşlarım gibi yapamayan diğer arkadaşlarıma aslında hiç de zor bişe olmadığını söylemek istedim:smiley-cool:

canım genelde emla kullanmışlar arkadaşlar sen garanti olsun emla al bence albenim de emla kullanıp başaranlardandı yanlış hatırlamıyosam inşallah biter ve hepimiz kurtuluruz şu vaji işinden

evet canım doktor bana ESTRIOL VAJINAL krem ve Emla krem önerdi ..ilk önce estriol kremin içinde bi çubuk var o çubuğun ucunda delik var içerisine krem alıp vajinin içine sokabildiğin kadar sokup sıkıyosun kremi içine ..aynı şekilde birazda emla alıp içine aynı şekilde sıkıyosun ve inanın 0 acııı ..mutlaka deneyin..kolay gelsin :lepi:

canım biz bugün başardık:teytey: tavsiyelerin için çok teşekkürler

canım kız yenmiş ya
benimmi beynim döndü kime yazıyon kızzz :sm_confused:

ne demek canım,
bende burdaki arkadaşlar sayesinde motive oldum
şimdide sorunlu arkadaşlara yardım edelim bizi bizden başkası anlayamazz :1hug:

evet canım moral buluyordum ben de burda ... elimden geldiği kadar yardım ederim...gerçi bizimki doğal yollarla oldu hiç bişe kullanmadım ben sadece eşim vazelin sürdü okadar

canım yaaa sen benden ismini aldığın kremi almadın mı daha noldu ??? haberdar et bizi de merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…