- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.401
Ne kadar paralara kıydık tabiki sorucam burda önceki sayfalara gidip bakın isterseniz neler neler defalarca soruluyor olumsuz bişey duymayı değil de kendimi avutacak güçlendirecek sürekli olumlu şeyler duymak istiyor diye düşünebilirsiniz siz neden hemen olumsuz yönden düşündünüz anlamadım. Ben oraya burda bir kişi de bana ben yenemedim dese yine gidicem ne duymak istediğimi şimdi siz kestirin. Bu psikolojiyi de yaşamadıgınız çok belli muhtemelen evli olmadığınız için evli olunca insan çok daha farklı oluyo emin olun kimse de rahatsızlık duymuyo sormamdan özelden de burdan da ayrı cevap veriyorlar Allah bin kere razı olsunTerslenecek durumdasınız çünkü, 10000 defa aynı şeyleri farklı üyelere soruyorsunuz. Herkes size anlatıyor ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Hala mesajımdan vajinusmus derecesi ölçmeye çalışıyorsunuz şaka gibisiniz. Psikolojik falan değil sizinki ayrı bir olay. Siz olumsuz geri bildirim istiyorsunuz gittik ama yenemedik gibi. Öyle bir şey duyarsanız işinize gelecek sanki. Kıyın paranıza bir zahmet.