- 6 Aralık 2022
- 1.652
- 3.696
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.381
Rica ederimTeşekkür ederim pek anlamıyorum burayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTeşekkür ederim pek anlamıyorum burayı
Hayır yapmadımÖncelikle fiziksel muayeneden geçtin mi?
Yeni gelmedim geri geldim uzun zamandır yoktum iş hayatına atılınca buraya vakit ayiramadim.Onikiagustos da o doktorla yendi ama sanırım aktif değil birkaç aydır.
Önerir misiniz peki dereceniz neydi çok uçuk fiyat veriyo ve gidip de yenemezsem diye çok korkuyorum çok durumum yok çünküBen de Nazife hoca da yendim ama muayenehanesine giderek 5 seansta atlattım. Kendisini arayıp süreçle ilgili bilgi alın, kendiniz konuşun. İçinize sinerse muhakkak destek alın.
Birikim yaptığınız herhangi bir şeyiniz var mı ,altın vs..bu rahatsızlıktan kurtulmak öyle önemli..hem psikolojik sürecinize iyi gelecek hem uzman desteğiyle cesaretiniz yerine gelerek organınızı profesyonel doktor sayesinde kullanmayı öğreniyorsunuz.Zaten sonrası vajinusmustan kurtuluş,Şiddetle tavsiye ederim doktoru.Önerir misiniz peki dereceniz neydi çok uçuk fiyat veriyo ve gidip de yenemezsem diye çok korkuyorum çok durumum yok çünkü
Size mesaj atmıştım ama görmediniz sanırım. Ya olacağını bilsem herşeyimi veririm ama bide olmazsa diyorum o zamanki psikolojim de çok kötü olcakBirikim yaptığınız herhangi bir şeyiniz var mı ,altın vs..bu rahatsızlıktan kurtulmak öyle önemli..hem psikolojik sürecinize iyi gelecek hem uzman desteğiyle cesaretiniz yerine gelerek organınızı profesyonel doktor sayesinde kullanmayı öğreniyorsunuz.Zaten sonrası vajinusmustan kurtuluş,Şiddetle tavsiye ederim doktoru.
Ya olmazsa demeden tam inanç lazım. Bunu da evlilik için olmazsa olmaz gördüğün bir şeyin yerine koy. Yatak odası takımı almadan evlenmedin değil mi? Haliyle cinsellik olmadan da evlilik olmazSize mesaj atmıştım ama görmediniz sanırım. Ya olacağını bilsem herşeyimi veririm ama bide olmazsa diyorum o zamanki psikolojim de çok kötü olcak
Sizde ona mı gittiniz gidip de yenemeyen yok sanırımYa olmazsa demeden tam inanç lazım. Bunu da evlilik için olmazsa olmaz gördüğün bir şeyin yerine koy. Yatak odası takımı almadan evlenmedin değil mi? Haliyle cinsellik olmadan da evlilik olmaz
Evde kendim yendim. Burada söylnen her şeyi yapabildim kendi kendime, evliliğimin 1. Ayında yendim. Ama çalışmaları yapamıyor olsaydım (parmak, dilatör vs) doktora giderdimSizde ona mı gittiniz gidip de yenemeyen yok sanırım
Bende bitek işaret parmağımı sokuyorum Dilatörü tek başıma yapamam kegel nefes fln ilişki esnasında yapıyorum ama asla giriş olmuyo hani diyolar ya acı hissettim yapamadık fln o noktaya bile gelemiyoruzEvde kendim yendim. Burada söylnen her şeyi yapabildim kendi kendime, evliliğimin 1. Ayında yendim. Ama çalışmaları yapamıyor olsaydım (parmak, dilatör vs) doktora giderdim
Ben doktoru kendi araştırmamla bulmuştum,öneri almamıştım o zamanlar,önce kendime inandım,ne kaybederim ki dedim inançla yola koyuldum,bu durumumdan cinsel birliktelikten daha çok önce özgüvenim kırılmıştı,onu toparlamak için de kurtulmak istiyordum,nasıl bana ait olan organımı kullanamam diye,tabi sonra da evliliğin önemli çok önemli parçası olduğu için.Siz şanslısınız öneriyi duyuyorsunuz burdan.Psikoloji zaten bu rahatsızlık devam ettikçe iyi hissetmiyorsunuz şaun öyle değil mi? Bir şans verip yola koyulmalısınız,bu para boşa giden bir para değil.Çok önemli bir şey için harcamış olacaksınız.Size mesaj atmıştım ama görmediniz sanırım. Ya olacağını bilsem herşeyimi veririm ama bide olmazsa diyorum o zamanki psikolojim de çok kötü olcak
Giriş olmaması olayı tam olarak vajinusmus işte. Orada duvar var asla penis ilerleyemiyor. Eşlerimiz de söylüyor bir engel olduğunu. Kasları sıktığımız için orası kapanıyor. Kasları eğitmek de parmak veya dilatör egzersizleri ile mümkün oluyor.Bende bitek işaret parmağımı sokuyorum Dilatörü tek başıma yapamam kegel nefes fln ilişki esnasında yapıyorum ama asla giriş olmuyo hani diyolar ya acı hissettim yapamadık fln o noktaya bile gelemiyoruz
Tabiki öneririm çok iyi bi doktor. Nazife hanımla bu hastalığı yenersiniz bana güvenin ben 1 sene uğraştım doktor doktor gezdim ama nazife hocam sayesinde yendim hastalığımı.Önerir misiniz peki dereceniz neydi çok uçuk fiyat veriyo ve gidip de yenemezsem diye çok korkuyorum çok durumum yok çünkü
Yenebilirsem asla verdiğim paraya acımam asla. Peki siz evde yaparkenkiyle doktorla yaptığınız aynı mıydı egzersizler yani evde hiç acı duyuyormuydunuz yaparken doktor neyi aşılıyor onu merak ediyorum yani bilinçlendirmek dışında çünkü bende biliyorum mesela oranın genişlediğini bi çocuk çıktığını girdiği şeyin şeklini aldığınıBen aparatları evde kendim alabiliyordum,ilişki denemesine cesaret edemiyordum,doktor tedavisi alıp sil baştan başlamıştım aparatları çalışmaya,3 seansta yendim.Evde kendi kendine yenen arkadaşlar da çok burda,ama siz kendi başınıza dilatör alamıyorsanız,mutlaka destek alın.
Aslında ilişki esnasında eşime soruyorum bacağımı tutuyo mesela kasılmış olmuyo önceden kaskatı kesilirdi be kegel yapıp kontrol ediyorum o an ona rağmen olmuyoGiriş olmaması olayı tam olarak vajinusmus işte. Orada duvar var asla penis ilerleyemiyor. Eşlerimiz de söylüyor bir engel olduğunu. Kasları sıktığımız için orası kapanıyor. Kasları eğitmek de parmak veya dilatör egzersizleri ile mümkün oluyor.
Hiç Vajinusmus tedavisi aldınız mı ? Ne kadar süredir çaba gösteriyorsunuz ? Bu rahatsızlığı yenme süreci bir organımızı kullanmayı öğreniyoruz ya ; esnemeyi bilmemek,dilatör kullanırken esnemeyi öğreniyoruz ,ilk kullandığımızda hiçbir şey bilmediğimiz için acı değil ama öğrenme sürecinde hafif baskılar hissediyoruz,baskı kendimizi ne kadar kasarsak o kadar yoğun oluşur ,aparat çalıştıktıkca bu durum hep azalıyor esnemeyi öğrendikçe o baskı tamamen ortadan kalkıyor,yani malesef Vajinusmus rahatsızlğına biz çaba göstermeden sihirli bir dokunuşla düzelen bir şey değil bu sizin çalışmanıza bağlı ,ama sizde önce aşmanız gereken şey “İnanmak” ,bir şeylerin olumlu sonuçlarına çabalamadan ulaşamayız.Yenebilirsem asla verdiğim paraya acımam asla. Peki siz evde yaparkenkiyle doktorla yaptığınız aynı mıydı egzersizler yani evde hiç acı duyuyormuydunuz yaparken doktor neyi aşılıyor onu merak ediyorum yani bilinçlendirmek dışında çünkü bende biliyorum mesela oranın genişlediğini bi çocuk çıktığını girdiği şeyin şeklini aldığını
Bu soruyu sormamın sebebi şuana kadar tedaviye şans verdiniz de hüsrana uğradınız doktor geçmişiniz mi oldu diye kaygılısınız diye anlamaya çalışıyorum,Maddi manevi zarar mı gördünüz ,aldınız mı daha önce uzman destek ?Hiç Vajinusmus tedavisi aldınız mı ? Bunun için herhangi bir harcama yaptınız mı kendiniz için ? Ne kadar süredir çaba gösteriyorsunuz ?
1 yıldır psikoloğa gidiyorum ondan öncede bir kaç psikolog değiştirdim jinekologa gittik kaç defa onlar psikoloğa yönlendirdi sonra eşim sertleşme sorunu oldu diye ürolojiye gittik yine kaç defa psikolog zaten yedi bizi eşim Allah razı olsun asla şikayet etmedi yeterki çözülsün dedi psikologtan da çok ümitliydik olacak dedik olmadı yazdığımda ilgilenmemeye başladı hepten boşluğa düştümBu soruyu sormamın sebebi şuana kadar tedaviye şans verdiniz de hüsrana uğradınız doktor geçmişiniz mi oldu diye kaygılısınız diye anlamaya çalışıyorum,Maddi manevi zarar mı gördünüz ,aldınız mı daha önce uzman destek ?
Bakın psikolog düşmanı değilim yanlış anlamayın ,psikiyatri ve psikolog tedavisine inanan biri olarak Vajinusmus sorunu önce kadın doğum uzmanıyla çözülür ,daha doğrusu Vajinusmus tedavisinde alanında uzman doktorla ,klinik tedavi Ile çözülür ,siz bu tedaviyi anladığım kadarıyla hiç almadınız.1 yıldır psikoloğa gidiyorum ondan öncede bir kaç psikolog değiştirdim jinekologa gittik kaç defa onlar psikoloğa yönlendirdi sonra eşim sertleşme sorunu oldu diye ürolojiye gittik yine kaç defa psikolog zaten yedi bizi eşim Allah razı olsun asla şikayet etmedi yeterki çözülsün dedi psikologtan da çok ümitliydik olacak dedik olmadı yazdığımda ilgilenmemeye başladı hepten boşluğa düştüm