- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.681
İnşallah. Ben de yaklaşık 3 ay sadece penis başını alabildim. Bu ay da yarıya kadar oldu işte. Penisten sonra dilatör yapmak zor geldi çünkü penis daha kolay.Benim durumum biraz enteresan. Tam ilişki yaşayabiliyorum ama çok acı çekiyorum. Doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi. Eşim ile 10-15 günde bir görüşüyoruz her defasında ben acı çekiyorum. Buradaki arkadaşların önerisi üzerine dilatör aldım fakat o da zor 3. boyda olamama rağmen aklım 4 ve 5 in büyüklüğünde. Bunaldıktan sonra buraya yazıyorum ve kendmi iyi hissedip olacak diyip pozitif oluyorum. İnşallah herkesin sorunu tez zamanda çözülür
4 ve 5 te gözünüz korkmasın ben emla krem ile yapıyordum dilatörleri. 4ü yaklaşık iki hafta çalıştım.(sebebi de doktordaki dilatörle bendeki arasında az bir kalınlık farkı vardı. İkimizinki de silikon olmasına rağmen) 4le son çalışmalarıma doğru emla kremi bıraktım ve bi cesaretle 4ü yaptıktan hemen sonra 5e geçmiştim kremsiz. Sadece kayganlaştırıcı kullanarak ilerledim. Veeee 5 numarayı kastan geçirebilmiştim ama bu boyu ilk yaptığım için çok zorlamadım daha fazla ilerlemesi için.
İnşallah kısa zamanda daha iyi olsun hepimiz için