• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çünkü dilatörü eminim hepimiz itici bulmuşuzdur bu rahatsızlığı kabul edene kadar,ama onlar bu süreçte benim kurtarıcım oldular ben böyle öğrendim kendimi kaslarımı tepkilerimi kontrol etmeyi 😍dilatör ya da parmak egzersizi yapmak istemeyen arkadaşlara benim önerebileceğşm bir yardımım olamıyor malesef çünkü eşli denemede denedikçe bu defa her olumsuz sonuçta daha çok motivasyonu düşüp kendimizi yıpratıyoruz denemek içimizden gelmiyor ,bu olsun istemediğim için önce aparat ya da parmak çalışması olmalı burda hepimiz öyle yaptık öyle yendik 😍hepimize de bir dönem dünyanın en imkansız şeyi geliyordu başarmak.. ben sana çok inanıyorum sen de başaracaksın çok güzel ilerliyorsun
Evet gerçekten itici geliyordu ben uzuuun zamandır bekletiyordum aldım duruyordu öyle. Korkunç geliyor gerçekten plastik sert vs diye insan onunla asla olmaz diyor ama o olmadan çok çok zor. Bu düşüncede olan varsa vazgeçsin. Uzun zamana mal olacak. Benim oldu. Yani dönüp dolaşıp yine dilatöre geldim🤨boş yere vakit kaybetmeyelim bence.
Yani klasik örnek olarak kocaman bebek kafasının çıkacağı kadar ayrılabilen genişleyen bir organa minik bir aparatı itmek çok zor değildir böyle düşüncelerimizi değiştire değiştire başaracağız eminim. Önce organımızı kendimiz keşfedelim bunu da bu bahsedilen yöntemlerle yapacağız.

Evet gerçekten itici geliyordu ben uzuuun zamandır bekletiyordum aldım duruyordu öyle. Korkunç geliyor gerçekten plastik sert vs diye insan onunla asla olmaz diyor ama o olmadan çok çok zor. Bu düşüncede olan varsa vazgeçsin. Uzun zamana mal olacak. Benim oldu. Yani dönüp dolaşıp yine dilatöre geldim🤨boş yere vakit kaybetmeyelim bence.
Yani klasik örnek olarak kocaman bebek kafasının çıkacağı kadar ayrılabilen genişleyen bir organa minik bir aparatı itmek çok zor değildir böyle düşüncelerimizi değiştire değiştire başaracağız eminim. Önce organımızı kendimiz keşfedelim bunu da bu bahsedilen yöntemlerle yapacağız.
Düşünce böyle olunca başarı da çok yakın oluyor bu arada 😍🤗

İyi akşamlar kızlarımm bundan birkaç ay önce yarım yapabildiğimi söylemiştim ama son 1 aydır tamamen yendiğimi söyleyebilirim 🥰 2 yılımı kendime zehir edip asla olmayacak sanırım dediğim gün başarabildim, bu konuda da sizlere elimden geldiğince yardım etmeye her zaman hazırım. Bu sorunu yaşayan herkes tez vakitte yenme mutluluğunu yaşar inşallah, dualarım sizinle🙏🏻

İyi akşamlar kızlarımm bundan birkaç ay önce yarım yapabildiğimi söylemiştim ama son 1 aydır tamamen yendiğimi söyleyebilirim 🥰 2 yılımı kendime zehir edip asla olmayacak sanırım dediğim gün başarabildim, bu konuda da sizlere elimden geldiğince yardım etmeye her zaman hazırım. Bu sorunu yaşayan herkes tez vakitte yenme mutluluğunu yaşar inşallah, dualarım sizinle🙏🏻
İnşallah hepimizin bu cümleleri yazabilme günü gelsin en kısa zamanda. 🌸🌸🌸

Aparatlarla çalışmaya devam et canım 😍sen yanlış hatırlamıyorsam eşli denemede bir pozisyonda başarılıydın diye biliyorum doğru mu hatırlıyorum?
Aynen tek pozisyonda oluyordu ama ondan da şüphelenmeye başladım tam olmuyor mu acaba diye düşünüyorum 😄diğer pozisyonları denemeye çalışıyorum ama olmuyor önce aparatı tam anlamıyla başarmam gerekiyor bunun farkındayım bi de biz aparatlarla çalışırken bir saat de olsa sabredebiliyoruz yavaş yavaş ilerletebiliyoruz ama eşli çalışmada öyle olmuyor çabuk sıkılıyorlar bu da bizi iyice strese sokuyor dilatorle yapmak istemeyen arkadaşlar için söylüyorum bunu ☺️

Cereser Cereser 😍
tebrik ederim 😍🙏

Aynen tek pozisyonda oluyordu ama ondan da şüphelenmeye başladım tam olmuyor mu acaba diye düşünüyorum 😄diğer pozisyonları denemeye çalışıyorum ama olmuyor önce aparatı tam anlamıyla başarmam gerekiyor bunun farkındayım bi de biz aparatlarla çalışırken bir saat de olsa sabredebiliyoruz yavaş yavaş ilerletebiliyoruz ama eşli çalışmada öyle olmuyor çabuk sıkılıyorlar bu da bizi iyice strese sokuyor dilatorle yapmak istemeyen arkadaşlar için söylüyorum bunu ☺️
eşli çalışmaktansa dilatörü seçerim hiç gelemem eşimin sabırsızlığına demiştim 🤣

Merhaba arkadaşlar, 1.5 yıllık ilişkim var denemelerimiz olmayınca jinekoloğa gittik vajinamda septum olduğumu öğrendim sen vajinusmus değilsin demişti doktorlar bana 2 doktora gittim bu süreçte. Neyse ameliyat oldum hatta mutlu oldum sorunum buymuş dedim vr bu süreçtem sonra her şey çözülecek kafasına girdim ama maalesef böyle olmadı 1 yıldır denemelrimiz oluyor arada ama hala acı hissiyatı geçmiyor ve ben kendimi kasıp sevgilimi itmeye devam ediyorum ikimizin de psikolojisi çok etkilendi ve artık istek azalması olmaya başladı aynı sorunu yaşayanalrla dertleşmeye ihtiyacım var bu sorunu çözmem lazım

Merhaba ,önce istersen son sayfadan geriye doğru birkaç sayfa göz at canım Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ın yazdıkları Cereser Cereser MinikPatiAnnesi MinikPatiAnnesi benim yazılarım son birkaç sayfada vardır onları oku sonra sormak istediğim başka şeyler olursa tekrar yazarsın🌺ben tekrar etiket yapamıyorum o yazıyı Cereser Cereser nasıl yapmalıyım canım 😍 tiniminin yazıları

Doktor tedavide uyuşturucu kullanıyor mu ?
Benim doktorum kullanmadı bol jel sürerek yaptı zaten sadece birkere doktorla yaptım oda yarım olmuştu benim derecem yüksekti çünkü gerisini hep ev ödevi şeklinde ilerledi. Ben evde yaptım aradım ilerlememi söyledim o şekilde 3 hafta sürdü 4.hafta bitmeden ilişki olmuştu

Savaşcı kızlarım kendi sıkıntılarımdan dolayı sürekli burda olamıyorum geç dönüşüm olabiliyor kusuruma bakmayın lütfen ☺ ev bulmaya çalış bebiş sahibi olabilmek için doktor doktor gez falan derken yoğun zamanlar geçiriyorum. Özelden ya da burdan yazabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım her zaman ☺ son vajili de yendim diyene kadar ben Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Cereser Cereser L Luckk ve daha niceleri burdayız sizinleyiz biz nasıl başardıysak sizde başaracaksınız kendinize inancınızı kaybetmeyin 🩷 aparatı ilk denemeden yapamayabilirsin çok normal kolay olsa zaten vajinismus olmazdık ☺ denemeye devam et pes etmeden, kendini motive edecek müzik film bişeyler bul egzersiz yaparken sadece oraya odaklanma, kafanı dağıt başka şeylerle o zaman süreç daha keyifli ilerleyecek ve sonunda kazanan sen olacaksın 🌷 ben egzersiz yaparken kendime oda hazırlamıştım güzel kokulu mumlar rahatlatıcı müzik falan ortam kurmuştum çok faydasını gördüm tavsiye ederim 😄

Alıntıla yapmayı beceremedim 😍sayfa 13299 daymıs o yazılar :) onları da okuyalım yenmek isteyen arkadaşlar 🙏 MinikPatiAnnesi MinikPatiAnnesi Allah kalbine göre versin canım dileklerin gerçekleşsin hayallerindeki gibi evlat sahibi ol inşallah en yakın zamanda ❤️ sağlıkla alın kucağınıza Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sen çok güzel anne olacaksınız eminim 🌸çocuklarınız çokkk şanslı

Alıntıla yapmayı beceremedim 😍sayfa 13299 daymıs o yazılar :) onları da okuyalım yenmek isteyen arkadaşlar 🙏 MinikPatiAnnesi MinikPatiAnnesi Allah kalbine göre versin canım dileklerin gerçekleşsin hayallerindeki gibi evlat sahibi ol inşallah en yakın zamanda ❤️ sağlıkla alın kucağınıza Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sen çok güzel anne olacaksınız eminim 🌸çocuklarınız çokkk şanslı
Amin inşallah canım isteyen bekleyen herkese nasip etsin Allah ❤ güzel dileklerin için teşekkür ederim o kadar moral oluyo ki anlatamam ☺🥰

Back