- 1 Mayıs 2024
- 82
- 98
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.041
Evet gerçekten itici geliyordu ben uzuuun zamandır bekletiyordum aldım duruyordu öyle. Korkunç geliyor gerçekten plastik sert vs diye insan onunla asla olmaz diyor ama o olmadan çok çok zor. Bu düşüncede olan varsa vazgeçsin. Uzun zamana mal olacak. Benim oldu. Yani dönüp dolaşıp yine dilatöre geldimboş yere vakit kaybetmeyelim bence.Çünkü dilatörü eminim hepimiz itici bulmuşuzdur bu rahatsızlığı kabul edene kadar,ama onlar bu süreçte benim kurtarıcım oldular ben böyle öğrendim kendimi kaslarımı tepkilerimi kontrol etmeyi dilatör ya da parmak egzersizi yapmak istemeyen arkadaşlara benim önerebileceğşm bir yardımım olamıyor malesef çünkü eşli denemede denedikçe bu defa her olumsuz sonuçta daha çok motivasyonu düşüp kendimizi yıpratıyoruz denemek içimizden gelmiyor ,bu olsun istemediğim için önce aparat ya da parmak çalışması olmalı burda hepimiz öyle yaptık öyle yendik hepimize de bir dönem dünyanın en imkansız şeyi geliyordu başarmak.. ben sana çok inanıyorum sen de başaracaksın çok güzel ilerliyorsun
Yani klasik örnek olarak kocaman bebek kafasının çıkacağı kadar ayrılabilen genişleyen bir organa minik bir aparatı itmek çok zor değildir böyle düşüncelerimizi değiştire değiştire başaracağız eminim. Önce organımızı kendimiz keşfedelim bunu da bu bahsedilen yöntemlerle yapacağız.