- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.021
Arkadaşlar bende vemcaine spreyle parmak egzersizi falan denedim ama uyuşturmadı yanlış mı kullanıyorum acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hoşgeldiniz. Alıntıladığım Tiniminimavihanim ın yorumuna tıklayın ve lütfen okuyun, çok faydası olacak.@dlknq1 okuu canımmm
siz ne aşamadasınız acaba? geçmeyecek diye düşünmeyelim önce inanmalıyız yapacağımıza, bunun için yaratıldık yani fonksiyonlarımız buna uygun, sanki şey hissi oluyor, yok ben farklıyım diğer insanlardan ayrıyım gibi, ya çok dar ya da kapalı gibi hisler geliyor. aslında tüm herkese gelen hisler bunlar. buradan okuduğum kadarıyla. o nedenle olumsuzluk fikrini kafamızdan çıkaralım önce. inşallah biz de başardık mesajını atarız sizinle.Okudum hersey tamam diorz ona gelince sar başa oluyor işte gecmicek gibi Allah yardmcmz olsun yenenler dua edin lütfen bizde atlatlm
Baya olur mu yazmışım :) ben de sormak istediğiniz soruda burdayım :)dediğiniz gibi yenme sürecinde o tarz düşünceler hepimizde oldu hoşgeldiniz ,geçmişe takılmayalım tabiki şimdi önemli olan ,buradaki yazıları okuyalım olur mu,,3.aparatla kolaylıkla çalışabiliyor musun şuanda,bu sayfadan bir sayfa geride ya da iki sayfa orada ben de bir yazı paylamıştım aparatlara çalışırken öyle mi çalışıyorsunuz o yazıyı okuyabilir misiniz gun isigi piriltisi aparatlarla rahat çalıştıktan sonra eşli deneme daha iyi olur,eşli denemeye geçtiğinizde burdan haberleşelim onla da ilgili konuşalım tekrar olur mu ,
cevabınız için teşekkürler, 3. de bir nebze zorlanıyorum ama alıyorum, eşli denemede pozisyonu bulamadım yani tam kolay nasıl olur bilemiyorum, misyonerde aşırı korku geliyor, böyle savunmasızlık hissi gibi bir şey.dediğiniz gibi yenme sürecinde o tarz düşünceler hepimizde oldu hoşgeldiniz ,geçmişe takılmayalım tabiki şimdi önemli olan ,buradaki yazıları okuyalım olur mu,,3.aparatla kolaylıkla çalışabiliyor musun şuanda,bu sayfadan bir sayfa geride ya da iki sayfa orada ben de bir yazı paylamıştım aparatlara çalışırken öyle mi çalışıyorsunuz o yazıyı okuyabilir misiniz gun isigi piriltisi aparatlarla rahat çalıştıktan sonra eşli deneme daha iyi olur,eşli denemeye geçtiğinizde burdan haberleşelim onla da ilgili konuşalım tekrar olur mu ,
Arkan dönük pozisyonları deneyebilirsin eşinin geldiğini görmekten çekiniyorsan o da olmaz dersen senin kontrolünde olan bir pozisyon deneyebilirsin senin üstte olduğun gibi?cevabınız için teşekkürler, 3. de bir nebze zorlanıyorum ama alıyorum, eşli denemede pozisyonu bulamadım yani tam kolay nasıl olur bilemiyorum, misyonerde aşırı korku geliyor, böyle savunmasızlık hissi gibi bir şey.
O misyoner pozisyondaki o korkuyu ben de yaşamıştım bir dönem anlıyorum sizi,şimdilik o pozisyonu boşverin,benim yendiğim ilk pozisyon şöyleydi eşim ayaktaydı ben yatağa uzanmıştım yatak ucunda,ayaklarım baya yataktan dışardaydı yani kalçam ve sırtım yataktaydı :) ayaklarımı eşimin boynuna attım kalçamın altına yastık koydum ,eşim ayaklarımdan tuttu o şekilde içimden dedim ki farzet ki Şuan eşin sana o aparatı uygulacak tamamen böyle düşündüm aparat çalıştığın anlardan biri rahat ol dedim içimden..tabi o ana kadar da şöyle bir hazırlık yaptım 10 dk aparatlarla çalıştım vajinam tabi kayganlaştırıcı doldu çalışırken aparatlarla bu benim için iyi bir şeydi çünkü stres olup kuruluk olursa diye bile düşünüyorsun..halbuki hiç öyle sorunum olmadı ..Vajinusmus olsam bile,sonra eşime aparatı verdim bana uygulasın diye o esnada aparatı uygularken ona söyledim böyle bu şekilde penisi birden değil de böyle yap olur mu diye direktifler verdim :) sonra eşli denemeye geçtim ve oldu yani bacaklarımı hareket ettirmeyeceğim bir pozisyon sectim eşim tuttu :) hadi cesaret dedimmm sen de aşacaksın bunu dedim bu şekilde motivasyonlarla umarım anlatabilmişimdir..Burda benzer şeyler yaşadık yaşıyoruz,birbirimizi anlıyoruzcevabınız için teşekkürler, 3. de bir nebze zorlanıyorum ama alıyorum, eşli denemede pozisyonu bulamadım yani tam kolay nasıl olur bilemiyorum, misyonerde aşırı korku geliyor, böyle savunmasızlık hissi gibi bir şey.
Sonra ikinci pozisyon arkam dönük pozisyon oldu,eşimle bir dönem sevişmeye alışıp bu korkuyu üstümden atana kadar arkamı döndüm penisin geldiğini görmemek için dogy pozisyonunda yani,böyle alıştım Ve gerçekten acı çekmedimO misyoner pozisyondaki o korkuyu ben de yaşamıştım bir dönem anlıyorum sizi,şimdilik o pozisyonu boşverin,benim yendiğim ilk pozisyon şöyleydi eşim ayaktaydı ben yatağa uzanmıştım yatak ucunda,ayaklarım baya yataktan dışardaydı yani kalçam ve sırtım yataktaydı :) ayaklarımı eşimin boynuna attım kalçamın altına yastık koydum ,eşim ayaklarımdan tuttu o şekilde içimden dedim ki farzet ki Şuan eşin sana o aparatı uygulacak tamamen böyle düşündüm aparat çalıştığın anlardan biri rahat ol dedim içimden..tabi o ana kadar da şöyle bir hazırlık yaptım 10 dk aparatlarla çalıştım vajinam tabi kayganlaştırıcı doldu çalışırken aparatlarla bu benim için iyi bir şeydi çünkü stres olup kuruluk olursa diye bile düşünüyorsun..halbuki hiç öyle sorunum olmadı ..Vajinusmus olsam bile,sonra eşime aparatı verdim bana uygulasın diye o esnada aparatı uygularken ona söyledim böyle bu şekilde penisi birden değil de böyle yap olur mu diye direktifler verdim :) sonra eşli denemeye geçtim ve oldu yani bacaklarımı hareket ettirmeyeceğim bir pozisyon sectim eşim tuttu :) hadi cesaret dedimmm sen de aşacaksın bunu dedim bu şekilde motivasyonlarla umarım anlatabilmişimdir..Burda benzer şeyler yaşadık yaşıyoruz,birbirimizi anlıyoruz
Ayrıntılı anlattım umarım yardımcı olur size bunlar ,Sonra ikinci pozisyon arkam dönük pozisyon oldu,eşimle bir dönem sevişmeye alışıp bu korkuyu üstümden atana kadar arkamı döndüm penisin geldiğini görmemek için dogy pozisyonunda yani,böyle alıştım Ve gerçekten acı çekmedim
evet anladım telkinlerinize uymaya çalışacağım, kontrolü eşime devretsem belki çözülecek ama p...n..s li denerken dahi p.n.s i benim tutmam gerekiyor, tamamen kendimi bırakamıyorum yani sanki dilatör gibi onu da ben yapmalıyım gibi his oluyor. yapmaz biliyorum ama eşimde kontrol olursa birden itecek canım yanacak mahvolucam gibi hisler geliyor. korkunç oluyorum, kendimi öyle sıkıyorum ki bayılacak gibi oluyorum. kontrol hastalığı hayatımın her anında benimle ama bu alanda maalesef çok yoruyor tabi.O misyoner pozisyondaki o korkuyu ben de yaşamıştım bir dönem anlıyorum sizi,şimdilik o pozisyonu boşverin,benim yendiğim ilk pozisyon şöyleydi eşim ayaktaydı ben yatağa uzanmıştım yatak ucunda,ayaklarım baya yataktan dışardaydı yani kalçam ve sırtım yataktaydı :) ayaklarımı eşimin boynuna attım kalçamın altına yastık koydum ,eşim ayaklarımdan tuttu o şekilde içimden dedim ki farzet ki Şuan eşin sana o aparatı uygulacak tamamen böyle düşündüm aparat çalıştığın anlardan biri rahat ol dedim içimden..tabi o ana kadar da şöyle bir hazırlık yaptım 10 dk aparatlarla çalıştım vajinam tabi kayganlaştırıcı doldu çalışırken aparatlarla bu benim için iyi bir şeydi çünkü stres olup kuruluk olursa diye bile düşünüyorsun..halbuki hiç öyle sorunum olmadı ..Vajinusmus olsam bile,sonra eşime aparatı verdim bana uygulasın diye o esnada aparatı uygularken ona söyledim böyle bu şekilde penisi birden değil de böyle yap olur mu diye direktifler verdim :) sonra eşli denemeye geçtim ve oldu yani bacaklarımı hareket ettirmeyeceğim bir pozisyon sectim eşim tuttu :) hadi cesaret dedimmm sen de aşacaksın bunu dedim bu şekilde motivasyonlarla umarım anlatabilmişimdir..Burda benzer şeyler yaşadık yaşıyoruz,birbirimizi anlıyoruz
Ben de öyle birden itecek sanıyordum,dediğim gibi aparat çalışmasıyla ilgili bir yazı yazmıştım sizde öyle calısıyor musunuz ona bakın,sonra 2,3.apratı eşiniz sizde denesin illa sonrası eşli deneme olacak değil siz egzersiz yaparken eşiniz de size yapsın bunu bu çok işe yarıyor,çünkü kontrolü yavaşça eşimize bırakmayı öğreniyoruz ordaki korkularımız azalıyor kesinlikle faydalıevet anladım telkinlerinize uymaya çalışacağım, kontrolü eşime devretsem belki çözülecek ama p...n..s li denerken dahi p.n.s i benim tutmam gerekiyor, tamamen kendimi bırakamıyorum yani sanki dilatör gibi onu da ben yapmalıyım gibi his oluyor. yapmaz biliyorum ama eşimde kontrol olursa birden itecek canım yanacak mahvolucam gibi hisler geliyor. korkunç oluyorum, kendimi öyle sıkıyorum ki bayılacak gibi oluyorum. kontrol hastalığı hayatımın her anında benimle ama bu alanda maalesef çok yoruyor tabi.
çok çok teşekkür ederim bu rahatsızlıkta insan bir tecrübelinin ayrıntılı her şeyi açıkça anlatmasını bekliyor inanın her aşama bizler için bir yol kat etmek demek. tüm bilgi aktarımlarınız için teşekkür ederim, yani ben şimdi dilatörleri ful deneyip sonra mı eşli deneme aşamasına geçmeliyim planlama bu şekilde mi olsun?Ayrıntılı anlattım umarım yardımcı olur size bunlar ,
evet evet okudum yazılarınızı tekrarenBen de öyle birden itecek sanıyordum,dediğim gibi aparat çalışmasıyla ilgili bir yazı yazmıştım sizde öyle calısıyor musunuz ona bakın,sonra 2,3.apratı eşiniz sizde denesin illa sonrası eşli deneme olacak değil siz egzersiz yaparken eşiniz de size yapsın bunu bu çok işe yarıyor,çünkü kontrolü yavaşça eşimize bırakmayı öğreniyoruz ordaki korkularımız azalıyor kesinlikle faydalı
çok çok teşekkür ederim bu rahatsızlıkta insan bir tecrübelinin ayrıntılı her şeyi açıkça anlatmasını bekliyor inanın her aşama bizler için bir yol kat etmek demek. tüm bilgi aktarımlarınız için teşekkür ederim, yani ben şimdi dilatörleri ful deneyip sonra mı eşli deneme aşamasına geçmeliyim planlama bu şekilde mi olsun?
Yazı bu aparatlara çalışırken böyle mi çalışıyorsunuz diye göz atın ,evet aparatlarla rahat çalışır halde olup sonra mümkünse bir iki defa eşiniz size yapsın aparatları önyargımız azalıyor bu şekilde,sonra da eşli deneme olsun siz aparatlarla rahat çalışır hale geldiğinizde ,eşli deneme öncesi de 10-15 dk aparat çalışmak çok faydalıHepsi normal süreçler birkaç gün boyunca eşli deneme çalışmayı ertelemeniz daha güzel olur bence her gün yarım saatten fazla parmak egzersizi yapmalısınız,önce işaret parmağınızla kolay olacak şekilde parmağınızı içeri alıp çıkarmanız,sonra 2 parmak ile çalışmaya başlamanız,ondan sonra rahat çalışır hale geldiğinde işaret orta parmak ve yüzük parmak ile içeri almaya denemeniz,bunların hepsini bir günde yapmak zorunda değilsiniz,hatta öyle yapmasanız daha güzel olur,zaman vererek ilerleyin,mesela bugün işaret parmağı,daha rahat çalışır duruma geçince iki parmak bu şekilde sırayla..parmaklarla çalışma yapınca ,mesela bugün diyelim ki işaret parmağı ile çalışıyorsunuz.İceri aldığınızda kasıp o an parmağınızı çıkarmaya çalışın ,tam o esnada olan durumu deneyimlemeniz de önemli çünkü bizler penisi alırken de böyle korkularımızla kendimizi kasıp içeri girmesine izin vermiyoruz ,aynı şeyleri parmak çalışırken de yapmalısınız bu yüzden.,egzersiz yaparken ileri geri yapın,parmağınızı çıkarın tekrar alın ,içerde bekletin,içerde bekletince sıkın kendinizi ne hissediyorsunuz,parmağınızı çıkarıp bu defa bir kısmını alın tıpkı peniste olan durum gibi tam o esnada kendinizi tekrar sıkın ilerletmeye çalışın bakın kaslarda nasıl bi duyarlılık oluyor,bunun gibi şeyler..İlişkide de böyle durumla karşılaşınca gücün sizde olduğunu öğreneceksiniz..siz isterseniz gevşerseniz girer istemezseniz girmez çalışmalar böyle olmalı ki siz ilişkide yaşadığınız tatsız deneyimleri iyileştireceksiniz çalışmalarla aslında sorunun bizim kaslarımızı sıkmamızla olduğunu zaten biliyoruz ama çalışmalarla bunu daha iyi deneyimleyip çözümlüyoruz ilişkide bu durum olunca aaa diyoruz çözüm bende hadi parmakta yaptığın gibi içinden diyorsun gevşe bakalım neler oluyor sonra neler olduğunu görüyorsun bir bakmışsın hepsi girmiş kurtuluyorsun
Evet planlama böyle olsun çok açık yazıyorum çünkü bizim için her noktası önemli oluyor Vajinusmus rahatsızlığımızda ,rica ederim başka şeyler olursa sorarsınızçok çok teşekkür ederim bu rahatsızlıkta insan bir tecrübelinin ayrıntılı her şeyi açıkça anlatmasını bekliyor inanın her aşama bizler için bir yol kat etmek demek. tüm bilgi aktarımlarınız için teşekkür ederim, yani ben şimdi dilatörleri ful deneyip sonra mı eşli deneme aşamasına geçmeliyim planlama bu şekilde mi olsun?