Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tam anlamıyla yendik diyen arkadaşlar ne kadar sürede tamam ben yendim diyebildi, zor giriş ve bası hissi tamamıyla ne zaman geçti
Kişiye göre değişiyor bir de ilişkiye girme sıklığıyla değişiyor benim ilk bir haftadan sonra normale dönmüştü. Yendikten sonra her gün birliktelik yaşamıştık o yüzden çok hızlı alışmıştım

lütfen bana yardım edin 3 aydır psikiyatrıye gidiyorum sadece parmak egzersizi veriyor ve hiçbir gelişme yok eşim benden boşanıcak parmak egzersiziyle olmuyor bi sakinleştirici kas gevşetici falan var mı ya da başka türlü nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

Bu konuya mutlaka göz atın pes etmeyin kızlarrr

A aacelyaa A Angel1708 kızlar lütfen yukarda alıntıladığım mesajlara tıklayın okuyun ve uygulamaya geçin olacak imkansız asla değil çoğunluk burda bunları uyguladı

Benim evliliğimin 2. Yılı tamamlanıyor ama ben hala beceremedim bu işi. Kafayı yememe az kaldı artık. Dilatörün 4 boyunu da yapıyorum, eşli denemede hüsrana uğruyorum. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Aileler de bir tarafdan çocuk da çocuk diye beynimi yediler. Lanet bi durum

Ya ne hakları var cidden seninle uğraşmaya. Onlar istiyo diye sanki çocuk doğurmak zorunda mısın, ne kadar zor bi iş hamilelik biliyolar yine de zorluyolar kadınları şaşırıyorum. Hele doğum..
Dilatöre alışıp eşliye alışamama nedenimiz bence kontrolü bırakma korkusu oluyor, hele birkaç kez canın yandıysa beyne o korkuyu tekrar yaşatmamak çok zor bence. Her seferinde aynı şey olcak sanıyor içimde bir yer, yine acıyacak sanıp dehşete kapılabiliyorum biraz hızlansa mesela eşim. Kontrolün sadece sende olduğu şeyleri deneyemez misiniz, yani eşin öyle duracak tamamen sen domine edeceksin? Bende bu işe yaradı

İnanın hepsini denedim. Girişte aşırı acı olduğu için ilerleyemiyoruz. Eşim de umudu kesti benden sanırım eskisi kadar istekli değil. Tükendim resmen

İnanın hepsini denedim. Girişte aşırı acı olduğu için ilerleyemiyoruz. Eşim de umudu kesti benden sanırım eskisi kadar istekli değil. Tükendim resmen
Yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırak bu kadar yenmişken bırakmak olmaz inan kaç kişi bu bölüme gelelim diyor
4.aparatı içinde ne kadar süre bekletiyorsun öncesi egzersizleri yapıyor musunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…