- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.821
Teşekkür ederim söylediğiniz çok mantıklı benim aklıma gelmemişti :) sizi umarım rahatsız etmiyorumdur sorularımla. Özür dilerim eğer rahatsızlık verdiysemBen anestolu beklettim hafif bir yanma hissi sonra yine hafif bir uyuşukluk olmuştu. Öyle çok yanma olmadı. İstersen son boy ile değil de ilk boya sürüp içeride beklet. Çok yanma olacak mı içeride tecrübe etmiş olursun en azından daha küçük bir alanda yanma olur
Estağfrullah ben de bu yollardan geçtim. Burada verilen cevaplara göre uygulamaya çalışıp çok kısa sürede yendim. O yüzden ben de aynı şekilde yardımcı olmaktan mutluluk duyarımTeşekkür ederim söylediğiniz çok mantıklı benim aklıma gelmemişti :) sizi umarım rahatsız etmiyorumdur sorularımla. Özür dilerim eğer rahatsızlık verdiysem
Allah razı olsunEstağfrullah ben de bu yollardan geçtim. Burada verilen cevaplara göre uygulamaya çalışıp çok kısa sürede yendim. O yüzden ben de aynı şekilde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar sevincimi burda paylaşmak istiyorum.Uzun zamandır vajinismus yaşıyordum sonra tedavi oldum.
3 önce yenmiştim ve şuan hamileyim
Kesinlikle ertelemeyin hem ilişki öyle kafada kurduğu gibi birşey değil kendinizi bıraktığınız zaman zevk bile alıyorsunuz.
Ama en güzel şeyi şuan içimde bir can taşıyorum inşallah sizlerde bu hastalıktan kurtulursunuz ve bebişleriniz olur
direk önsüz mönsüz kafa göz dalip gezip görüp cikiyorlar,Peki hiç egzersiz olmadan tek seferde yapanlar nasıl yapıyor
esindemi vajinismus olmuş eee normaldir adam bir senedir cinsel isi birakinca .Kegel egzersizi çok yaptım halende yapıyorum ama aparatları bir turlu beceremedim en küçük olandan başladım başı giriyor ama korktuğum için çok fazla ittiremiyorum bir yerde takılıp kalıyorum nefesimi kontrol ederek yapıyorum ama orası çok dar görünüyor girecek gibi değil sanki aparatı eşime mi yaptırsam acaba
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende henüz yok ama inşallah olur da analı babalı büyür, AminnAmin inşallahsizinde allah analı babalı büyütsün darısı herkesin başına
7 ay uzun bi süre istek için bunu sadece görev olarak görmek sana işkence gibi bişey resmen. Seninde zevk almaya başlamış olman lazım canım belki bu konuda zevk alacağın şeyleri keşfetmen gerekiyodur ya da dediğin gibi bi doktor yardımı almalısınKızlar merhaba hastalığı yendikten sonra hiç giremedim buralara uzak kaldım baya benim 7 ay oluyor yeneli ama halen zevk alamıyorum sadece baskı hissediyorum o kadar hatta pek istekde olmuyor bebek istiyorum onun için yapıyorum ya da esim istediği için sizce normal mi bu durum yoksa bu konuda profesyonel destek mi alsam
Yani bu 7 ay içinde denediğim şeyler ya da kendimi motive ettiğim zamanlar oldu ama hiç bir şekilde zevk alamadım acı da duymuyorum benim için sadece baskı hissi girip çıkan bisey bazen üzülüyorum bu duruma çevremden duyuyorum çünkü normalde kendi istemem lazım ama bende hiç öyle bir istek yok hatta bazen zor geliyor üşeniyorum.7 ay uzun bi süre istek için bunu sadece görev olarak görmek sana işkence gibi bişey resmen. Seninde zevk almaya başlamış olman lazım canım belki bu konuda zevk alacağın şeyleri keşfetmen gerekiyodur ya da dediğin gibi bi doktor yardımı almalısın
Eşin girip çıksın sonrasında farklı pozisyonlarda deneseniz? Belki işe yararYani bu 7 ay içinde denediğim şeyler ya da kendimi motive ettiğim zamanlar oldu ama hiç bir şekilde zevk alamadım acı da duymuyorum benim için sadece baskı hissi girip çıkan bisey bazen üzülüyorum bu duruma çevremden duyuyorum çünkü normalde kendi istemem lazım ama bende hiç öyle bir istek yok hatta bazen zor geliyor üşeniyorum.
Özür dilerim isimlerden dolayı karıştırdım. Bütün yüreğimle söylüyorum inşallah hamile kalırsınızBende henüz yok ama inşallah olur da analı babalı büyür, Aminn
Eşin dilatörleri sana yapabilir eğer uygunsa? Sonrasında penisle deneseniz?Kızlar merhaba. Dilatörleri bitirdikten sonra eşinizle ilk denemenizde ilişki oldu mu? Ya da kaçıncı denemede oldu? Benim eşimle 3.deneyişim. Kaslardan ileri gidemiyorum. Farkında olmadan bacaklarımı sıktığımı eşim deyince anlıyorum. Hala rahat değilim p*nis için. Dilaötörleri bitirdim. Eşimle son denememde de 1.boy dilatöre emla krem sürdüm ve içeri ittim. Vajina içimin uyuşmasını sağlamak için. Sonra da 5.boy dilatöre yine krem sürdüm onu da ittim içeri. Artık uyuştuğunu hissediyordum çünkü oyuncak gibi gir çık yapıyorum hafif hareketlerle. Ama eşimle deneyince olmuyor. Bir de Ramazan ayı gelmeden halletmek istediğim için acele ediyorum. Sanırım şartladığım için de olmuyor. Bir de bi kaç defa kanamam olmuştu dilatör yaparken. Doktor eşinle denerken de kanaman olur öyle görünüyor dedi. Açıkçası kanayacak diye de korkuyorum. Siz ilk eşli denemede halletmiş miydiniz? nolur bi akıl verin tükendim artık
Deneyeyim. Teşekkür ederimEşin dilatörleri sana yapabilir eğer uygunsa? Sonrasında penisle deneseniz?
Dilatörü daha önce dediğiniz gibi uzun süre içimde tutamıyorum. Bi 10 dk filan tutabiliyorum. İçimde bi şey olması hissi rahatsız ediyor o yüzden çok tutmadan çıkarıyorum. Sorun burdan da kaynaklı olabilir mi? Mesela ben 4.boy çalışırken 10 günden fazla çalıştım çok alışmıştım ona. 5.boyu ilk denememde de bu yüzden hiç zorlanmadım. Yine 5.boyda uzun günler çalışıp sonra mı penise geçmeliyim yoksa hem son boy hem penis mi denemeliyim ne dersiniz ?Eşin dilatörleri sana yapabilir eğer uygunsa? Sonrasında penisle deneseniz?
5. Boy rahat oluyorsa hazırsındır bence. Rahatsız olmak derken kasılma ve acı mı oluyor?Dilatörü daha önce dediğiniz gibi uzun süre içimde tutamıyorum. Bi 10 dk filan tutabiliyorum. İçimde bi şey olması hissi rahatsız ediyor o yüzden çok tutmadan çıkarıyorum. Sorun burdan da kaynaklı olabilir mi? Mesela ben 4.boy çalışırken 10 günden fazla çalıştım çok alışmıştım ona. 5.boyu ilk denememde de bu yüzden hiç zorlanmadım. Yine 5.boyda uzun günler çalışıp sonra mı penise geçmeliyim yoksa hem son boy hem penis mi denemeliyim ne dersiniz ?