- 29 Şubat 2024
- 76
- 49
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #265.821
Sanırım baş kısmı giriyor sadece belki de bi baş kısmının bir kısmı dışarıda kalıyordur. Mesela dilatör içimdeyken sık bırak yaptığımda hissediyorum içimde olduğunu. Ama peniste sık kapa yaptığım zaman hissetmiyorum. Rahat olamıyorum çok sıkıyorum kendimiKasa kadar dediğin kısım neresi canım? Ne kadarını alabiliyosun penisin
O duvar kastıkça kapanıyor. Orda çişini yapar gibi yapıp kaslarını gevşetmen gerekiyorDun aksam uzuun aradan sonra deneme yaptik esimle, benim ustte oldugum pozisyonda. Biraz girdi basi belki 2 3 cm fln, ne kadar girdi bilmiyorum ama bir yere geliyor sanki kapali orasi zorladikca yanma acima hissi , kas girisi herhalde orayi asamadim. Orda bekledikce nefes alip verip yapmaya calistikca da esim dusuyor. Hareket ettiriyor biraz icimde hissediyorum. Ne yapmami onerirsiniz o noktayi asmak icin? Hep ayni seyler biliyorum ama yine de yaznak istedim
hindistan cevizi yağı*Merhabalar herkese, bir sorum olacak vajinismusu yenmiş arkadaşlarıma.
İki ay oldu yeneli şu an üçüncü aydayım. Aparatlardan kurtuldum ama şu kayganlaştırıcı jellerden de kurtulmak istiyorum. Sanki jel olmadan olmayacakmış gibi geliyor. Ön sevişme uzun olsa da kendimi tam olarak salamıyorum sanki rahat değilim. Ek olarak hindistan cevizi de kullanıyorum ama. Bunlarsız önerisi olan var mı?
Burası :) burda istediğini sorabilirsinbu konuyla ilgili grup vs var mı acaba, yardımlaşma grubu gibi varsa beni de alabilir misiniz
Kişiye göre değişiyor bir de ilişkiye girme sıklığıyla değişiyor benim ilk bir haftadan sonra normale dönmüştü. Yendikten sonra her gün birliktelik yaşamıştık o yüzden çok hızlı alışmıştımtam anlamıyla yendik diyen arkadaşlar ne kadar sürede tamam ben yendim diyebildi, zor giriş ve bası hissi tamamıyla ne zaman geçti
Merhaba tebrik ederim sizi :)hindistan cevizi yağı*
İlk denemedetam anlamıyla yendik diyen arkadaşlar ne kadar sürede tamam ben yendim diyebildi, zor giriş ve bası hissi tamamıyla ne zaman geçti
Teşekkür ederim yorum için bakalım inşallah dediğiniz gibi olurMerhaba tebrik ederim sizi :)
Bence pek bir şey kullanmayın yavaş yavaş azaltın zamanla gerek olmadığını fark edeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?