Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

5. Boy rahat oluyorsa hazırsındır bence. Rahatsız olmak derken kasılma ve acı mı oluyor?
5.boy yarıya kadar oluyor. Doktor bu boyun yarıya kadar girmesi yeterli demişti. Herkesin vajina boyu aynı olmayabilirmiş. Zaten bi de uyarılma olmadan dilatör denediğimiz için ben de yarıya kadar yapıyorum. 5.boy girerken ağrı acı olmuyor kasılma da yok denecek kadar az oluyor. Saniyeler içinde alabiliyorum içime. Ama içimde tutma konusunda çok tutamıyorum maksimum 15 dakika. En az 10 dakika tutmaya çalışıyorum. Tabi git gel ve titreşimler de yapıyorum alışabilmek için. Penis yaparken çok kasılıyorum bunu kontrol edemiyorum. Penisle 1 saatten fazla deniyoruz girmesi için. Çok uğraşınca da artık acımaya başlıyor. Rahatsız olmaktan kastım şu : Dilatörün içimde olma hissi rahatsızlık veriyor yani onu içimde soğuk hissettiğim için sanırım. Ama ağrı acı olmuyor bunda.

15 dakika çok da kısa bir süre değil ben hemen çıkarıyorsun sandım. Bu arada 5. Boyu ben de tam alamıyordum ama penisle bir sorun olmadı

Peki benim 3.deneme oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı ya hep. sizce normal mi yoksa endişe mi etmeliyim?
Hala korkuların var demek ki, senin gibi olan başka arkadaşlar da oldu burda. Denemeye devam bence o kasıldığın yerde girmediği yerde eşin çıkmasın, sakinle gevşe çişini yapar gibi yap ve eşin ilerlemeye devam etsin.

Yok çıkmıyor ama sanki orda duvar var ve zorlayınca yıkılacakmış gibi oluyor ıkınıyorum fakat ıkınırken bile kastığımı hissediyorum keşke orayı görebilsem de elimle açsam

Yok çıkmıyor ama sanki orda duvar var ve zorlayınca yıkılacakmış gibi oluyor ıkınıyorum fakat ıkınırken bile kastığımı hissediyorum keşke orayı görebilsem de elimle açsam
Ikınmayla kasılabilir, tam o duvara geldiğinde bir durun sakinleş bacaklarını gevşet uyur gibi nefes ver ve çişini yapar gibi sal kendini açılacak

Deneyeyim. Teşekkür ederim eşim sen Dilatörleri denerken kontrol sendeydi diyor. Tabi şimdi penise geçince kontrol ikiye bölündü. Bir de dediğiniz gibi deneyelim
Üstte olduğun pozisyonda denemediysen öyle dene canım o zaman kontrol yine sende olduğu için daha rahat edebilirsin. Dilatörleri eşin de yaptıktan sonra kendini şartlamadan rahat bırakarak denemeler yap ilkinde illa olacak diye bir kural yok ☺ benim ilk yaptığımda yarısı oldu gir çık şeklinde ertesi gün hepsi oldu

Teşekkür ederim önce altta olduğum pozisyonda denemiştim olmayınca üstte olduğum pozisyona geçtik yine olmayınca tekrar altta olduğum pozisyona geçtik ve yine olmayınca tekrar üste çıktım. Her seferinde kasa kadar geliyorduk ama o son üstte olduğum denememde biraz geçiyor gibi olmuştu fakat ileri gidemedik çok yorulmuştuk sonra zaten olmadı diye ben ağladım bir süre. Ya belki de bi anlık olacak ufak bi acı yüzünden günlerim yıllarım gitti

Kasa kadar dediğin kısım neresi canım? Ne kadarını alabiliyosun penisin

Kasa kadar dediğin kısım neresi canım? Ne kadarını alabiliyosun penisin
Sanırım baş kısmı giriyor sadece belki de bi baş kısmının bir kısmı dışarıda kalıyordur. Mesela dilatör içimdeyken sık bırak yaptığımda hissediyorum içimde olduğunu. Ama peniste sık kapa yaptığım zaman hissetmiyorum. Rahat olamıyorum çok sıkıyorum kendimi düşünüyorum da dilötlerş yaparken de ilk başlarda çok zorlanıyordum ama şimdi bakıyorum zorlanmıyorum demek ki oluyor alabiliyorsun diyorum kendime. Ama penis olmuyor 3 gün denedik gün aşırı. Çok çaresizim. Biliyorum çok kolay bi şey yani ilk girdikten sonrası zaten kolay olacak ama yapamıyorum. Panik atak da olmuşum onun için de denemelerden önce ilaç içiyorum kalp çarpıntımı alsın diye

Dun aksam uzuun aradan sonra deneme yaptik esimle, benim ustte oldugum pozisyonda. Biraz girdi basi belki 2 3 cm fln, ne kadar girdi bilmiyorum ama bir yere geliyor sanki kapali orasi zorladikca yanma acima hissi , kas girisi herhalde orayi asamadim. Orda bekledikce nefes alip verip yapmaya calistikca da esim dusuyor. Hareket ettiriyor biraz icimde hissediyorum. Ne yapmami onerirsiniz o noktayi asmak icin? Hep ayni seyler biliyorum ama yine de yaznak istedim

O duvar kastıkça kapanıyor. Orda çişini yapar gibi yapıp kaslarını gevşetmen gerekiyor

Merhaba kızlar, bende hikayemden size kısaca bahsetmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 7 aylık evliyiz. Evliliğin ilk ayında bunu farkettim ve 2 ay süre içinde istanbul'da özel bir doktora kayıt oldum. Baya ünlü birisi ve iyice araştırıp iyileşebileceğime ikna oldum. 4 5 seans gittim ve 5.seans sonunda bana direkt tamam artık eşinle denemeye geçebilirsin iyileştin dedi. Parmak egzersizi ya da başka bir egzersiz veren veya öneren birisi değil direkt işi kendi hallediyor ve olay bitti diyor. Seanslarda kendimi rahat bırakamadığım için acı oluyordu. O yüzden eşli denemeyi de çok uzun süre erteledim. Sonra eşimle denedik hatta önce parmak denedik baktım oluyor içim rahatladı, sonra eşim denedi. Ama olmadı çünkü kendimi asla rahat bırakamadım. Sonra psikiyatriye gittim bir sonuç alamadım. Şuan her şeyi bitiriyorum kafamda acı hissi yok diye kendimi rahatlatıyorum fakat ilişkiden kaçarken buluyorum kendimi. Bahane üretmeye felan başladım. Lütfen bana da yardımcı olun

Merhaba. Geçmiş olsun E egelikizzz , emin olun aşacaksınız bu kısmı da, doktorlar da söylemiştir size, doğru adımlar atılırsa başarıya ulaşılıyor eninde sonunda. Tabii bu adımlar çift kişilik atılmalı bazı noktalarda.

Eşinizle parmak egzersizi yapıyorsunuz, doğru mu anlıyorum? Bu çok iyi, kontrolü ona bırakabiliyorsunuz demektir. Bu benim için büyük bir adım olmuştu. Kontrolü bırakabilmenize rağmen gerçek birleşmede acı oluyorsa bu boyut farkından olabilir belki. Ben buradaki çoğu arkadaşım gibi küçükten büyüğe doğru boy boy aparatlarla çalıştım. Ve en küçük aparat bile ilk başta bana aşırı büyük görünmüş ve acı vermişti. Sonra alıştıra alıştıra büyük aparatlara geçmiştim. Bir süre egzersiz yaptıktan sonra alışıp rahatlayabiliyor insan büyüklüğe rağmen. Siz bu süreci yaşamamışsınız sanırım. Bu aşamada ne kadar doğru olur bilmiyorum ama gerçeğe yakın bir aparatla biraz alıştırma yaptıktan sonra denemeniz nasıl olur acaba? Şu ilk gittiğiniz klinik size hala destek veriyordur umarım, danışabilirsiniz belki doktorlarınıza. Kendi serüvenime bakarak bunu önerebilirim, alışana rahatlayana kadar gerçeğe yakın boyutta aparatlarla çalışmak…

Merhabalar herkese, bir sorum olacak vajinismusu yenmiş arkadaşlarıma.
İki ay oldu yeneli şu an üçüncü aydayım. Aparatlardan kurtuldum ama şu kayganlaştırıcı jellerden de kurtulmak istiyorum. Sanki jel olmadan olmayacakmış gibi geliyor. Ön sevişme uzun olsa da kendimi tam olarak salamıyorum sanki rahat değilim. Ek olarak hindistan cevizi de kullanıyorum ama. Bunlarsız önerisi olan var mı?

hindistan cevizi yağı*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…