Merhaba arkadaslar. Bende 2 sene vajinismus problemini yaşadım ve 2 sene sonunda Dr Nazife Ergen Miçozkadıoğlu ile kesişti yollarımız. Araştırmalar yaparken, çözüm ararken çok şükür ki Nazife hocama rastladım ve iyi ki rastladım. Hayatımda aldığım en doğru karardı. Vajinismus sorununu 5 seansta çözdüm. O kadar şefkatli, güler yüzlü, o kadar naif ki zaten ilk görüşmenizde o sıcaklığı sizi sarıyor. Bu konu ile ilgili bilgisi, deneyimi olağanüstü. İlk görüşmeye çekinerek gittim, başarabilecek miyim diye düşüncelerim vardı ama Nazife hocamı gördükten sonra hiç bir acabam kalmadı. Diğer tüm seanslara koşarak gittim. Ve dediği gibi 5 seansta çözüme kavuştu problemim. Tüm korkularımı sayesinde yendim. Zaten sizi cok güzel bilinçlendiriyor, korkunuz kalmıyor. Eğer benim gibi vajinismus problemimiz varsa kesinlikle tek adres Nazife hocadır. Eğer istanbul dışındaysanız da online bir çok hastası var. Ve istisnasız tüm hastaları bu hastalıktan kurtuluyor. Bu hastalık bir erteleme hastalığı. Ertelemeyin kızlar. Göreceksiniz ki korkulacak hiç bir şey yok. Nazife hocama gidin ve göreceksiniz ki sorununuz kısa sürede çözüme kavuşacak. Allah ondan bin kere razı olsun. İyi ki var.