- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.201
Ayy aminnnEvet yendikten sonra burda kalıp gitmeyenlerden Allah razı olsun tüm kızlar yensin bunu inşallah dua ediyorum hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy aminnnEvet yendikten sonra burda kalıp gitmeyenlerden Allah razı olsun tüm kızlar yensin bunu inşallah dua ediyorum hep
Peki ne hissettiniz? Bizim kafamiZda kurdugumu kadar bir aci var mi? Hangi pozisyonda yapabildiniz? Uyusturucu sprey kullandiniz mi biraz bilgi verebilir misinizAyy aminn tüm güzellikler hepimizle olsun bundan sonrada çok amin çook
Yiaa duygularımız o kadar karşılıklı ki ben de seni çok seviyorum. yürüdüğün yollar kalbin gibi çiçekli olsun inşallah canımm LuckkBen neden bu kadar cok sevdim seni Allah razı olsunn kuzum tüm iyiliklerin için kalbinden geçen tüm güzel şeyler hepsi gerçekleşsin
Tabiki ben aparatlarla uyuşturucu sprey olmadan yapabiliyodum rahat olarak. Birde ben ata biner pozisyonda daha rahat olacağımı düşündüm oraya bir şey girdiğini görmek çok korkunç geliyodu başta sonra aparatlarla bunu yendim o nedenle bu pozisyonu kafamda rahat olarak kodladım. Sonra eşli denemede de aynı şekilde başladık. Başta yarıdan biraz fazla girdi sonra sağ sol yaptım hafif zorladım girdi sonra pozisyon değiştirip ayna karşısındaki gibi bacak kırarak devam ettik. Yani zaten orası ilk girişyen sonra o kadar rahatladı ki. Özel olacak biraz ama git gel yaparken hissetmedim bile sadece dediğim gibi ilk girişte hafif zorlanma ve baskı hissettim sonrası inan hiç hissetmiyosun bile. Burda yapan kimbilir kaçıncı kadınım başta imkansız gibi geliyor ama inan sende zorlanan başka biride yapabilir yapılmayacak hiç bir şey değil. İş sadece beyinde bitiyor acimayacağini kodladım beynine. Aparatlarla oluyosa eşli neden olmasın diye telkin yaptım hem kendime. Birde başlangıç olarak yani orası genişleyene kadar bir iki fiş spreyle devam etmek istiyorum beyin olarak da rahat hissetmek için. Sende kendini hangi koşulda rahat hissedeceksen o şekilde devam et. Sonrası zamanla olup rahatlayacak şeyler. Bu tarz yani ufacık acıdan da bahsedeyim o acı kastigin zaman olan bir acı kasmazsan o acı olmuyorPeki ne hissettiniz? Bizim kafamiZda kurdugumu kadar bir aci var mi? Hangi pozisyonda yapabildiniz? Uyusturucu sprey kullandiniz mi biraz bilgi verebilir misiniz
Birde ek olarak ben eşli denemeden önce aparatlarla çalıştım iki üç dakikadirek üçten başladım sonra dörtTabiki ben aparatlarla uyuşturucu sprey olmadan yapabiliyodum rahat olarak. Birde ben ata biner pozisyonda daha rahat olacağımı düşündüm oraya bir şey girdiğini görmek çok korkunç geliyodu başta sonra aparatlarla bunu yendim o nedenle bu pozisyonu kafamda rahat olarak kodladım. Sonra eşli denemede de aynı şekilde başladık. Başta yarıdan biraz fazla girdi sonra sağ sol yaptım hafif zorladım girdi sonra pozisyon değiştirip ayna karşısındaki gibi bacak kırarak devam ettik. Yani zaten orası ilk girişyen sonra o kadar rahatladı ki. Özel olacak biraz ama git gel yaparken hissetmedim bile sadece dediğim gibi ilk girişte hafif zorlanma ve baskı hissettim sonrası inan hiç hissetmiyosun bile. Burda yapan kimbilir kaçıncı kadınım başta imkansız gibi geliyor ama inan sende zorlanan başka biride yapabilir yapılmayacak hiç bir şey değil. İş sadece beyinde bitiyor acimayacağini kodladım beynine. Aparatlarla oluyosa eşli neden olmasın diye telkin yaptım hem kendime. Birde başlangıç olarak yani orası genişleyene kadar bir iki fiş spreyle devam etmek istiyorum beyin olarak da rahat hissetmek için. Sende kendini hangi koşulda rahat hissedeceksen o şekilde devam et. Sonrası zamanla olup rahatlayacak şeyler. Bu tarz yani ufacık acıdan da bahsedeyim o acı kastigin zaman olan bir acı kasmazsan o acı olmuyor
Teşekkür ederim canımm Allah razı olsun aminYiaa duygularımız o kadar karşılıklı ki ben de seni çok seviyorum. yürüdüğün yollar kalbin gibi çiçekli olsun inşallah canımm Luckk
6 sene mi vajinusmusla mücadele etmeye başladınız anladığım kadarıyla. O his zamanla normale dönecek sık sık yapmaya çalışın. Sadece penisin ucu giriyorsa devamı olmuyorsa parmak, aparat vb gibi yöntemlerle çalışmalara yapmaya çalışınKızlar size birsey sorcam.. ben 6 senelik evliyim. Dün ilk defa eşimin p. Kafası icine girdi.. dolgunluk hissi oldu ve eşime panik yapıp cık dedim.. o hissi hic sevmedim.. bu his neden oluyor?? Yada normali mi bu?
Süpersin tebrik ederim canım ✌Kızlaar eşli denemede başarılı oldumm yaptık bizzzçok sevinçliyim yardımcı olan herkese bin teşekkürrr
İlk zamanlar öyle hissetmek normal biraz sabretmek üstüne gitmek lazım o hissin sonra alışıp o kadar hissetmiyosun ve sana da zamanla zevk vermeye başlayacakKızlar size birsey sorcam.. ben 6 senelik evliyim. Dün ilk defa eşimin p. Kafası icine girdi.. dolgunluk hissi oldu ve eşime panik yapıp cık dedim.. o hissi hic sevmedim.. bu his neden oluyor?? Yada normali mi bu?
Asla aparatla yapamam.. o cesaret yok bende.. eşli deneme yinede oluyor.. sadece başı giriyor ve baskı dolgunluk hissi geliyor6 sene mi vajinusmusla mücadele etmeye başladınız anladığım kadarıyla. O his zamanla normale dönecek sık sık yapmaya çalışın. Sadece penisin ucu giriyorsa devamı olmuyorsa parmak, aparat vb gibi yöntemlerle çalışmalara yapmaya çalışın
İnsallah gecer cünküü sevemedim.. sıkıntıİlk zamanlar öyle hissetmek normal biraz sabretmek üstüne gitmek lazım o hissin sonra alışıp o kadar hissetmiyosun ve sana da zamanla zevk vermeye başlayacak
Teşekkürler canım benimSüpersin tebrik ederim canım ✌
Doktordan yardım aldınız mıAsla aparatla yapamam.. o cesaret yok bende.. eşli deneme yinede oluyor.. sadece başı giriyor ve baskı dolgunluk hissi geliyor
evet, pelvik taban uzmanına gittim.. 3cu seansda parmagini iki kere soktu.. oldu onun dışında kendim yapamadım cesaret yok.Doktordan yardım aldınız mı
Merhabalar. Aparat aldınız mı? Ne durumdasınız? Özelden yazmak istedim kapalıydı.. Ne zaman müsait olursanız yazabilirsinizbanada yardımcı olur musunuz vajinismusla alakalı. 2 yıl oldu
Merhaba hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyordunuz?Geçmiş olsun, ben şu bazlı kayganlaştırıyı boca ederken gebe kaldım. Hem de normal kayganlasitiri idi. Tiniminimavihanim cicegimin dediği gibi olanlar da var, kafam rahat etsin derseniz onlardan da kullanabilirsiniz.
Tedavim boyunca doktorumun önerisiyle viaxi kullandım, o bitince de durex almıştım. Durex kullanırken hamile kaldım.Merhaba hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyordunuz?
Durex in bir çık çeşidi var hangisi olduğunu hatırlıyor musunuzTedavim boyunca doktorumun önerisiyle viaxi kullandım, o bitince de durex almıştım. Durex kullanırken hamile kaldım.