Ben o acıyı spreyle aşmıştım canım spreyle 4.aparatı başarmıştım sonra spreysiz 4 e alıştım spreysiz deneyeyim dedim penisi olmadı spreyle penise alıştım sonra spreyi bıraktım şimdi sadece kayganlaştırıcı şuan onuda bırakmaya çalışıyorum ön sevişmeyi uzun tutmakta kesinlkle işe yarayan bir şey bu fikri sonunda eşime aşıladım çok şükür o da sonunda ödül alacagım fikriyle baya uzun tutuyo
ama kendini başaracak olarak gör canım bu aparatlar gercekten tedavi sağlıyor ve hep bir adım ileri atmayı cesaretli olmayı çalış ben oturup ağlamıştım olmuyor diye çok şükür o gunler geride kaldı 8 ay çektim bu psikolojık bi süreç hepsi geride kalcak sadcee hep adım atmaya çalış bi de takıldıgın o acıyan yer var ya öncesinde kesinlikle önclikle klitorisinle oyna orası uzayıp genişleyecek anotomik olarak yaradılışımız böyle klitorisle oyna ve kayganlaştırıcı sür kendinden de sıvı gelmesini sağla sonra kegel yap halende olmuyorsa kesinlikle spreyle dene hiç bi his kalmıyor cubugu ilerletip ileri 2 fıs ortaya 2 girişe 2 sonra pece te ile sil ve yelpaze yap yanma hemen geccek bunu dene olmuyosa sprey bi süre sonra bırakılır bende aynılarını yaşadım bıraktım