- 13 Mart 2017
- 525
- 269
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.941
Yavas yavas olan bir sey canim bu gun gelcek 3 parmagida yapabilceksin bende 3 parmak rahat yapinca olmustu. O takilma dedigin sey cogumuzda oldu orda geri cekilme ikin nefes al ver ilerle tamemen olunca rahat edeceksin tam o noktaya gelince kendini eğ eşine dogru saril ve odaklanmamaya calis bu da cok faydali üstte olunan pozisyon en rahati gercekten o orta noktaya gelince biraz daha ilerletip kendini eğip sonra yavas yavas asagi dogru ilerleyip daha da girmesini daglayabilirsin tam anlatamadim ama yani bu cok isinize yarar . Nedemek işinizi yarar insallah anlattiklarimÇok teşekkür ederim canım güzel bilgilerin için, ben sprey 2 gün önce aldım ama kendimi en son çare bunu kullanıcam alışmayayım spreye diye spreyle denemedim direk parmağımı sokunca girmiyo ama aletlerle biraz yapınca alışınca 2 parmağımı aynı anda sokabiliyorum canım da yanmıyo ama işte dediğim gibi 3.aparatın yarısına gelince içerde bi acı hissediyorum sonra tahriş etmemek için devam edemiyorum orda tıkanıyorum, eşimle olanda da ben üstteyken daha rahat oluyorum evet ama bu sefer de bacaklarım çok kasılıyo gibi hissediyorum ama diğer pozisyonlarda da sürekli eşimi tutuyorum elimi ordan bırakamıyorum asla