- 1 Ekim 2023
- 51
- 45
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.241
Hiç kanamam olmadı benim.4. Aparatta çok kan geldi mi yada ne kadR kanaman oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kanamam olmadı benim.4. Aparatta çok kan geldi mi yada ne kadR kanaman oldu
Biraz alıştırma yapmak gerekiyor ve nefes egzersizi.Kızlar birşey sorabilir miyim ben 2. Apratı alamıyorum içime neden sizce ilk denediğimde almıştım ama şimdi kaç gündür ikinciyle uğraşıyorum alamıyorum girmiyo zorlamama rağmen . İlk ağaratla yeteri kadar egzersiz yapmadığım için olabilir mi
Nefes vererek ittir oluyor öyleKızlar birşey sorabilir miyim ben 2. Apratı alamıyorum içime neden sizce ilk denediğimde almıştım ama şimdi kaç gündür ikinciyle uğraşıyorum alamıyorum girmiyo zorlamama rağmen . İlk ağaratla yeteri kadar egzersiz yapmadığım için olabilir mi
Ne kadar yapmam gerekiyor ki mesela iki kere alabildim birinciyi ama biraz uğraştım nefes egzersizide yapıyorum ama girmiyo yaBiraz alıştırma yapmak gerekiyor ve nefes egzersizi.
Öyle yapıyorum ama sanki iğne batıyo acıyo yapamıyorumNefes vererek ittir oluyor öyle
Yok canım acimiyo kanamiyo kasma sıkma kendini rahatla gevse nefes al gul koklar gibi sonra ver verirken ittir arkadaşım inan rahat oluyorÖyle yapıyorum ama sanki iğne batıyo acıyo yapamıyorum
Yok canım acimiyo kanamiyo kasma sıkma kendini rahatla gevse nefes al gul koklar gibi sonra ver verirken ittir arkadaşım inan rahat oluyor
Mola ver çay kahve iç çikolata ye sonra devam.etPes etmeden deniycem inşallah bende de rahat olur
Mola ver çay kahve iç çikolata ye sonra devam.et
Korkarak hergun kaybediyoruz kocamın bana yaptığı mobing sıkıntı beni hergun yıprattı amann dedim nolucak sanki yap canın yanarsa yansın ve yanmadı bileHiç ilerleyemiycem gibi geliyo bana ama sonra yorumlra bakıyorum herkes bir şekilde ilerlemiş cesaretleniyorum
Benim 4 aparatta da leke bile gelmedi. İlk ilişkimde kanamam oldu4. Aparatta çok kan geldi mi yada ne kadR kanaman oldu
Yarın bende denicem 4 u umarım kanamaz benimdeBenim 4 aparatta da leke bile gelmedi. İlk ilişkimde kanamam oldu
canım biraz sana bağlı ama kendimden örnek vericek olursam ilk yendiğim pozisyonda ilişkiye başlıyoruz o sayede bir ilk giriş oluyor zihnen açıldığını hissediyorum sonra sınırsız pozisyon deneyebiliyoruz canımız o gün hangilerini denemek istiyorsa. bu bilgi belki işine yararCanım kızlar bisey sorcam şimdi ben 3. Aparata devam ediyorum inşallah yendiğim zaman soyle bir korkum var hadi diyelim ilki oldu her şekilde yapabilir miyiz sonrasında pozisyon olarak yoksa her seferinde korkarak mi yaklasirim
kasmazsan hiiç kanamaz rahat ol :)Yarın bende denicem 4 u umarım kanamaz benimde
nefes al ve vererek ıkın çişini yapar gibi yap ve ittir göreceksin yavaşça girecek. Kayganlaştırıcı kullanmayı da unutma yağ gibi kayıcakKızlar birşey sorabilir miyim ben 2. Apratı alamıyorum içime neden sizce ilk denediğimde almıştım ama şimdi kaç gündür ikinciyle uğraşıyorum alamıyorum girmiyo zorlamama rağmen . İlk ağaratla yeteri kadar egzersiz yapmadığım için olabilir mi
Aparatlar ile her girişte ağrı oluyor zor giriyor sonrası rahat tabi öyle bir korkum olducanım biraz sana bağlı ama kendimden örnek vericek olursam ilk yendiğim pozisyonda ilişkiye başlıyoruz o sayede bir ilk giriş oluyor zihnen açıldığını hissediyorum sonra sınırsız pozisyon deneyebiliyoruz canımız o gün hangilerini denemek istiyorsa. bu bilgi belki işine yarar
Yaaa hem aşırı mutlu olduğum hem aşırı duygulandım seni tebrik ediyorum inşallah hepimiz tez zamanda kurtuluruzSana ne kadar dua etsem az kalır sende kurtulursun tez zamnda inşallah bu şekilde yapıyorum o duvar hissi ağrı hissetmedim hiç
Tebriklerr zaten hemen alamazsın ki buna şartlamayın kızlar kendiniziArkadaşlar dün birlikteliğimizi gerçekleştirdik çok şükür. Yani şu an değişik bir duygu. Fazla zevk alamadım ilk olduğuna mı bilmem