- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #264.261
gerçekten kadınlıkta meziyetmiş. İnşallah her kadın bu vajinismusun üstesinden gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sorma bu işi yapnlara tek seferde çok şaşırıyorum ciddengerçekten kadınlıkta meziyetmiş
tabi kendi dişiliğimden şüpheleniyordum korkudan, isteksizdim hepHiç sorma bu işi yapnlara tek seferde çok şaşırıyorum cidden
Ne yaptın canım ilerleme sağlayabildin mi sprey kullanıcam demiştin dünwemcain kullanıcam ben de ilk kez bu akşam. ilerleme sağlayabilir miyim acaba
Kullanamadım eşim grip gibiydi, bu akşam da yok. Yarın akşam deneyeceğim inşallah, perşembe sabah yazarım umarım en azından bir tık ilerleme kaydettik diye :)Ne yaptın canım ilerleme sağlayabildin mi sprey kullanıcam demiştin dün
Canım o bazen hissediliyor ya dibine kadar gidince bağırsaklarıma baskı yapıyor gibi oluyor zamanla sınırların genişlicek şu an için deneye deneye sen yönlendir eşiniİnşallah zevk alırız
bir şey sorucam. Şimdi eş sokunca yani dibe doğru gidince böyle iç taraftan bir zorlama/ sızımsı bir şey hissediyorum. çok soktuğu için sanırım. o hep olacak mı? mesela hızlı ya da sert olursa öyle mi oluyor?
Kendine yargılar oluşturma lütfen o da olmazsa naparım falan diye yapıcaksın çünküAnladım canım ben de bugün spreyli bir şekilde dilatör denemesi yapıcam
Ama yapamıyorum ikincisi girmiyo ne yaprsam yapayım kasmıyorumda kendimi ikincisini sadece bir kez yaptım çok rahat olmuştu şaşırdım hatta hiç ağrı falan olmadı nasıl girdi diye . Şimdi deniyorum deniyorum olmuyo aklıma binbir türlü şey geliyoKendine yargılar oluşturma lütfen o da olmazsa naparım falan diye yapıcaksın çünkü
Parmak denesene bi kegel egzersizi yaparak o seni rahatlatacak orayı parmağınla iyice incele bu korku ve yargılar gidecekAma yapamıyorum ikincisi girmiyo ne yaprsam yapayım kasmıyorumda kendimi ikincisini sadece bir kez yaptım çok rahat olmuştu şaşırdım hatta hiç ağrı falan olmadı nasıl girdi diye . Şimdi deniyorum deniyorum olmuyo aklıma binbir türlü şey geliyo
Sanki dilatör yanlış yere giriyo gibi hissediyorum . Psikolojik olduğunu biliyorum ama bu düşünceden kurtulamıyorum bir türlü belli bir yer var mesela oraya tıkalı kalıyo dilatörü ittiriyorum ama dilatör kaymıyoda ben kayıyorum gibi ya çok değişik parmaktan tiksiniyorum ama onuda deniycem kendimi rahatlatmak içinParmak denesene bi kegel egzersizi yaparak o seni rahatlatacak orayı parmağınla iyice incele bu korku ve yargılar gidecek
Eğer yeterince kegel yapmazsan o kas orda hareketlenmiyor zaten.parmak egzersizi yaparken kegeli yapmayı unutma ordaki kasların nasıl hareketlendiğini duvarın nasıl kalktığını elinle anlayacaksın. Bi de ben parmak egzersizinde prezervatif kullandım ben de tırnaklarımın batmasından falan korktum merak etme hepimiz huylanıyorduk oraya temastanSanki dilatör yanlış yere giriyo gibi hissediyorum . Psikolojik olduğunu biliyorum ama bu düşünceden kurtulamıyorum bir türlü belli bir yer var mesela oraya tıkalı kalıyo dilatörü ittiriyorum ama dilatör kaymıyoda ben kayıyorum gibi ya çok değişik parmaktan tiksiniyorum ama onuda deniycem kendimi rahatlatmak için
Anladım. Çok teşekkürlerCanım o bazen hissediliyor ya dibine kadar gidince bağırsaklarıma baskı yapıyor gibi oluyor zamanla sınırların genişlicek şu an için deneye deneye sen yönlendir eşini
Evet bende prezervatif kullanarak parmağımla kontrol ettim. Kontrol edince ordaki kası görüyor ve hareketlerinizin nasıl sonuçlandığını anlıyorsunuz gerçektenEğer yeterince kegel yapmazsan o kas orda hareketlenmiyor zaten.parmak egzersizi yaparken kegeli yapmayı unutma ordaki kasların nasıl hareketlendiğini duvarın nasıl kalktığını elinle anlayacaksın. Bi de ben parmak egzersizinde prezervatif kullandım ben de tırnaklarımın batmasından falan korktum merak etme hepimiz huylanıyorduk oraya temastan
Bir şey olmaz böyle böyle alışacaksın zaten. Bir müddet sonra vajinanın esnemesine ve genişlemesine bağlı olarak sprey sıkmana gerek kalmayacak.kızlar iyi akşamlar . Az önce spreyle denedim dilatörleri sonunda ikinciyi rahat bir şekilde alabildim ufak bir sızıyla . Sonra üçe geçeyim dedim ama cesaret edemedim yarın denerim dedim üçü de yarıya kadar alıp bıraktım .
Yaptım ama spreyle yaptım işte bi sıkıntı olmaz değil mi sonuçta alabildim
Yaa bunu düşünmek bile beni çok mutlu ediyoBir şey olmaz böyle böyle alışacaksın zaten. Bir müddet sonra vajinanın esnemesine ve genişlemesine bağlı olarak sprey sıkmana gerek kalmayacak.
Bende çok mutlu olmuştum sende olacaksın yeter ki çabalamaktan vazgeçmeYaa bunu düşünmek bile beni çok mutlu ediyo