-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.481
Harıkaaasın yaa bellı sen sona yaklasmısısn o sınyallerı alıyorumSuan dilatörü her pozisyonda beklemeden alabiliyorum korkum el titremesi gitti sprey kullanmıyorum kızlar hızlı yapabiliyorum spreysiz yapmak çok iyi geldi ikten sprey kullanılabilir ilk sefer için ama sonra spreyı hemen bırakın biraz daha çalışayım eşli denicem :)
Ayıp olmazsa tekrar denedin mi? Git gel oldu mu? Benim sorun o olduğu için soruyorum canım özele giriyorum biraz amaHarıkaaasın yaa bellı sen sona yaklasmısısn o sınyallerı alıyorum
Tebrıklerr hazır hıssedıyosan eslı dene. Ama olmazsa da moralını bozma 4. Uncu aparatı eahatca alınca eslı de oluyor cunkuAy hanımlar sonunda 4. aparatı yaptım ilk 3te hissetmezken bu zorladı ama sonunda oldu. Eşliye geçicem yine stres oldum
Ay hanımlar sonunda 4. aparatı yaptım ilk 3te hissetmezken bu zorladı ama sonunda oldu. Eşliye geçicem yine stres oldumbende
Bende artık aparatla işimi bitiriip bugun deme yapma aşamasına geçcemAy hanımlar sonunda 4. aparatı yaptım ilk 3te hissetmezken bu zorladı ama sonunda oldu. Eşliye geçicem yine stres oldum
İnşallah canım benimmHarıkaaasın yaa bellı sen sona yaklasmısısn o sınyallerı alıyorum
Başarılar güzel haberlerini bekliyoruz:)Eğer başarırsam ne hissettiğimi ne oldugunu tam anlamıyla yazıcam buraya canlar :))
basarıcaksın ve hıslerını merakla beklıyorumEğer başarırsam ne hissettiğimi ne oldugunu tam anlamıyla yazıcam buraya canlar :))
Yazagımbasarıcaksın ve hıslerını merakla beklıyorum
Ben gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştımArkadaşlar yapabilen yenen arkadaşlara söylüyorum 1 sefer yaptıktan sonra kaç seferde kaç günde alıştınız
Aparatları ilişki öncesi birer kez deneyip mi ilişki deniyordunuz yoksa ilişliden önce yarım saat falan içinizde mi bekletiyordınuz?Ben gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım
İlişki öncesi yarım saat içinde deniyordum. 4.aparatı her seferinde 20 dk bekletip öyle yaptım o bana inanılmaz cesaret veriyordu.Aparatları ilişki öncesi birer kez deneyip mi ilişki deniyordunuz yoksa ilişliden önce yarım saat falan içinizde mi bekletiyordınuz?
Evet aparat cesaretlendiriyo şuan bende sadece bilinmezlik korkusu var penis 4. Aparattan 1 parmak daha kalın ne olacagını bilmiyorum ne his olcagını ama acı olmadığını gördüm penis yumşak olur fiye düşünüyorumİlişki öncesi yarım saat içinde deniyordum. 4.aparatı her seferinde 20 dk bekletip öyle yaptım o bana inanılmaz cesaret veriyordu.
Bende yenebilirsem yenince inşallah öyle yapacagımBen gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım
Off şu iş bitsin normal bi şeye dönsün istiyorum sanki yemek yemek su içmek gibi normal bi şeyBen gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım
İnan ki acaba isticek mi diye düşünmekten yoruldum kaçmaktan yoruldumİlişki öncesi yarım saat içinde deniyordum. 4.aparatı her seferinde 20 dk bekletip öyle yaptım o bana inanılmaz cesaret veriyordu.
Alısana kadar dedıgın canım? Yanı hıssıyatın neydı alısana kadar kı surecteBen gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım