- 13 Mart 2017
- 525
- 269
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.461
Arkadaşlar yapabilen yenen arkadaşlara söylüyorum 1 sefer yaptıktan sonra kaç seferde kaç günde alıştınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştımArkadaşlar yapabilen yenen arkadaşlara söylüyorum 1 sefer yaptıktan sonra kaç seferde kaç günde alıştınız
Aparatları ilişki öncesi birer kez deneyip mi ilişki deniyordunuz yoksa ilişliden önce yarım saat falan içinizde mi bekletiyordınuz?Ben gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım
İlişki öncesi yarım saat içinde deniyordum. 4.aparatı her seferinde 20 dk bekletip öyle yaptım o bana inanılmaz cesaret veriyordu.Aparatları ilişki öncesi birer kez deneyip mi ilişki deniyordunuz yoksa ilişliden önce yarım saat falan içinizde mi bekletiyordınuz?
Evet aparat cesaretlendiriyo şuan bende sadece bilinmezlik korkusu var penis 4. Aparattan 1 parmak daha kalın ne olacagını bilmiyorum ne his olcagını ama acı olmadığını gördüm penis yumşak olur fiye düşünüyorumİlişki öncesi yarım saat içinde deniyordum. 4.aparatı her seferinde 20 dk bekletip öyle yaptım o bana inanılmaz cesaret veriyordu.
Bende yenebilirsem yenince inşallah öyle yapacagımBen gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım
Off şu iş bitsin normal bi şeye dönsün istiyorum sanki yemek yemek su içmek gibi normal bi şeyBen gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım
İnan ki acaba isticek mi diye düşünmekten yoruldum kaçmaktan yoruldumİlişki öncesi yarım saat içinde deniyordum. 4.aparatı her seferinde 20 dk bekletip öyle yaptım o bana inanılmaz cesaret veriyordu.
Alısana kadar dedıgın canım? Yanı hıssıyatın neydı alısana kadar kı surecteBen gün aşırı devam ettim hatta iyice alışana kadar aparatları bırakmadım.2 ay içinde gayet güzel alışmıştım
Bılmesıne gerek yok sen oncesınde yap esıne de yapalım tmm derse yaparsınız yok derse aparatını zaten yaptın her turlu yanına kâr kalırİnan ki acaba isticek mi diye düşünmekten yoruldum kaçmaktan yoruldum
Aparatın 5. Boyu olsa onu da yapardın emın ol kanka oyuzden rahat olEvet aparat cesaretlendiriyo şuan bende sadece bilinmezlik korkusu var penis 4. Aparattan 1 parmak daha kalın ne olacagını bilmiyorum ne his olcagını ama acı olmadığını gördüm penis yumşak olur fiye düşünüyorum
Evet yapardım biliyorumm oyy oyAparatın 5. Boyu olsa onu da yapardın emın ol kanka oyuzden rahat ol
Normal bir kadın ilişkide nasıl rahatsa öyle canım gün aşırı yapmak gerçekten çok faydası varAlısana kadar dedıgın canım? Yanı hıssıyatın neydı alısana kadar kı surecte
Gün aşırı yapmakta sorun yok ama gün aşırı öncesinde yarım saat aparat denemek yorucu geliyor gözüme. Çalışıyorum akşam eve gelip yemek yiuene kadar saat 9 oluyor. Ondan sonea bi rahatlayıp ilişkiye girmek sorun olmazdı ama kalkıp yarım saat aparatNormal bir kadın ilişkide nasıl rahatsa öyle canım gün aşırı yapmak gerçekten çok faydası var
İşte bu şekilde düşünme şöyle bir şey evet biraz gözümüzde büyütebiliriz erinebiliriz ama bunu yapmazsak da olmuyorGün aşırı yapmakta sorun yok ama gün aşırı öncesinde yarım saat aparat denemek yorucu geliyor gözüme. Çalışıyorum akşam eve gelip yemek yiuene kadar saat 9 oluyor. Ondan sonea bi rahatlayıp ilişkiye girmek sorun olmazdı ama kalkıp yarım saat aparat
Çalışcam sonra ilişki denicem olayı gözümde büyüyor ve erteliyorum. Aparataız da yaparsam olmazsa diye yapasım gel miyor. Bakalım nolcak böyle
Kanka yap ya nolacak yarım saat ne kınhemen gecıyor zaten bır sure sonra bence gerek kalmıcak herkesın bıseye alısma suresı farklıGün aşırı yapmakta sorun yok ama gün aşırı öncesinde yarım saat aparat denemek yorucu geliyor gözüme. Çalışıyorum akşam eve gelip yemek yiuene kadar saat 9 oluyor. Ondan sonea bi rahatlayıp ilişkiye girmek sorun olmazdı ama kalkıp yarım saat aparat
Çalışcam sonra ilişki denicem olayı gözümde büyüyor ve erteliyorum. Aparataız da yaparsam olmazsa diye yapasım gel miyor. Bakalım nolcak böyle
Bende boyle dusunuyorumİşte bu şekilde düşünme şöyle bir şey evet biraz gözümüzde büyütebiliriz erinebiliriz ama bunu yapmazsak da olmuyor
ben hep demişimdir burda.Başta bir ders niteliğinde çalışırsak daha iyi oluyor zaten inan 4-5 sefer bu şekilde çalışınca otomatikman bir daha gerek olmayacak