- 3 Ekim 2022
- 102
- 93
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.301
Evet lütfen varsa yazsın bende yalnız olmadığımı bileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4. Aparata kadar bi damla kan gelmedi bende daha artık hiç gelmez ilişkide de gelmez dedim anma ilişkide gelmişti. Değişik o kadar adapteydim ki artık kan gelmez olayınaCok nettt. Sen 3 e kadar yap 3 u bolca calis. Onla da hazir hissedebilirsin ben 3 ten sonra psikolojik olatak rahatladim inandim cunku. Bide esin biliyor mu aparat calistigini o esnada lan gelorse ne olacak diye sordun mu ben esime soyledim kan gelebilir diye once benle yaparsin dedi dedim sacnalama daha hazir hale gelmedim tmm sorub ypk dedi ben gelseydi kan fotosubu cekecektim ama
ben de her seferinde artık gelmez rahat girdi diyorum ama maalesefBende 4. Aparata kadar bi damla kan gelmedi bende daha artık hiç gelmez ilişkide de gelmez dedim anma ilişkide gelmişti. Değişik o kadar adapteydim ki artık kan gelmez olayına
Burcu sen bidaha denedin mi en son esinle birlikte olmustin diye hatirliyorumBende 4. Aparata kadar bi damla kan gelmedi bende daha artık hiç gelmez ilişkide de gelmez dedim anma ilişkide gelmişti. Değişik o kadar adapteydim ki artık kan gelmez olayına
Siz nasil yapiyorsunuz, esin tamamini tek hamlede mi girdirmeye calisiyor ? Yoksa minik minik mi yavas yavas mi?ben de her seferinde artık gelmez rahat girdi diyorum ama maalesef
tek hamlede girmiyor benim canım. Ben nefes egzersizi ile yavaş yavaş alıyorum sana geçen dediğim gibi çişimi tutar gibi yapıp itiyoruz içeri tekrar nefes alıp tekrar o şekilde 5 nefeste tamamı girmiş oluyor. Henüz bir anda giricek kadar kaslarımı kontrol edemiyorum maalesefSiz nasil yapiyorsunuz, esin tamamini tek hamlede mi girdirmeye calisiyor ? Yoksa minik minik mi yavas yavas mi?
Çişini tutarr gibi mi çisini yapar gibi mi kanka senin kanaman o yuzden ozaman nefesle beraber cisini yapar gibi denesene bi . Ozaman istesen de kasamazsin yani ben oyle kasamiyorumtek hamlede girmiyor benim canım. Ben nefes egzersizi ile yavaş yavaş alıyorum sana geçen dediğim gibi çişimi tutar gibi yapıp itiyoruz içeri tekrar nefes alıp tekrar o şekilde 5 nefeste tamamı girmiş oluyor. Henüz bir anda giricek kadar kaslarımı kontrol edemiyorum maalesef
Bir de hangi poziyonda deniyosun?tek hamlede girmiyor benim canım. Ben nefes egzersizi ile yavaş yavaş alıyorum sana geçen dediğim gibi çişimi tutar gibi yapıp itiyoruz içeri tekrar nefes alıp tekrar o şekilde 5 nefeste tamamı girmiş oluyor. Henüz bir anda giricek kadar kaslarımı kontrol edemiyorum maalesef
parmak egzersizi ile çalışırken parmağımla yoklamıştım tutarken yukarıdaki et çekiliyor yer açılıyor. Önceden hiç girmiyordu bu şekilde girmeye başladı işteÇişini tutarr gibi mi çisini yapar gibi mi kanka senin kanaman o yuzden ozaman nefesle beraber cisini yapar gibi denesene bi . Ozaman istesen de kasamazsin yani ben oyle kasamiyorum
birkaç pozisyonda denedik misyoner ve benim ters döndüğüm misyoner :) doggy değilBir de hangi poziyonda deniyosun?
Kiz o et parcasi bitek bende var saniyordun hahahahahahha girisinde bisey var dige aglamistimparmak egzersizi ile çalışırken parmağımla yoklamıştım tutarken yukarıdaki et çekiliyor yer açılıyor. Önceden hiç girmiyordu bu şekilde girmeye başladı işte
o et bi izin verse muradımıza ericezKiz o et parcasi bitek bende var saniyordun hahahahahahha girisinde bisey var dige aglamistim
Veriyor veriyor kanka sevince gevsiyoro et bi izin verse muradımıza ericez
Bu destekler nasıl önemli çok iyi biliyorum hep burdayım elimden geldiğinceBize destek oldugun icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz canim insallah
Kız kilodan bişey olsa bana olurdu benim eşim 96 kiloYa penisi gormiyim diye cunku gorunce diyorum ki iste gorunce gozumde buyuyor bi de esimin agirligi ile aci cekcem gibi geliyo eşim zayif bu arada 59 kilo yani bende hurafelerle korkular iste
Onlar için de kolay değil canım benim eşimin de duygu değişimi çok olurdu vaji gitti hepsi bittiEVET KANKACIM:) DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BENIM EŞİM BAZEN MOTİVASYONUMU O DERECE DÜŞÜRÜYOR Kİ ANLATAMAM. BİDE ARADAN 2 SAAT GEÇİNCE SANKİ O KAVGAYI BİZ ETMEMİŞ GİBİ NORMALE DÖNMESİ YOK MU?? NEYMİŞ HIRS YAPAYIM DİYE BOYLEYMİŞ. BAZEN ERKEKLER ÇOK APTAL:)
Benim ikinci ilişkide bir iki damla oldu sadece olmayabilir de bunu bilmesi gerekiyor zaten stresi çok bu durumun bide bunu düşünmek seni daha çok sıkarYA AÇIKCASI BEN ANLATMIŞTIM BILMIYORUM OKUDUN MU?EŞİMDE KIZLIK TAKINTISI VAR KAN GELECEK YANI. BAK YINE SINIRLENDIM. SIRF BU YÜZDEN DOKTORA GITTIM ANAY-TOMIK BIR SORUN VAR MI DIYE ? APARATLARDA DA ZARAR GELİR DIYE KORKUYORUM .DURUMUM BIRAZ DAHA VAHIM GIBİ