- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.281
Bana guvennnnSu an senden cesaret aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana guvennnnSu an senden cesaret aldim
Al benden de o kadar. Ozaman kas kan gelir nediyim hasbinallah yaYa bu nasıl bir şey gerçekten. Birkaç kız arkadaşımın kızlık zarı 2-3. seferde yırtıldı yeterince zevk aldığında sanırım genişlediğinden yırtılmıyormuş. Buna 2023 te nasıl takıntılı olabilir
Cok nettt. Sen 3 e kadar yap 3 u bolca calis. Onla da hazir hissedebilirsin ben 3 ten sonra psikolojik olatak rahatladim inandim cunku. Bide esin biliyor mu aparat calistigini o esnada lan gelorse ne olacak diye sordun mu ben esime soyledim kan gelebilir diye once benle yaparsin dedi dedim sacnalama daha hazir hale gelmedim tmm sorub ypk dedi ben gelseydi kan fotosubu cekecektim amaANLADINIZ MI BENI SIMDI
Ay bende surekli bunu yap sunu yap diye zorluyordum kizi kankaaa boyle bi cekincsn oldugubj bilmiyordim cok ozurSen bu durumdan da kasıyorsundur ondan açılmıyordur. Psikolojik sorunları çözmeden o iş zor olur sen ya kanamazsa korkusuyla da yapamıyorsundur.
ya evlenmeden önce konuşmuş muydunuz bu konuyu? yani ben genelde bu bakireliğe takıntılı insanlarla sevgili dahi olmamaya çalıştım da.. soran olursa direkt ayrılıyordum. amacım sizi yargılamak suçlamak değil asla.. merak ettiğim sonradan mı bu takıntılarını ortaya çıkardı?kızlar takıntı denmez buna bunun başka bır adı olmalı bence :) takıntı az kalır.
kızlar ben takıntılı değilim soyleyebılırsınız. konuştuk o an ayrılmak ıstedım hatta yalvardı o ankı salaklık barıstım bend eya evlenmeden önce konuşmuş muydunuz bu konuyu? yani ben genelde bu bakireliğe takıntılı insanlarla sevgili dahi olmamaya çalıştım da.. soran olursa direkt ayrılıyordum. amacım sizi yargılamak suçlamak değil asla.. merak ettiğim sonradan mı bu takıntılarını ortaya çıkardı?
e pişman olmuş sorduğuna yalvarmış da şimdi noluyor yaakızlar ben takıntılı değilim soyleyebılırsınız. konuştuk o an ayrılmak ıstedım hatta yalvardı o ankı salaklık barıstım bend e
Kanka rahat ol normal onun da ne yasadigini bilemeyiz. Sen aksam esinle kahve yap otur deki bak canim ben bu aparatlari denrken kan gelebilir sen de buna takiuosin bana bi cozum bul ozaman. Nasl iatersen oyle yapacam. Ama bu aparatlari bitirmem gerek ki birlikte olabilelim . Istersen denerken aparwtlari yanimda ol yada ne istiyosan soykekızlar ben takıntılı değilim soyleyebılırsınız. konuştuk o an ayrılmak ıstedım hatta yalvardı o ankı salaklık barıstım bend e
Kanka rahat ol normal onun da ne yasadigini bilemeyiz. Sen aksam esinle kahve yap otur deki bak canim ben bu aparatlari denrken kan gelebilir sen de buna takiuosin bana bi cozum bul ozaman. Nasl iatersen oyle yapacam. Ama bu aparatlari bitirmem gerek ki birlikte olabilelim . Istersen denerken aparwtlari yanimda ol yada ne istiyosan soyke
ben azıcık konu dışı bir soru sorucam ama fito ile kayganlaştırıcıyı karıştırmakta bir sakınca yok değil mi? sen öyle mi yapıyosun canımFito tahrıs onleyıcı kısaca yanmayı engelluyor bence. Aparata baslarken suruyorum kayganlastıcı olarak vıaxi jel asırı ıyı hemen kurumuyor
Yooo ben hep oyle yaptin yanmada yok sukur istersen sadece fitoyu sur onu tak cikar. Sonra kayganlastirici sur. Amac vajina icine fitoyu surmekben azıcık konu dışı bir soru sorucam ama fito ile kayganlaştırıcıyı karıştırmakta bir sakınca yok değil mi? sen öyle mi yapıyosun canım
ben oyle yapıyordum. fıtoyu boylu oyunca aparata suruyordum .kayganlastırıcıyı da yanlıs yapıyorsam uyarın bejıd e.ben azıcık konu dışı bir soru sorucam ama fito ile kayganlaştırıcıyı karıştırmakta bir sakınca yok değil mi? sen öyle mi yapıyosun canım
Valla sen o isi basar hayirlisiyla da hamile kal esinden mutlusu olmayacak artistlik yapiyoraksam tekrar başlıyorum denemeye. dunyanın sonu değil. herkes cıdden aynı anadan doğmuyor ve kafa yapısı aynı olmuyor.
Aslında onun boyle dusunmesının sebebı su ben onceden bı nışanlılık donemı gecırdım ve ayrıldım. O arkadas samsunda gorev yaparken arkadaslarla yanına gıtmıstım ve esım bunu sonradan bır sekılde oğrendı. bende bu ısı yapamayınca tuz bıber oldu sanırım.
yani aslında hür bir kadın olarak isteseydin eski nişanlınla ilişkiye girerdin ve bunun hesabını kimseye vermek zorunda da değildin. bu sadece seni ilgilendiren bir seçim. Tabii hepimizin kültürleri adetleri farklı o açıdan ne kadar konuşsak da bir şeyleri değiştiremeyiz maalesef, şu doğru bu doğru diye konuşmak da anlamsız kalıyor dolayısıyla. ama doktor demesine rağmen eşinin hala tek beklentisinin senin kanaman olması kısmı beni sinir etti.aksam tekrar başlıyorum denemeye. dunyanın sonu değil. herkes cıdden aynı anadan doğmuyor ve kafa yapısı aynı olmuyor.
Aslında onun boyle dusunmesının sebebı su ben onceden bı nışanlılık donemı gecırdım ve ayrıldım. O arkadas samsunda gorev yaparken arkadaslarla yanına gıtmıstım ve esım bunu sonradan bır sekılde oğrendı. bende bu ısı yapamayınca tuz bıber oldu sanırım.
ah ah ben o sınır olma evresını gectım. sanırım başa gelenı cekme psikolojısıyani aslında hür bir kadın olarak isteseydin eski nişanlınla ilişkiye girerdin ve bunun hesabını kimseye vermek zorunda da değildin. bu sadece seni ilgilendiren bir seçim. Tabii hepimizin kültürleri adetleri farklı o açıdan ne kadar konuşsak da bir şeyleri değiştiremeyiz maalesef, şu doğru bu doğru diye konuşmak da anlamsız kalıyor dolayısıyla. ama doktor demesine rağmen eşinin hala tek beklentisinin senin kanaman olması kısmı beni sinir etti.
hımm eşime diyim ilk onu sürcez sonra onuYooo ben hep oyle yaptin yanmada yok sukur istersen sadece fitoyu sur onu tak cikar. Sonra kayganlastirici sur. Amac vajina icine fitoyu surmek
canım benim burda hepimizin sebepleri ve vaji şekilleri birbirinden farklı seninki de biraz bu sebepten olabilir bunu yendiğinde anlıcaz :) ileride bu problemi seninle aynı yaşayan kadınlar buraya geldiğinde senin sayende bilgi sahibi olacak öyle düşün :)kızlar neyse ben cok dert kosesi yaptım bugün burayı . akşam denemeler başlasın