- 3 Ekim 2022
- 102
- 93
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.241
DOKTORA BEN KENDIM GITTIM. HANI VAJI ICIN GITTIM MECBUR BAKTILAR HIC BIR SORUN YOK DEDI DOKTOR.Canim o zaman sen işini saglama al ve egzersizden önce eşinle birlikte kadin dogumcuya gidip himene baktirin duysun ondan sonra egzersizlere basla. Doktordanda senin vajinusmus oldugunu duyunca tedaviyi yaptirmak zorunda kalacak
EVET BILIYORUUMAma kan gelmeyedebilir illa gelecek diye bir sey yok kiii
Canim sen biran once eşini al ve doktora gidin bu sekilde ithamlar son bulsun doktor konustuktan sonrada tavrini koy sana itham yapamaz bir daha vajinusmus oldugunu ve tedavisi oldugunu doktor zaten soyleyecektirİNANIN ÇOK ZOR OLAYLAR YAŞIYORUM KULAKLARIMI KAPATIYORUM Bİ AURAM VAR ONUN AZALMASINA IZIN VERMEMEK İÇİN . TAM BISEYLERİ İNŞA EDİYORUM BI SOZ BI ITHAM HERŞEYİ YIKIYOR.
Kendisi de duysun bakiresin diye başı göğe ersinnDOKTORA BEN KENDIM GITTIM. HANI VAJI ICIN GITTIM MECBUR BAKTILAR HIC BIR SORUN YOK DEDI DOKTOR.
EVET BILIYORUUM
Kesinlikle eşini goturmeni tavsiye ederim cunku benim 4. Dilatorde kanamam oldu sonra seni suclama ihtimali cok yuksek kesinlikle ilk once doktora gidin beraberDOKTORA BEN KENDIM GITTIM. HANI VAJI ICIN GITTIM MECBUR BAKTILAR HIC BIR SORUN YOK DEDI DOKTOR.
EVET BILIYORUUM
Aynen oyle yoksa arkadasimiza haksiz yere suclamalar yapip evlilik boyunca gundeme getirebilir gibime geldiKendisi de duysun bakiresin diye başı göğe ersinn
eşım zor bır ınsan . ben bu denlı olduğunu bılmıyordum. doktora gıtmeyı kabul etmıyor vajı ıcın 1 seans gıtım 2. seansta eşimi ıstedı doktor esınızın vajınasında hıcbır sorun yok hymen sağlam halen dedı ama dınleyen kım doktoru.Canim sen biran once eşini al ve doktora gidin bu sekilde ithamlar son bulsun doktor konustuktan sonrada tavrini koy sana itham yapamaz bir daha vajinusmus oldugunu ve tedavisi oldugunu doktor zaten soyleyecektir
gelıyor zaten.Aynen oyle yoksa arkadasimiza haksiz yere suclamalar yapip evlilik boyunca gundeme getirebilir gibime geldi
Regl olman cok iyi olmuş cunku aparat calismadin ve doktora gidersin sonra her seyde bir hayir varDOKTORA BEN KENDIM GITTIM. HANI VAJI ICIN GITTIM MECBUR BAKTILAR HIC BIR SORUN YOK DEDI DOKTOR.
EVET BILIYORUUM
Aaa ona ragmen yani bence o seni o zaman hirslandirmaya calisiyor yani yap diye aparatsiz fln yapman icin ugraisyo ama bu sekilde zor yapabilsek zaten kimse istemez aparatla yapsin yanieşım zor bır ınsan . ben bu denlı olduğunu bılmıyordum. doktora gıtmeyı kabul etmıyor vajı ıcın 1 seans gıtım 2. seansta eşimi ıstedı doktor esınızın vajınasında hıcbır sorun yok hymen sağlam halen dedı ama dınleyen kım doktoru.
Bilmiyorum ki ben 4. Dilatorun ilk seferinde kanama gordum cok azcik ama sonra kanamadi daha ama peniste olur mu bilmiyorumbenim her seferinde kanıyor zorlanmadan dolayı aparatla kanamış olsa da bir şekilde kanar ilk ilişkilerinizde diye düşünüyorum..
bence olur kanama zaten zardan değil zorlanmadan oluyor dedi drBilmiyorum ki ben 4. Dilatorun ilk seferinde kanama gordum cok azcik ama sonra kanamadi daha ama peniste olur mu bilmiyorum
aparatları da kendısı aldı doktor da bunu yapıcak dıyerekten. hayır esımle yanyana gorsenız tüm hata sende dersınız . o kadarda pozıtıf falan yanıAaa ona ragmen yani bence o seni o zaman hirslandirmaya calisiyor yani yap diye aparatsiz fln yapman icin ugraisyo ama bu sekilde zor yapabilsek zaten kimse istemez aparatla yapsin yani
İnsallah canim zor gercekten esinizde zor bir insanmiş onunda ruh halini su an bilemiyorum ama. Mesela benim eşim demitor kazasi gecirdi evlenmek teklifinden sonra sol kolunu kullanamiyor o da buna bagliyor işte ben seni zaptedemiyorim o yuzden olmuyor fln diyor ama bunuda kabullendi artik bu da sinavimiz dedik herkesin derdi baska ah ahhınanın bugun neyerdeyın negokte. ben bunları hakedecek bı ınsan değilim hanı kımseye karısmam etmem herşey olabılır herkesın hayatında ama rabbım kolaylığını versın dıye dua edıyorum sadece.
Motor kazasi yazacaktimİnsallah canim zor gercekten esinizde zor bir insanmiş onunda ruh halini su an bilemiyorum ama. Mesela benim eşim demitor kazasi gecirdi evlenmek teklifinden sonra sol kolunu kullanamiyor o da buna bagliyor işte ben seni zaptedemiyorim o yuzden olmuyor fln diyor ama bunuda kabullendi artik bu da sinavimiz dedik herkesin derdi baska ah ahh
genelde öyle oluyorlar zaten dışarıda aşırı nazik iyi evde canavar :)aparatları da kendısı aldı doktor da bunu yapıcak dıyerekten. hayır esımle yanyana gorsenız tüm hata sende dersınız . o kadarda pozıtıf falan yanı