Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrr 4 u de aldım 😎
Tebriklerrrr beybisiiii :KK73: Artık işin çok daha kolaylaştı. Bence şimdilik dogy deneme. Bunun ilk ilişkiler için uygun olduğunu düşünmüyorum. Kontrol sende olması açısından üst pozisyon iyidir. Yatak ucuna gelip popoya yastık koymak da pratik. Bide uzanıp bacaklarını kırıp göbeğine doğru çekmen olabilir. Bu kadar olduya o da olucak 😘

Sen uyustrucuu spreyle mı denedın. Cunku kan gelmısse demek kasmıssın ama uyustugu ıcın hıssetmemıssın kanka. Ben sprey kullanmadım ıttıre ıttıre mınık mınık boyle gırdı kan da gelmedı
Evet kasmistin ben tedirgin olmustum zaten her bir sey aldigimda kasiyorum ben, canim benim harikasin tebrik ederim 😁 yapacagini biliyordum

Tebriklerrrr beybisiiii :KK73: Artık işin çok daha kolaylaştı. Bence şimdilik dogy deneme. Bunun ilk ilişkiler için uygun olduğunu düşünmüyorum. Kontrol sende olması açısından üst pozisyon iyidir. Yatak ucuna gelip popoya yastık koymak da pratik. Bide uzanıp bacaklarını kırıp göbeğine doğru çekmen olabilir. Bu kadar olduya o da olucak 😘
Tamam zezee dediklerinizi uygulauarak ilerleme kaydettim allah razi olsun bunu da denicemmm 💕🥰

Yaaaa sizin enerjinizi severim canım kızlar 💕iyi ki varsınız W womence
İnsirah suresi 2. Ayet : “ Belini büken yükünü kaldırmadık mı? “

Kızlarrrr bu ayetin güzelliğine bakın hissedin. Enerci burdan gelıyor bana ıste hahahah. Abi cıldırcammm ayetın verdıgı guvene bakınnn yalnız degılız anladınız mııı anladınız mıııııı🥰🌸💕🤣

Kızlarrrr bu ayetin güzelliğine bakın hissedin. Enerci burdan gelıyor bana ıste hahahah. Abi cıldırcammm ayetın verdıgı guvene bakınnn yalnız degılız anladınız mııı anladınız mıııııı🥰🌸💕🤣
İçimi huzurla dolduran surelerden biri 🙏💕

“Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır." (İnşirah Suresi 5.ayet)
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez canım kadınlar, bizim gücümüz inancımız her zorluğun üstesinden gelmeye yeter Allah'ın izniyle. Kimsenin çabası sonuçsuz kalmayacak inşallah, güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️🍀 hatta burada bebiş haberlerini de göreceğimiz günler gelecek, başta Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim olmak üzere hepimiz annelik heyecanımızı da burda paylaşacağız inanıyorum buna 🥰🤲🏻

Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez canım kadınlar, bizim gücümüz inancımız her zorluğun üstesinden gelmeye yeter Allah'ın izniyle. Kimsenin çabası sonuçsuz kalmayacak inşallah, güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️🍀 hatta burada bebiş haberlerini de göreceğimiz günler gelecek, başta Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim olmak üzere hepimiz annelik heyecanımızı da burda paylaşacağız inanıyorum buna 🥰🤲🏻
Yaaa ne guzel tamamlamıssınnnn evet bende kalpten ınanıyorummmm🥰🌸

Canım canımm😍🤲🏻🥹 evet buna kalpten inanıyorum peşpeşe en güzel haberlerimizi paylaşacağız Allahın izniyle aminnnn🤲🏻💓

Kuzum ben regl oldum o yuzden deneyemiyorum su an ara verdim insallah gerilemem bu surecte :KK43: , 🤗 sen benden once yapacaksin gibi geliyor insallah bakalim senden guzel haberler bekliyorum

Insallah hepımız basarırız canımm. Basarırsam burdakı herkes gıbı bende elımden geleni yapacagım bu durumu yasayan kadınlarımız ıcın. Elısa sende hadı kanka eslı denemeye ne zaman gececeksın😂 dene olmasa bıdaha denersın nolacakkk kiii
Ben ilk denememi yatak ucunda yapmaya karar verdim ama esimin ustume gelen goruntusunden korkuyorum ama bu pozisyon cok rahat dilatorlerden biliyorum . Esim alttayken ben bi turlu elim varmiyor yapmaya 🤦🏻‍♀️😅

X