- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #262.821
Tamam însallaj tek temennim en kisa surede bu dertten kurtulmak peki dilatore baslarsam tahmini ne kadar surede yenebilirim gercekten mental olarak gucum kalmadi cunkuBazen böyle düşüşler olabilir canım düşmesin modun. Orda bozulacak birşey yok ki neyi bozacaksınvajina dipsiz kuyu gibi,bebek çıkabilen biyere parmak mi giremesin ya da pns mi giremesin. Cesaretini kaybetme yapabilirsin kendine güven tekrar başla egzersize gerekirse ilk defa yapıyormuş gibi düşün doğru nefesle kegelle olacak emin ol
evet dimi boyle vajina girisine bakiyorim aciuorim falan sanki giriste bi et parcasi var. Daha once iki kez doktora gittim fiziksel bi sikinti yok dediler ama ne bilim iste girisi hafif acip bakinca ici bos olmasi gerekiyormus gibi geliyorBende dilatörde ikinciyi alıyorum. Ama sizin gibi oradaki dokuya zarar verecekmişim gibi geliyor. Nasıl aşarız acaba?
Ama sana şunu da soyliyim sen dilator girdirmissin eger aci veya anormal bisey hissetmiyorsan egzersize devam et cunku alabilmissin icine demekki yapabiliyosun devam etBende dilatörde ikinciyi alıyorum. Ama sizin gibi oradaki dokuya zarar verecekmişim gibi geliyor. Nasıl aşarız acaba?
Bende gittim 2 kez. Sizi çok iyi anlıyorum.Tamam însallaj tek temennim en kisa surede bu dertten kurtulmak peki dilatore baslarsam tahmini ne kadar surede yenebilirim gercekten mental olarak gucum kalmadi cunku
evet dimi boyle vajina girisine bakiyorim aciuorim falan sanki giriste bi et parcasi var. Daha once iki kez doktora gittim fiziksel bi sikinti yok dediler ama ne bilim iste girisi hafif acip bakinca ici bos olmasi gerekiyormus gibi geliyor
Yapicaz canim bu gece gordugum ruyalari bi anlatsam gulme krizine girersin. Sordurdim bu vajina yapisini bozma falan gulduler normal cunku biz vajinamizin anatomik yapisini yeni yeni ogreniyoruzBende gittim 2 kez. Sizi çok iyi anlıyorum.
ahh inşallah canım. Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı.Yapicaz canim bu gece gordugum ruyalari bi anlatsam gulme krizine girersin. Sordurdim bu vajina yapisini bozma falan gulduler normal cunku biz vajinamizin anatomik yapisini yeni yeni ogreniyoruzyani biseyi bozdugumuz falan yokmuş. . Allah sukur bi sikinti da yok dilatore devam et ve gel buraya yendim diye yaz
Aslında o korkudan ziyade endişe oluyor. Bende de olmuştu. İlkini yapıp çok fazla sevinince ikincisini denemeye cesaret edememiştim. Acaba tekrar olucak mı?, hevesim kursağımda kalır mı? diye akşama kadar ertelemiştim. Ama sorun olmadı. Enfeksiyonu atlat sonra hemen dene. Zaten öncesinde aparat çalıştığın için sorun olmaz merak etme. Bir kere oldu hep olucak inşallahArkadaşlar 1. İlişkisini yaşadıktan sonra diperlerinde zorlandınız mı ? 2de 1 gibi oljyor mu yani baskı hissi ? Bende enfeksiyon oluştuğu için 2. Kez deneyemedim hala ana nedense korku var hala ya yapamazsam diye
Egzersizi hemen bırakma ilişki öncesinde yap mutlaka sonra ilişki kolaylıkla olacaktır. Baskı olmaması için iyice alışana kadar çok pozisyon degistirmeni tavsiye etmem en konforlu olduğun şekilde alış sonrasında hepsi rahat olacaktır. Baskı hissi gittikçe azalacak ve bitecekArkadaşlar 1. İlişkisini yaşadıktan sonra diperlerinde zorlandınız mı ? 2de 1 gibi oljyor mu yani baskı hissi ? Bende enfeksiyon oluştuğu için 2. Kez deneyemedim hala ana nedense korku var hala ya yapamazsam diye
3 parmagini nasil aldinMerhaba arkadaşlar ben de 2,5 haftalık evliyim maalesef aynı durumla savaşıyorum. Dün parmak egzersizini kegel egzersizi ile birlikte yaptım ve kegel yöntemiyle 3 parmağımı birlikte alabildiğimi görünce bugün eşli deneme yaptım ve kegel egzersizini kullanarak birleşme gerçekleşti. Ancak sonrasında eşim hafif git gel yapmaya başlayınca yanma ve acı oluştu. Bu sebeple durdurduk bu aralıklı 4. denememiz ve her seferinde kanamam oluyor 10 dk damla damla şeklinde. Bu kanama sizce normal mi? Zorlanma nedeniyle olduğunu düşünüyorum ama kayganlaştırıcı da kullanıyoruz. Bunu daha önce yaşayan varsa yazabilir mi?
Merhaba mutluluklar diliyorumMerhaba arkadaşlar ben de 2,5 haftalık evliyim maalesef aynı durumla savaşıyorum. Dün parmak egzersizini kegel egzersizi ile birlikte yaptım ve kegel yöntemiyle 3 parmağımı birlikte alabildiğimi görünce bugün eşli deneme yaptım ve kegel egzersizini kullanarak birleşme gerçekleşti. Ancak sonrasında eşim hafif git gel yapmaya başlayınca yanma ve acı oluştu. Bu sebeple durdurduk bu aralıklı 4. denememiz ve her seferinde kanamam oluyor 10 dk damla damla şeklinde. Bu kanama sizce normal mi? Zorlanma nedeniyle olduğunu düşünüyorum ama kayganlaştırıcı da kullanıyoruz. Bunu daha önce yaşayan varsa yazabilir mi?
Geçecektir diye düşünüyorumMerhaba mutluluklar diliyorumben eşli denemeyi başardıktan sonra 3-4 ilişkide her defasında kanamam olmuştu hafif de olsa, çok rahat olmamamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum zamanla sayı arttıkça daha esnek olmaya başladım ve en rahat ettiğim pozisyonda yaptım bi süre..Kasılmalarım daha az olsun diye
Yakında sen olacaksın canım sen de yazacaksın en güzel haberlerini buraya yazıp moral olacaksın aynı durumu yaşayan arkadaşlarımızaKızlar bugun yenen kımse yok mu heycanla yazılanları okuyorum da
önce biriyle denedim o en zoruydu aslında oraya giricek diye titreme bile olmuştu3 parmagini nasil aldin
Ya sen her taraftan moral veren harıka bır ınsan oldugunun farkında mısınYakında sen olacaksın canım sen de yazacaksın en güzel haberlerini buraya yazıp moral olacaksın aynı durumu yaşayan arkadaşlarımıza
“Vakum gıbı cekıyor” bu tabıre bayıldımönce biriyle denedim o en zoruydu aslında oraya giricek diye titreme bile olmuştusonra kegel yaparak ilerletmeye çalışınca baktım vajina vakum gibi çekiyor 2sini denedim yine ilk giriş tedirgin olsa da devamı kolay ilerledi kegel ile, ardından da 3ü.. artık eşli daha kolay olur dedim denedik kegel ile 5 nefeste tamamen oldu ama işte devamı zor oldu benim de. sen hangi aşamadasın kegel yapıyorsun dimi.. Allah bu egzersizi bulandan razı olsun
Ama tebrik ederım adına gercekten cok sevındım . Allah bu sıkıntıyı yasayan herkese yardım etsınönce biriyle denedim o en zoruydu aslında oraya giricek diye titreme bile olmuştusonra kegel yaparak ilerletmeye çalışınca baktım vajina vakum gibi çekiyor 2sini denedim yine ilk giriş tedirgin olsa da devamı kolay ilerledi kegel ile, ardından da 3ü.. artık eşli daha kolay olur dedim denedik kegel ile 5 nefeste tamamen oldu ama işte devamı zor oldu benim de. sen hangi aşamadasın kegel yapıyorsun dimi.. Allah bu egzersizi bulandan razı olsun
Bende yaptım 3 parmak düşündüğün kadar zor bişey değil. mantık tek parmakla aynı, doğru nefesle yavaş yavaş itiyosun oluyo3 parmagini nasil aldin
Ciddi mi pas orta ve yuzuk parmagını mı Yanyana böyleBende yaptım 3 parmak düşündüğün kadar zor bişey değil. mantık tek parmakla aynı, doğru nefesle yavaş yavaş itiyosun oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?