- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.601
Ama bu yırtık çatlak söylemleri iyice kendimizi kasmamıza sebep oluyor, bunları duyarak büyüdüğümüz için bu haldeyiz zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef öyleAma bu yırtık çatlak söylemleri iyice kendimizi kasmamıza sebep oluyor, bunları duyarak büyüdüğümüz için bu haldeyiz zaten.
O kadar Haklısın ki canım kusura bakma şuan utandım yazarken bunu akıl edemedim o an ki hislerimle. ama dediğin çok doğru sonuna kadar. hatırlattığın için teşekkürlerKızlar ya zaten bu grupta aşamamış, korkulu kaygılı insanlar var. Çatlak yırtılma kanama gibi çoğu kişinin yaşamadığı şeyleri yazmayın lütfen iyilik yapmıyorsunuz
Ben okudukça kötü oluyorum, şu an buradan başka destek alacak yerim yok
Teşekkür ederim anlayışınız için bu arada bence de siz vajinismus değilsiniz başka rahatsızlıklar var ağrılı cinsel ilişki gibi vs, kolay çözülüyor. zaten birlikte olmuşsunuz. Belki pozisyonunuz rahat değildi belki çok kastınız. Çok daha rahat çözülecek gibi duruyor inşallah kısa zamanda hepimizin keyifli cinsel hayatları olurO kadar Haklısın ki canım kusura bakma şuan utandım yazarken bunu akıl edemedim o an ki hislerimle. ama dediğin çok doğru sonuna kadar. hatırlattığın için teşekkürler
Darısı bana ve bu sorunu yaşayan herkeseeArkadaşlar ben bugün ilk denememı yaptım ve oldu gozyasım pıt
İnşallah herkes yenecek ben yendıysem dıe birgün yazarmıydım,evet yazdım ama hıc aklıma gelmezdıDarısı bana ve bu sorunu yaşayan herkesee
senin adına çok sevindim tebrikler, kendin mi yendin?İnşallah herkes yenecek ben yendıysem dıe birgün yazarmıydım,evet yazdım ama hıc aklıma gelmezdı
Çok şükür sonunda canımm tebriklerİnşallah herkes yenecek ben yendıysem dıe birgün yazarmıydım,evet yazdım ama hıc aklıma gelmezdı
Bende tam onu diyecektim bu tarz soruları özelden yenen arkadaşlara yazarak sorun. Yenemeyen arkadaşları iyice korkutup motivasyonlarini dusurmeyinKızlar ya zaten bu grupta aşamamış, korkulu kaygılı insanlar var. Çatlak yırtılma kanama gibi çoğu kişinin yaşamadığı şeyleri yazmayın lütfen iyilik yapmıyorsunuz
Ben okudukça kötü oluyorum, şu an buradan başka destek alacak yerim yok
Çok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsnÇok şükür sonunda canımm tebrikler
Bana da cesaret veren çiçeğim o TiniminimavihanimÇok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsn
Tebrik ederim canımÇok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsn
Çok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsn
Bana da cesaret veren çiçeğim o Tiniminimavihanim