Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar vajina girişi penis kalınlığından daha küçük, sizlerinde öyle mi vajina içi gibi acaba giriş kısmıda esner mi?
Canım vajina küçük değil zaten kapalı görünür baktığın zaman ayna koy önüne vajinana bakarken ıkın nasıl açıldığını göreceksin. Vajina esnek bi yapı icine penis ya da aparat girdiğinde onun şeklini alıp esniyo.

Merhaba , iki hafta önce ilk ilişkimi yaşamıştım ama biraz sıkıntılı olmuştu. Bu gece tekrar denedik oldu fakat vecmain sprey ve kayganlaştırıcı ile oldu yine biraz kanadı . Hep uyuşturucu sprey ile mi yapmak zorunda kalacağım acaba nasıl bırakabilirim?
2. İlişki de benimkide kanamisti kendimizi kestiğimiz için normal diye düşünüyorum. Diğer denemede sprey vs kullanmadan dene sadece ıslanma sorunun varsa kayganlastici kullan yoksa onu da kullanma. Emin ol onlara ihtiyacın olmadan yapacaksın başarmışsın zaten onlar olmadan da alırsın içine eminim🌸

merhaba kızlar bende derdimi paylaşmak beni anlayanlara içimi dökmek istedim balayındayım 10günlük evliyim ama cinsel ilişkiden korkar oldum vajinusmusmuyum bilemiyorum ilk gece zorladık alamadım sonra alabildim ama ilk girişlerde canım acıyor git gellerde canım mı yanıyor konforsuz mu oluyor anlayamıyorum ama nefes nefese kalıyorum zevk almam söz konusu bile değil. ilişkiden sonra genital bölgem hassas dokunmak bile eziyet sanki. 10günde beş altı kez birlikte olmaya çalıştık. eşim sürekli istiyor ben sürekli işkence çekiyo gibiyim istiyorum da ama bu ağrılı ilişki beni daha da isteksiz yapıyor. durgunum mutsuzum. vajinusmus olduğumu düşünmüyorum ama böyle ağrılı oldukca sonum öyle olucakmışım gibi. size içimi dökmek istedim bu ne lanet bi durummuş çok kötüyüm sanki kimse anlamıycakmış gibi sanki dünyanın sonu gibi..
İlişki yaşamışsın vajinismus değilsin. İlk ilişkiler gerçekten eziyet oluyor sanki bende zevk almiyordum git gel canımı acitiyordu ama sürekli ilişkiye girdik alışmak için. Zamanla önce acı azaldı bitti sonrasında da zevk almaya başladım. Sizde sık sık ilişkiye girin eminim alışıp zevk almaya baslayacaksin. Yine de geçmezse bi doktora görün belki enfeksiyon falan vardır

2. İlişki de benimkide kanamisti kendimizi kestiğimiz için normal diye düşünüyorum. Diğer denemede sprey vs kullanmadan dene sadece ıslanma sorunun varsa kayganlastici kullan yoksa onu da kullanma. Emin ol onlara ihtiyacın olmadan yapacaksın başarmışsın zaten onlar olmadan da alırsın içine eminim🌸
Çok teşekkür ederim canım

Ankara Hera kliniğine gıden varmı arkadaşlar 😥
Hera klinikte tedavi olmadım ama telefonla görüşme yapmıştım daha doğrusu yapmaya çalışmıştım. Sürekli görüşme için ertelediker musaot değiliz sizi şu saatte arasak olur mu vs dediler. Aramadilar ben aradım acmadilar bu ilgisizlikten dolayı başka doktorla görüştüm. Doktor nazife ergenle online terapiyle yendim hastaligimi

Hera klinikte tedavi olmadım ama telefonla görüşme yapmıştım daha doğrusu yapmaya çalışmıştım. Sürekli görüşme için ertelediker musaot değiliz sizi şu saatte arasak olur mu vs dediler. Aramadilar ben aradım acmadilar bu ilgisizlikten dolayı başka doktorla görüştüm. Doktor nazife ergenle online terapiyle yendim hastaligimi
Ben de aradm çok ılgılı ve arastırmaua düştüm kadınlae kulübünden yarısı ıyıyse yarısı kötü dedı bende tedırgın oldum

Bugün çok üzücü bır olay yaşadım 4.dılatoru yapamadım normalde yapıodım😞
Üzücü bir olay değil bu, çoğumuz benzer şeyler yaşadık. Birinci boyu yaparken bile yapamadığım olmuştu, dördüncü boy çok normal. Ne güzel ki yapabilmişsiniz, yolun sonuna doğru gelmişsiniz. Bir defa yapıp, birkaç defa yapamayabilirsiniz. Hepsi çok normal. Bizim düşlediğimiz gibi gibi gitmiyor çoğu şey. Önemli olan moral bozmadan çalışmaya devam edebilmek. Gerekirse bir gün ara verin, dinlenin. Kafanızı boşaltın. Yüzde yüz çözülebilir bir durum için kendinizi bu kadar üzmeyin. Siz egzersizlerinize yüksek motivasyonla devam edin. Netice çok yakın.🌷🍀💞

Üzücü bir olay değil bu, çoğumuz benzer şeyler yaşadık. Birinci boyu yaparken bile yapamadığım olmuştu, dördüncü boy çok normal. Ne güzel ki yapabilmişsiniz, yolun sonuna doğru gelmişsiniz. Bir defa yapıp, birkaç defa yapamayabilirsiniz. Hepsi çok normal. Bizim düşlediğimiz gibi gibi gitmiyor çoğu şey. Önemli olan moral bozmadan çalışmaya devam edebilmek. Gerekirse bir gün ara verin, dinlenin. Kafanızı boşaltın. Yüzde yüz çözülebilir bir durum için kendinizi bu kadar üzmeyin. Siz egzersizlerinize yüksek motivasyonla devam edin. Netice çok yakın.🌷🍀💞
Teşekkür ederim motivasyonunux ıcin bende artk yendım demek istiyorum inşallah çok yakındır 🥺🌸

İlişki yaşamışsın vajinismus değilsin. İlk ilişkiler gerçekten eziyet oluyor sanki bende zevk almiyordum git gel canımı acitiyordu ama sürekli ilişkiye girdik alışmak için. Zamanla önce acı azaldı bitti sonrasında da zevk almaya başladım. Sizde sık sık ilişkiye girin eminim alışıp zevk almaya baslayacaksin. Yine de geçmezse bi doktora görün belki enfeksiyon falan vardır

gerçekten eziyet gibi ben ilk başlarda cesaret ettim ama şimdi cesaretim kırıldı canım. eşim azıcık yanaşsa aklı fikri o dye direk eziyet düşünüp geri çekilir oldum eşimden.
birde ben ilk geceden bir yırtığım oldu perinede hep öyle denedik hiç iyileşmedi daha derinleşti sizce onun sızısından mı fazla kasıyorum, sizlerde de böyle yırtıklar oluyormuydu 🥲🥲🥲

gerçekten eziyet gibi ben ilk başlarda cesaret ettim ama şimdi cesaretim kırıldı canım. eşim azıcık yanaşsa aklı fikri o dye direk eziyet düşünüp geri çekilir oldum eşimden.
birde ben ilk geceden bir yırtığım oldu perinede hep öyle denedik hiç iyileşmedi daha derinleşti sizce onun sızısından mı fazla kasıyorum, sizlerde de böyle yırtıklar oluyormuydu 🥲🥲🥲
Evet canım benimde ilk gece yırtıldı perine. Sonra iki sene yapamadım. Yeni yendim sayılır ama bu defa da vajina giriş iç kısmında bir çatlak oluştu

Kızlar ya zaten bu grupta aşamamış, korkulu kaygılı insanlar var. Çatlak yırtılma kanama gibi çoğu kişinin yaşamadığı şeyleri yazmayın lütfen iyilik yapmıyorsunuz

Ben okudukça kötü oluyorum, şu an buradan başka destek alacak yerim yok
Kastığımız için oluyor demişti doktor . Yoksa olmuyor zaten .Sizin de aynı olmak zorunda değil ki. Sizden önce yazan arkadaşta bir umut bişeyler öğrenmek istiyor. Amacımız kimseyi korkutmak değil. Bizler de çaresiziz sizin gibi.

X