- 20 Aralık 2020
- 17.135
- 2
- 76.089
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.581
Çok şükür sonunda canımm tebriklerİnşallah herkes yenecek ben yendıysem dıe birgün yazarmıydım,evet yazdım ama hıc aklıma gelmezdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür sonunda canımm tebriklerİnşallah herkes yenecek ben yendıysem dıe birgün yazarmıydım,evet yazdım ama hıc aklıma gelmezdı
Bende tam onu diyecektim bu tarz soruları özelden yenen arkadaşlara yazarak sorun. Yenemeyen arkadaşları iyice korkutup motivasyonlarini dusurmeyinKızlar ya zaten bu grupta aşamamış, korkulu kaygılı insanlar var. Çatlak yırtılma kanama gibi çoğu kişinin yaşamadığı şeyleri yazmayın lütfen iyilik yapmıyorsunuz
Ben okudukça kötü oluyorum, şu an buradan başka destek alacak yerim yok
Çok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsnÇok şükür sonunda canımm tebrikler
Bana da cesaret veren çiçeğim o TiniminimavihanimÇok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsn
Tebrik ederim canımÇok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsn
Çok saol destegın ıcın benı bu gruba alan de sendin allah razı olsn
Bana da cesaret veren çiçeğim o Tiniminimavihanim
Oluur tabikide aynı bisiklet sürmek gibi düşün kuzum.Artık biliyorsun yapacaklarını uygula ve mutlu sonTiniminimavihanim bırsuru yapabileceğimiz seylerı atmıs senın dedıgın herseyı yaptım ve bir de önceki msjları okudum bütün herkes bı hastalıhı yencek ben d hala korku var mesela oldu ama ıkıncı yapamadım ama emınım oda olacak
Senin de hayatınnn dilediğinden çok daha güzel olsun kuzumÇiçeklerimm beniimmm hayatınız dilediğinizden çook daha güzel olsun
Hanımlar selam maalesef eşim tedaviyi reddetti. Ağlamaktan helak oldum . Set alıp evde kendim deneyeceğim. O kadar mutsuzum ki. Çok heveslenmiştim. Bana yardımcı olun lütfen. Evde nasıl aşabilirim?
Aparat setini al burdan yardım ederiz merak etme sende yeneceksin bueda kendi başına başına bir cok arkadaşımız var herkes doktorla yenmedi sende yeneceksin aparatların eline geçince burdan yazHanımlar selam maalesef eşim tedaviyi reddetti. Ağlamaktan helak oldum . Set alıp evde kendim deneyeceğim. O kadar mutsuzum ki. Çok heveslenmiştim. Bana yardımcı olun lütfen. Evde nasıl aşabilirim?
Selamlar herkeseee G goklugati Ben de haftaya tedaviye başlayacağım. Reyyan hanımın asistanıyla görüştüm bugün. Olumlu geldi bana. İki seçenek arasında kaldım. Karar verip randevu oluştururum. Daha önce burada "Ballıkabak" arkadaşımız Reyyan hanımda yenmişti. İnşallah doğru bir tercih yapıp mutlu sona ulaşırızKızlar Reyyan Özcan Temizkan’a giden oldu mu, bana yazabilir mi giden varsa
Hayırlı uğurlu gelsin inşallah ben de görüştüm, daha kesin karar vermedim. İnşallah en kısa zamanda yolları ayırırız bu sorunlaSelamlar herkeseee G goklugati Ben de haftaya tedaviye başlayacağım. Reyyan hanımın asistanıyla görüştüm bugün. Olumlu geldi bana. İki seçenek arasında kaldım. Karar verip randevu oluştururum. Daha önce burada "Ballıkabak" arkadaşımız Reyyan hanımda yenmişti. İnşallah doğru bir tercih yapıp mutlu sona ulaşırız
Ben bir kez olduktan sonra yapamadım tekrar kasmaya başladım buraya yazmıştım bir ara oldu diye. Baya da rahat olmuştu aslında sonea yine kasmaya başkasım. Kasıp acıyacağına dilatörle çalışayım dedim. Burdaki arkadaşlara kızmıştım hemen dilatör dedikleri için ama haklılarmış ben dilatöre başladım ilk 3 ünü aynı gün yapabileim 3 te zorlandım ama bi kaç denemede artık o da çol rajat oluypr acısoz sızısız. Ama 4ü yapamadım bir kaç kez denedim olmıyor maalesef. Onu uapmadan eşli deneneye de geçmek istemiyorum. Sadece kaybanlaştırıxı kullanıyorum. Önerijiz var mıdır?Merhaba mücadeleci kadınlar biraz sessiz oldu buralar, yok mu güzel haberler, mutlu sona ulaşanlar. Ne durumdasınız bakalım