Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yazdıklarının tamamında kendimi gördüm. Bende böyleydim ve bak şuan geçmiş zamanlı konuşuyorum çünkü hepsi bitti vajinismusken öpüşmek eşimin dokunması bana zulüm gibi gelirdi çünkü sadece opmekle kalmayıp denemek isteyeceğini bilirdim ve o esnada kaçma çabasına girdiğimden zevke odaklanamazdım, bunlar çok normal şeyler. Bu isteksizlik vajinismusun getirdiği bir durum malesef ama yendikten sonra zamanla senin içinde keyifli hale gelecek. Şimdi ben eşimden çok istiyo olabilirim mesela kendini suçlama hepimiz geçtik bu yollardan sende basaracaksin, kendine inan egzersizlerini güzel şekilde yap sonunda çok mutlu olacaksın inan bana

Gün içerisinde kegel ve nefes egzersizleri yapabilirsin aparatlara ek. Bunlarla alakalı videolar var nasıl olduğunu bilmiyorsan izleyebilirsin. Vajinadaki kasların kontrolünü sağlamak için gerekli ve kegelle kaslara alışacağın için aparatlar daha kolay olacaktır.

3 ü de cok kolay yaptım sabah bol bebe yağı ile ama 4 ü sadece ucu girebiliyor uyuşturucu krem vs önerir misiniz?

3 ü de cok kolay yaptım sabah bol bebe yağı ile ama 4 ü sadece ucu girebiliyor uyuşturucu krem vs önerir misiniz?
Ben kullanmadım ama kendini rahat hissedeceksen anestol emla tarzı kremler kullanabilirsin vemcaine sprey kullanıp faydasını görenler de vardı. 4 üncü aparattan önce 3 e iyice alıştır kendini hemen gecmemen senin için daha iyi olacaktır. çok az kalmış sadece bir adım sonra sende başarmış olacaksın çoğu gitmiş azı kalmış çalışmaları bırakma

4.yü kullanmadan ilişkiye girebilir miyim sizce?

çok teşekkür ederim beni çok rahatlattın bakalım deneyeceğim bugun önemli bi gün benim için dua edin pozitif olumlama ile oldu oldu oldu diyelim 777
Herşey güzel olacak imkansız aslaa değil aslaa sende yaparsınn haydii

Burdaki bütün yardımlarını gördüğüm herkese ama herkese kalbimle sarılıyorum zamana takılmıyorum geçmişi düşünmüyorum çok zor süreçlerden geçtim bu sorunumun dışında … ama artık sona yaklaşıyorum bu hissi yenen arkadaşlarım çok iyi bilir son aparatı da başarınca sona yaklaşıyorum güveni duygusallığımdan ağlıyorum şimdi de

Başarı yakın bittiğinde mutluluktan ağlayacaksın, unutma bütün sıkıntılar gelip geçici ve en değerli olan sensin

Başarı yakın bittiğinde mutluluktan ağlayacaksın, unutma bütün sıkıntılar gelip geçici ve en değerli olan sensin
Ahhh canım benim burda bana yardım isteyen herkese yardımcı oldun sana da çok çok tekrardan teşekkür ederim yarın adet olmazsam denesemmi eşliyi acaba
Evet son aparat biraz dışarıda kalıyor, çok normal. Tebrik ederim Bitti sayılır artık

Ahhh canım benim burda bana yardım isteyen herkese yardımcı oldun sana da çok çok tekrardan teşekkür ederim yarın adet olmazsam denesemmi eşliyi acaba
İlk önce tekrar ilk 3 boyuta calis kafan iyice rahatlasın aynı gün gece eşli deneme yap. Eminim başaracaksın emin ol penis aparattan daha kolay yapacaksın

Doktora göründünüz mü? Enfeksiyon, mantar vs olabilir.
Aslında birkac ay önce doktora gitmiştim vajina girişimde çok fazla küçük kistler olduğunu hijyenine dikkat etmem gerektiğini söylemişti. Çok umursamadım sadece daha dikkatli oldum hijyeni konusunda ama acıya sebep olur mu acaba bu kistler

Bu rahatlama ne zaman gelecek acaba bana gerçekten insanı ne kadar yıpratıyor psikolojik olarak. Balayında buradaki mesajlari okumaya başlamıştım insanlarin 1 yıldır evliyim yapamadım 3 yildir evliyim yapamadim falan yazdıklarini gorunce 'hayir ben boyle olmayacagim' diyip o gün basladim çalışmalara. İnsan aparatlarla çalışırken hadi 1 i basarirsan bak 3 tane kaliyor 2 tane hadi oldu olacak motive oluyor bir şekilde. Penisin girmesini başarirsam gerisi gelir diye düşünüyordum hep öyle değilmiş işler meğer. Acaba bu asamada da psikologa falan görünsem işe yarar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…