- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #262.061
Yazdıklarının tamamında kendimi gördüm. Bende böyleydim ve bak şuan geçmiş zamanlı konuşuyorum çünkü hepsi bittiKızlar ben birinci aparatı yaptım ikinci de yarıya kadar alabildim egzersizlere devam ediyorum ama bir sorun var bende cinsel isteksizlik var sevişmekten öpüşmekten hiç biseyden zevk alamaz oldum eşimi itiyorum hep öpüşmek daha istemiyorum zevk alamadığım için geçen hafta tatile gittik eşim aslında sırf benim için kafam dağılsın diye tatil ayarladı kaç kere de tatilde yaklaştı ama ben hep bahaneler sundum istemedim hiç bir şekilde yakınlaşması bile üzülüyorum da eşim için çünkü çok iyi düşünceli anlayışlı biri ama ben onu hiç mutlu edemiyorum ve bu duruma çok üzülüyorum olur da eşim benden soğursa ya da beni aldatırsa sanırım en büyük suçu kendimde bulurum ona hakkettiği ilgiyi hiç bir zaman veremedim vajinismustan dolayı böyle olmam normal mi lütfen bana akıl verin artık o kadar yoruldum ki evlenmeden önce beni en çok heyecanlandıran şey cinsrllikti hatta eşimle basbasa kalıp yüzeysel de olsa bireyler yaşamak için can atardım evlendikten sonra tamamen herseyden uzaklaştım
Gün içerisinde kegel ve nefes egzersizleri yapabilirsin aparatlara ek. Bunlarla alakalı videolar var nasıl olduğunu bilmiyorsan izleyebilirsin. Vajinadaki kasların kontrolünü sağlamak için gerekli ve kegelle kaslara alışacağın için aparatlar daha kolay olacaktır.bugün siparişim elime ulaştı 1-2-3. boyu denedim. 3. boy benim için ilkti o yüzden baya uzun tuttum oyalandım onunla. sadece bebe yağı ile bunu yapabilmek beni cok mutlu etti. bir de tiktok falan açtım eğlenceli bişiler o sırada içimde uzun süre tuttum.
bir arkadaş 4. aparatı ilk gün deneme demişti sanırım haklıymış deneyeyim dedim ve o duvar oluşverdi yine. cok uzatmadım hevesim kırılmasın diye yarın direkt 3 ile başlayıp 4 e geçeceğim sizce bu sürede ek bişi yapmam gerekir mi?
3 ü de cok kolay yaptım sabah bol bebe yağı ile ama 4 ü sadece ucu girebiliyor uyuşturucu krem vs önerir misiniz?Gün içerisinde kegel ve nefes egzersizleri yapabilirsin aparatlara ek. Bunlarla alakalı videolar var nasıl olduğunu bilmiyorsan izleyebilirsin. Vajinadaki kasların kontrolünü sağlamak için gerekli ve kegelle kaslara alışacağın için aparatlar daha kolay olacaktır.
Ben kullanmadım ama kendini rahat hissedeceksen anestol emla tarzı kremler kullanabilirsin vemcaine sprey kullanıp faydasını görenler de vardı. 4 üncü aparattan önce 3 e iyice alıştır kendini hemen gecmemen senin için daha iyi olacaktır. çok az kalmış sadece bir adım sonra sende başarmış olacaksın çoğu gitmiş azı kalmış çalışmaları bırakma3 ü de cok kolay yaptım sabah bol bebe yağı ile ama 4 ü sadece ucu girebiliyor uyuşturucu krem vs önerir misiniz?
4.yü kullanmadan ilişkiye girebilir miyim sizce?Ben kullanmadım ama kendini rahat hissedeceksen anestol emla tarzı kremler kullanabilirsin vemcaine sprey kullanıp faydasını görenler de vardı. 4 üncü aparattan önce 3 e iyice alıştır kendini hemen gecmemen senin için daha iyi olacaktır. çok az kalmış sadece bir adım sonra sende başarmış olacaksın çoğu gitmiş azı kalmış çalışmaları bırakma
Bence ona çalış es geçme bence en önemli aparatlardan birisi4.yü kullanmadan ilişkiye girebilir miyim sizce?
Ben 4. Kullanmadan ilişkiye girdim kendine güveniyorsan diğer 3 boyutu çok rahat icine alıyorsan yapabilirsin4.yü kullanmadan ilişkiye girebilir miyim sizce?
Herşey güzel olacak imkansız aslaa değil aslaa sende yaparsınn haydiiçok teşekkür ederim beni çok rahatlattın bakalım deneyeceğim bugun önemli bi gün benim için dua edin pozitif olumlama ile oldu oldu oldu diyelim 777
Kendine güven yapabilirsin4.yü kullanmadan ilişkiye girebilir miyim sizce?
Başarı yakın bittiğinde mutluluktan ağlayacaksın, unutma bütün sıkıntılar gelip geçici ve en değerli olan sensinBurdaki bütün yardımlarını gördüğüm herkese ama herkese kalbimle sarılıyorum zamana takılmıyorum geçmişi düşünmüyorum çok zor süreçlerden geçtim bu sorunumun dışında … ama artık sona yaklaşıyorum bu hissi yenen arkadaşlarım çok iyi bilir son aparatı da başarınca sona yaklaşıyorum güveniduygusallığımdan ağlıyorum şimdi de
Evet son aparat biraz dışarıda kalıyor, çok normal. Tebrik ederimArkadaşlar bişey sorcam 4. Aparatı demin başardım ama 2 parmak kadarı dışarda kalıyor normal mi bu yoksa hala tam olmadı mı bu dördüncü
Ahhh canım benim burda bana yardım isteyen herkese yardımcı oldun sana da çok çok tekrardan teşekkür ederim yarın adet olmazsam denesemmi eşliyi acabaBaşarı yakın bittiğinde mutluluktan ağlayacaksın, unutma bütün sıkıntılar gelip geçici ve en değerli olan sensin
Evet son aparat biraz dışarıda kalıyor, çok normal. Tebrik ederimBitti sayılır artık
Canım benim hep destektin hepBaşarı yakın bittiğinde mutluluktan ağlayacaksın, unutma bütün sıkıntılar gelip geçici ve en değerli olan sensin
İlk önce tekrar ilk 3 boyuta calis kafan iyice rahatlasın aynı gün gece eşli deneme yap. Eminim başaracaksınAhhh canım benim burda bana yardım isteyen herkese yardımcı oldun sana da çok çok tekrardan teşekkür ederim yarın adet olmazsam denesemmi eşliyi acaba
Aslında birkac ay önce doktora gitmiştim vajina girişimde çok fazla küçük kistler olduğunu hijyenine dikkat etmem gerektiğini söylemişti. Çok umursamadım sadece daha dikkatli oldum hijyeni konusunda ama acıya sebep olur mu acaba bu kistlerDoktora göründünüz mü? Enfeksiyon, mantar vs olabilir.
Bu rahatlama ne zaman gelecek acaba banaYazdıklarının tamamında kendimi gördüm. Bende böyleydim ve bak şuan geçmiş zamanlı konuşuyorum çünkü hepsi bittivajinismusken öpüşmek eşimin dokunması bana zulüm gibi gelirdi çünkü sadece opmekle kalmayıp denemek isteyeceğini bilirdim ve o esnada kaçma çabasına girdiğimden zevke odaklanamazdım, bunlar çok normal şeyler. Bu isteksizlik vajinismusun getirdiği bir durum malesef ama yendikten sonra zamanla senin içinde keyifli hale gelecek. Şimdi ben eşimden çok istiyo olabilirim mesela kendini suçlama hepimiz geçtik bu yollardan sende basaracaksin, kendine inan egzersizlerini güzel şekilde yap sonunda çok mutlu olacaksın inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?