Merhaba hanımlar
Az önce doktordan döndüm o kadar kötü bir doktora denk geldim ki çözülecek problemim çözülemez gibi gelmeye başladı. daha önce buradan edindiğim bilgilerle parmak egzersizlerine başlamıştım 2 parmak 2 boğuma kadar aşırı bir gerilme hissetmiyorum. doktorla olan tedavimizde her defasında söylemesi gereken eksik birşey kalıyor bisonraki gidişimizde bunu niye böyle yaptınız veya yapmadınıza felan dönüyor iş. 3 aydır tedaviye başlamak için uğraşıyoruz resmen her gittiğimizde anatomi fizyoloji anlatıcam bi dahakine diyor bugün 4 . Gidşimiz diyo ki hazırlık yapmadım not almamışım 26sında anlatıcam. Bir parmak bir boğum 10 gün sonra tekrar bir parmak 2 şeklinde ilerleyecek diyor diyorum ki ben bunu yapabiliyorum hissettiğim acı şiddetini de söylüyorum ay yok ben görücem bu tabloda diye tutturuyor anlatıyorum dinlemiyor bile yani bu doktorla devam edersem yıllar sürecek tedavim. evleneli 1 yıl olacak Konya'ya yerleştik gerçekten Konya'dan ve buradaki doktorlardan yıldım. Kızlar sanırım bana bu doktordan çare yok siz yardım edin