- 12 Kasım 2022
- 974
- 492
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.121
Çok şükür birleşme oldu canımNe güzel hangi aşamadasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür birleşme oldu canımNe güzel hangi aşamadasın canım
Çok sevindimÇok şükür birleşme oldu canım
Teşekkür ederim canim sağolÇok sevindim
Kızlarrrr ben başardımmm olduuuu 5 aylık rahatsızlığımı yendimmmTeşekkür ederim canim sağol
Biliyordummm maşallah kuzum sana Artık özgür bir kuşlardan birisin.Darısı diğer dostlarımızın başına aminnnnnKızlarrrr ben başardımmm olduuuu 5 aylık rahatsızlığımı yendimmm
Evet ben de son 1 aydır aparat egzersiz calısması ile cinsel birleşme korkumu yendim cok şükür artık cok hafifledim kuzummm sen iyi ki varsın burda benim gibi bu sorunu yaşayan canımm kızlar da kendine inanarak aparat ya da parmak ve egzersiz calısması ile başaracaklarBiliyordummm maşallah kuzum sana Artık özgür bir kuşlardan birisin.Darısı diğer dostlarımızın başına aminnnnn
Tebrik ederim darisi bize insaAllahKızlarrrr ben başardımmm olduuuu 5 aylık rahatsızlığımı yendimmm
Aminnn kuzum İnan bana zor Olan bir şey olduğu icin başarsız olmadık,yanlış bildiklerimiz korkularımız kaygılarımızdan dolayı kaslarımızı sıktığımız icin zor oluyo egzersiz aparat çalışması ile de çalıştıkça öğreniyoruz ve sonuç başarmak,başarmamız kendimize inandığımız sürece her şey yaparız biz kadınlarTebrik ederim darisi bize insaAllah
Aminnn kuzum İnan bana zor Olan bir şey olduğu icin başarsız olmadık,yanlış bildiklerimiz korkularımız kaygılarımızdan dolayı kaslarımızı sıktığımız icin zor oluyo egzersiz aparat çalışması ile de çalıştıkça öğreniyoruz ve sonuç başarmak,başarmamız kendimize inandığımız sürece her şey yaparız biz kadınlar
Katılıyorum evet birazda cesaret tabiAminnn kuzum İnan bana zor Olan bir şey olduğu icin başarsız olmadık,yanlış bildiklerimiz korkularımız kaygılarımızdan dolayı kaslarımızı sıktığımız icin zor oluyo egzersiz aparat çalışması ile de çalıştıkça öğreniyoruz ve sonuç başarmak,başarmamız kendimize inandığımız sürece her şey yaparız biz kadınlar
İnşallah sen de en yakın zamanda başarırsın kuzummKatılıyorum evet birazda cesaret tabi
Amin insaAllahİnşallah sen de en yakın zamanda başarırsın kuzumm
aviyi bana da özelden anlatabilir misin acabaTedaviyi özelden anlatabilir misiniz acaba
Doktor değiliz ki anlayalım kız ama vajinusmus isen de ileri seviye değilsin belli ki az kalmış yapabilirsinKızlar ben vajinismus muyum anlmdm ?
İlk denerken biraz acıdı sadece eşimin sertleşme sorunu var biliyorsunuz. Bn iki prmk egzersiz yapıyorum dilatorun 3 boyunu da yaptım mastürbasyon da yapıyorum bn de sorun var mıdır sadece aciyck dye yine biraz korkuyorum sizce bnm durumum ne
Kızlar ben vajinismus muyum anlmdm ?
İlk denerken biraz acıdı sadece eşimin sertleşme sorunu var biliyorsunuz. Bn iki prmk egzersiz yapıyorum dilatorun 3 boyunu da yaptım mastürbasyon da yapıyorum bn de sorun var mıdır sadece aciyck dye yine biraz korkuyorum sizce bnm durumum ne
Vajinismussun canım bunun da evreleri var belli ki sen 1.seviyesin tabi doktor değilim benimki kendi surecime göre tahmin sadece dilatorun 4.boyutunu güzelce çalış alıştır iyice sonra ilişki denersin benimde ilk girerken aciyodu 2 ay oldu yeneli şimdi normale yakın oluyor ilişkiler korkunun geçmesi için bol egzersiz yap ilişki öncesinde de mutlaka son dilatoru yarım saat kadar çalış içerde beklet sonasinda pnse geç alışana kadar bir süre bu şekilde olursa rahat edersinKızlar ben vajinismus muyum anlmdm ?
4 mü bence o senden korkmalı nekadar bı miktarda kan geliyor mesela ben ilk 4 yaptığımda aparatın üstünde kan vardı öyle çok ta değil 1 2 damla şeklinde. O yüzden çok normalCnm 4 den çok korkuyorum hep kn gliyor
Elbette ki geçiyor bu hayatta herşey geçici, mesela benim ilk bir kaç gün 4 u yaparken hafif yanma sızı şeklinde bı his devam etti sonrasinda alıştığı için normallesti ağrı sızı ne ise hissettigin hepsi geçecekİlksen sonra acıması geçiyor mu
Merhaba, 4.aparatı kaç gün yaptıktan sonra eşli denediniz.Ben ilk 4. aparatı yaptigimda Hemen eşli deneme yapmak istedim o da yarım yamalak oldu
çok değil birkaç gün sadece 4. aparata çalıştım Bu dönem hiç eşli deneme yapmadım.Sonra kendime tamam artık hazırsın dediğim zaman oldu