Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bnde eşim de sertleşme sorunu oldu o yüzden denemyrz bnm annem bliyo ama KC sene oldu yapın diyo
Hem vajinismus için hemde sertleşme problemi için doktora gitmeniz lazım canım malesef durduğu yerde çözülmüyor bu sorunlar. Kendini üzüp canını daha fazla sıkma doktor araştır hangi sehirdeysen iyice araştır ama hemen ilk bulduğuna gitme emin olduğunda başlarsın ve inanarak git tedaviye bu çok önemli ben bu hastalığı yenmek için adım atıyorum ve sonunda kazanan ben olacağım diyerek gittim ben doktora ve çok şükür bitti sende yapabilirsin

İstanbul dayım cnm Nazife hanıma gitmek istiyorum bn azimliyim eşim dgl olur diyor geçiyor oda bn aciyck dynce bna birşey oluck diye yapamiyo devamını getiremyr

Hoşbuldum inşallah canım
Hepimizin kendimize göre seviyemize göre yenme süresi zamanı başka tabi ama sonuç hepimizin bilinçli aklımızla doğru bildiklerimizi gerçekte de uygulamak egzersizlerle de kaslarımızı kullanmayı öğrenmek ve sonuç başarmak ben de egzersiz yaparak doktor tedavisi alıyorum sonuna geldim gibi başarmamın

Tedaviyi özelden anlatabilir misiniz acaba

Ay bnde gitmek istiyorum of offf eşimi ikna etsem bu eşim de bir alem yani bugün kayınvalidemlere gittik yine bir çocuk meselesi ya belki sorunumumuZ var dimi

Hanımlar selamlar herkese. İnanın hayatımda ağlamadığım kadar bu dönemde ağladım. Ve evliliği çok kötü bir şekilde kemiren bir illet bence bu hastalık. Lütfen bana da yardımcı olun. Gayet eğitimli, biri olmasına rağmen kocam 1 2 seans doktordan sonra faydalı olmadığını düşünerek doktora gitmeyi reddediyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. EFT falan denedim ama devam ettiremedim.

Merhaba canım aparat seti hiç denedin mi ya da parmak egzersizi bu dönemde neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…