- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.061
Hem vajinismus için hemde sertleşme problemi için doktora gitmeniz lazım canım malesef durduğu yerde çözülmüyor bu sorunlar. Kendini üzüp canını daha fazla sıkma doktor araştır hangi sehirdeysen iyice araştır ama hemen ilk bulduğuna gitme emin olduğunda başlarsın ve inanarak git tedaviye bu çok önemli ben bu hastalığı yenmek için adım atıyorum ve sonunda kazanan ben olacağım diyerek gittim ben doktora ve çok şükür bitti sende yapabilirsinBnde eşim de sertleşme sorunu oldu o yüzden denemyrzbnm annem bliyo ama KC sene oldu yapın diyo
Yani normal de sertleşiyor konu vajinaya gelince iniyo
Bazen vajinismus olan kadınların eşlerinde olabiliyor bu sorun en iyi çözüm doktor. Bende çok derdim zorla yapsa diye ama bize kıyamıyolar o yüzden yapmıyorlarYa diyorum ki keşke zorla yapsa
Hoşgeldin canım :) Vajinusmus rahatsızlığın icin geldiyseeen umarım bi an önce başaracaksınGeldim canim :)
Hoşbuldum inşallah canımHoşgeldin canım :) Vajinusmus rahatsızlığın icin geldiyseeen umarım bi an önce başaracaksın
Hepimizin kendimize göre seviyemize göre yenme süresi zamanı başka tabiHoşbuldum inşallah canım
Tedaviyi özelden anlatabilir misiniz acabaHepimizin kendimize göre seviyemize göre yenme süresi zamanı başka tabiama sonuç hepimizin bilinçli aklımızla doğru bildiklerimizi gerçekte de uygulamak egzersizlerle de kaslarımızı kullanmayı öğrenmek ve sonuç başarmak ben de egzersiz yaparak doktor tedavisi alıyorum sonuna geldim gibi başarmamın
Anlatırım tabiki canımTedaviyi özelden anlatabilir misiniz acaba
Doktor Nazife Ergen MiçozkadıoğluHngi doktor tatlım
Merhaba canım aparat seti hiç denedin mi ya da parmak egzersizi bu dönemde neler yaptın?Hanımlar selamlar herkese. İnanın hayatımda ağlamadığım kadar bu dönemde ağladım. Ve evliliği çok kötü bir şekilde kemiren bir illet bence bu hastalık. Lütfen bana da yardımcı olun. Gayet eğitimli, biri olmasına rağmen kocam 1 2 seans doktordan sonra faydalı olmadığını düşünerek doktora gitmeyi reddediyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. EFT falan denedim ama devam ettiremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?