• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim üç parmağı nasıl alıyorsun içine, ben deniyorum birisi dışarda kalıyor
Önce 2 parmak yapıp 3.parmagı sonradan yerleştirdim ilk başta, alışınca 3unu aynı anda yaptım. İlk giriş kısmında zorluyor biraz dışarda kalıyor ben onu diğer elimle iterek yapmıştım olsun artık diye ☺️ işaret parmağınla yüzük parmağını hafif içe doğru yani orta parmağın üstüne doğru getirebilirsin içeri yerleştirince duzeltirsin

Kızlar merhaba daha önce de yazmıştım ben ayda 3 kez adet oldum dilatörleri denedim sonda oldu doktora gittim vajinusmus dememe rağmen vajinadan kontrol etti canım çok acıdı, duphaston verdi onu kullanıcam. Adet olunca hormon testi yapacak sanırım.birşey çıkacak diye çok korkuyorum. Dediğiniz gibi vamcaine sprey aldım bunu direkt vajina girişine mi sıkıyorsunuz yoksa içeriye mi nasıl kolay olur sizce

Kızlar merhaba daha önce de yazmıştım ben ayda 3 kez adet oldum dilatörleri denedim sonda oldu doktora gittim vajinusmus dememe rağmen vajinadan kontrol etti canım çok acıdı, duphaston verdi onu kullanıcam. Adet olunca hormon testi yapacak sanırım.birşey çıkacak diye çok korkuyorum. Dediğiniz gibi vamcaine sprey aldım bunu direkt vajina girişine mi sıkıyorsunuz yoksa içeriye mi nasıl kolay olur sizce
Parmağını vajinana alabiliyorsun parmağıma sık 7 kez sonra içeri sok eğer alamiyorsan girişe sık

Kızlar bu vecmeine diye sprey işe yarıyor mu ben kullanmak istiyorum onu sıkıp denicem dayanıncam bir kerede bitsin bu iş kurtulmak istiyorum gerçekten eşimde bende bıktık artık inancımız kalmadı

Kızlar bu vecmeine diye sprey işe yarıyor mu ben kullanmak istiyorum onu sıkıp denicem dayanıncam bir kerede bitsin bu iş kurtulmak istiyorum gerçekten eşimde bende bıktık artık inancımız kalmadı
Evet canim gerçekten çok işe yarıyor ben dahil bir çok arkadaş o şekilde başardı mutlaka al ve dene

Polikistik over olabilirsin canım ya da stres kaynaklı olabilir aklına kötü bişey getirme. hormon testinden sonra ne olduğu ortaya çıkar bende düzensiz adet oluyordum polikistik over olduğumu söylediler

Peki nasıl kullanıcam detaylı anlatabilir misin
Canim önce 10 dk sıcak suya otur sonra kurulan ve spreyi parmağına veya dilatöre sık 10 defa filan sonra içime al ve bir dk o şekilde bekle uyuşmaya başliyor hafif yakıyor çünkü anlicaksin ki uyuşuyor.
Daha sonra eşinle uzun bir om sevişme yap sonra kayganlastirici bebe yağı vs kullan bolca sonra kalça altına yastık koy yüksek olsun biraz. Sen penisi tut ve girişw yerleştir o sırada hafif ıkın eşin de yavaşça itsin ve kalçaya eğimli bir şekilde itsin 🌈 şu emojiyi getir gözünün önüne aynı bu şekilde eğimli olucak vajina hatti eğik kaliyor çünkü alttayken eğer üstte yapabilirsen üstte dene ama altta yapacaksan da dediklerimi uygula rahat bir şekilde olucak inan

Canim önce 10 dk sıcak suya otur sonra kurulan ve spreyi parmağına veya dilatöre sık 10 defa filan sonra içime al ve bir dk o şekilde bekle uyuşmaya başliyor hafif yakıyor çünkü anlicaksin ki uyuşuyor.
Daha sonra eşinle uzun bir om sevişme yap sonra kayganlastirici bebe yağı vs kullan bolca sonra kalça altına yastık koy yüksek olsun biraz. Sen penisi tut ve girişw yerleştir o sırada hafif ıkın eşin de yavaşça itsin ve kalçaya eğimli bir şekilde itsin 🌈 şu emojiyi getir gözünün önüne aynı bu şekilde eğimli olucak vajina hatti eğik kaliyor çünkü alttayken eğer üstte yapabilirsen üstte dene ama altta yapacaksan da dediklerimi uygula rahat bir şekilde olucak inan
Çok teşekkür ederim canım inşallah iyi haberlerimi vericem

P prettywich canımm burayı takibe alablirsin ne durumdasın neler yaptın şimdiye kadar🌺
Ben daha denemeye geçemedim canım 🙈önce grip oldum hala gribim..Sonra da üstüme kaynamış çaydanlığı döktüm yandım ,iyileşim denememe geçeceğim inşallah 😍

Bugün bunu denedim ama 1.dilatöre sıkıp yaptım biraz bekledim çıkarttım sonra uyuştu hissettim de
Eşli denemeye girdik kaç pozisyon denedim ama yapamadım :( çok baskı hissi oluyor ya

Back