- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #260.021
Regl bitince yazdiklarinizi bir bir uygulucam TesekkurlerHayır hiçbir zaman aparat kullanmadım sadece parmak egzersizleri o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl bitince yazdiklarinizi bir bir uygulucam TesekkurlerHayır hiçbir zaman aparat kullanmadım sadece parmak egzersizleri o kadar
Canım regl bitince hemen dene çünkü orası olduğundan biraz daha açık oluyor daha rahat oluyor diyorlar bence de öyle gerçekten biter bitmez yapRegl bitince yazdiklarinizi bir bir uygulucam Tesekkurler
Allah'a şükürler olsun kızlar, ben yendiiiimmmm
Yaaaa çookk sevindimm tebrik ederim cidden bugün bizim bayramımız oldu inşallah diğer arkadaşlara da en kısa zamanda nasip olurrKızlar çok şükür ben de yendimmmmmmmmmmmmmmmm Size çok teşekkür ederimmmmmm
Bende seninle aynıyım ama korkma ilki oldu ya gerisi gelir inşallah ,Penisin tamamını aldım git gel yapamadım ama onu da yapcam inşallah
Çok duygusalım şu an
İnşallah canım onlara da yardımcı olalım buradaYaaaa çookk sevindimm tebrik ederim cidden bugün bizim bayramımız oldu inşallah diğer arkadaşlara da en kısa zamanda nasip olurr
Git gel yapamıyorum penis tamamen girdi ama inşallah onu da yapacağız Allah'ın izniyleBende seninle aynıyım ama korkma ilki oldu ya gerisi gelir inşallah ,
Gözün aydın canım darısı bize insaAllahAllah'a şükürler olsun kızlar, ben yendiiiimmmm
Gözunuz aydınnn ,Git gel yapamıyorum penis tamamen girdi ama inşallah onu da yapacağız Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim bak gerçekten hiç acımıyor sadece bir yanma hissi oluyorGözün aydın canım darısı bize insaAllah
Tabiki canim asla bırakmam burayı, ben buradan destek aldım en çok ve her zaman yardimci olmak için burdayımİnşallah canım onlara da yardımcı olalım burada
Teşekkür ederim darısı sana senin de güzel haberlerini bekliyoruz burdaGözunuz aydınnn ,
Ben de aynı şekildeTabiki canim asla bırakmam burayı, ben buradan destek aldım en çok ve her zaman yardimci olmak için burdayım
Kesinlikle öyle, insanda psikoloji denen birşey kalmıyor ama çok şükür geçti ve ben kesinlikle üzerine düşülmesi gerektiği kanaatindeyim çünkü ertelemek birşeyi degiştirmiyor sürekli yarın yarın diyordum ben ama çok şükür bugün nasip olduBen de aynı şekilde
Yaşayan bilir ne kadar zor bir süreç olduğunu
Ben senin yendim mesajını görünce bir de iyice gaza geldim dedim bugün ben de deneyeyimKesinlikle öyle, insanda psikoloji denen birşey kalmıyor ama çok şükür geçti ve ben kesinlikle üzerine düşülmesi gerektiği kanaatindeyim çünkü ertelemek birşeyi degiştirmiyor sürekli yarın yarın diyordum ben ama çok şükür bugün nasip oldu
Ben yarısını alabiliyorum canım yarisinda sıkıntı yok ama ondan sonrasinda yanma oluyor aşırı derece onyuzden tam girmiyor bende bunu asamadim henüzTeşekkür ederim bak gerçekten hiç acımıyor sadece bir yanma hissi oluyor
Aynen burda ki yendimmm mesajları insanı iyice gaza getiriyor ona bende katılıyorumBen senin yendim mesajını görünce bir de iyice gaza geldim dedim bugün ben de deneyeyim
Ya sen ciddi missiiinnnnn ayyy şimdi daha çok sevindim kız yemin ederim bakkBen senin yendim mesajını görünce bir de iyice gaza geldim dedim bugün ben de deneyeyim