Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu sorunuza cvp bulabildinizmi benimde kafamda bu soru varda
Yani soruyu tam algılayamamakla beraber, anladığım kadarıyla cevaplıyayım. O an cm i nasıl ölçücez yani bikaç cm dışarıda kalması normal zamanla tam anlamıyla girmiş oluyor zaten

Yani soruyu tam algılayamamakla beraber, anladığım kadarıyla cevaplıyayım. O an cm i nasıl ölçücez yani bikaç cm dışarıda kalması normal zamanla tam anlamıyla girmiş oluyor zaten
Hepsi girmiyor işte kasıyorum kendimi az giriyor meniler akıyor sonra bu yüzden mi acaba diyorum hamilelik olmayinca

Hepsi girmiyor işte kasıyorum kendimi az giriyor meniler akıyor sonra bu yüzden mi acaba diyorum hamilelik olmayinca
Bir kas var orayı anlarsınız zaten orayı geçmesi lazım. Ama bazısının hamile kalması için çok az girmesi bile yetiyor. Tabii ki iyice yenmeden hamilelik asla önerilmiyor bilginize

Şuan yine deniyorum

Regl araya girdi ama bitince dediklerini aynen uygulayacağım

Bir kas var orayı anlarsınız zaten orayı geçmesi lazım. Ama bazısının hamile kalması için çok az girmesi bile yetiyor. Tabii ki iyice yenmeden hamilelik asla önerilmiyor bilginize
Canım tam o kemik kısmını hissediyorum o kısımda kızlık zarı denen yapı geçilmiş oluyor de mi ?

Kızlar aparatlara başlayalı 4 gün oldu neredeyse her gün çalışarak 4. Aparata kadar geldim. Ama 3 ü iyice çalışıp öyle ilişki deneyeceğim buradaki destekler sayesinde motive ediyorum kendimii

Serviks denen yer mi canım
aslında resimde net değil şimdi farkettim. Normalde daralan bir kısım var altta ve orası vajinismus hastalarında tamamen kapalı duruyor. Fakat ön sevişmeyle uyarılınca genişliyor ve boyu uzuyor. Bu resimdeki de o hali, yani vajinamız bu hale geliyor.

Bana yine bişeyler oldu dokunduranıyorum çok acıyor vemcaine sprey sıktım yine çok kötüyüm şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…