- 9 Ağustos 2016
- 7.072
- 22.943
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.761
Yani soruyu tam algılayamamakla beraber, anladığım kadarıyla cevaplıyayım. O an cm i nasıl ölçücezBu sorunuza cvp bulabildinizmi benimde kafamda bu soru varda
Hepsi girmiyor işte kasıyorum kendimi az giriyor meniler akıyor sonra bu yüzden mi acaba diyorum hamilelik olmayincaYani soruyu tam algılayamamakla beraber, anladığım kadarıyla cevaplıyayım. O an cm i nasıl ölçücezyani bikaç cm dışarıda kalması normal zamanla tam anlamıyla girmiş oluyor zaten
Bir kas var orayı anlarsınız zaten orayı geçmesi lazım. Ama bazısının hamile kalması için çok az girmesi bile yetiyor. Tabii ki iyice yenmeden hamilelik asla önerilmiyor bilginizeHepsi girmiyor işte kasıyorum kendimi az giriyor meniler akıyor sonra bu yüzden mi acaba diyorum hamilelik olmayinca
Hangi aşamadasın?Bnde deniyorum hala
Şuan yine deniyorumSakın pes etme bende yeni yenmiş biri olarak bi kaç gün ilişkiye girmeyince regl falan araya girince bende zorlanıyorum ama sabırlı ve kararlı olursan yapamayacağımız şey yok sadece zorlandığın yerde derin nefes al ver ve devam et eminim olacak sadece sakin ol başaraksın eminim
Merhaba hala deniyor musunBnde deniyorum hala
Regl araya girdi ama bitince dediklerini aynen uygulayacağımCanım bana kliniğin ilk günü 1. Aparattan bile küçüğünü takmışlardı fakat öyle zordu ki dedim ben naaptıımmm burada ne işim var. Tansiyon yerle bir oldu işte anksiyetem tuttu. Sonra çıkarken ziyarete gelen yenmiş bir kızla görüştürdüler beni kız bana aynen şöyle dedi unutma en zoru ilk aparat. Sende korkma ittir takılcak bir yerde aparat. O an da burnundan derin nefes al ağzından verirken ıkın ve güçlüce ittir. Yanma falan olabilir korkma idrar kesesine yaptıgın baskıdan oluyor ve hemen geçiyor.
Regl den sonra daha rahatRegl araya girdi ama bitince dediklerini aynen uygulayacağım
İnşallahTebrik ederim canım. Ay maşallah ne güzel. Darısı da bizlerin başına inşallah
Canım tam o kemik kısmını hissediyorum o kısımda kızlık zarı denen yapı geçilmiş oluyor de mi ?Bir kas var orayı anlarsınız zaten orayı geçmesi lazım. Ama bazısının hamile kalması için çok az girmesi bile yetiyor. Tabii ki iyice yenmeden hamilelik asla önerilmiyor bilginize
Tam orası kas işte canım, bak resimde de böyle daralan bir yer var. Tam orada güçlüce ıkınınca orası açılacak.Canım tam o kemik kısmını hissediyorum o kısımda kızlık zarı denen yapı geçilmiş oluyor de mi ?
Tam orası kas işte canım, bak resimde de böyle daralan bir yer var. Tam orada güçlüce ıkınınca orası açılacak. Eki Görüntüle 3162695
Serviks denen yer mi canımTam orası kas işte canım, bak resimde de böyle daralan bir yer var. Tam orada güçlüce ıkınınca orası açılacak. Eki Görüntüle 3162695
aslında resimde net değil şimdi farkettim. Normalde daralan bir kısım var altta ve orası vajinismus hastalarında tamamen kapalı duruyor. Fakat ön sevişmeyle uyarılınca genişliyor ve boyu uzuyor. Bu resimdeki de o hali, yani vajinamız bu hale geliyor.Serviks denen yer mi canım
Teşekkür ederim canım şu an anladım :)Eki Görüntüle 3162719 Bak burada iyi açıklamış
Bana yine bişeyler oldu dokunduranıyorum çok acıyor vemcaine sprey sıktım yine çok kötüyüm şuandaaslında resimde net değil şimdi farkettim. Normalde daralan bir kısım var altta ve orası vajinismus hastalarında tamamen kapalı duruyor. Fakat ön sevişmeyle uyarılınca genişliyor ve boyu uzuyor. Bu resimdeki de o hali, yani vajinamız bu hale geliyor.
Biraz izin ver kendine ve her gün çalış mutlaka. Ben her gün sabah akşam çalışma yapıyordum. Sabah 45 dk akşam 1 buçuk saat falan.Bana yine bişeyler oldu dokunduranıyorum çok acıyor vemcaine sprey sıktım yine çok kötüyüm şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?