- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.741
1. İle başladım bugün. Bu bile şuan zorluyor gibi beniMotivasyon vermeleri gerek gerçekten :)
Sen ne durumdasın peki aparatlarla mı deniyorsun sen de
Burada yenenlerin yorumlarını okuyarak cesaretlenmek gerekiyor1. İle başladım bugün. Bu bile şuan zorluyor gibi beni
Kesinlikle. Ve hanımlar birincisi en zoru derken haklılarmış. Sen bu aşamayı geçtiysen sonunu da getirirsin. Kendine güvenBurada yenenlerin yorumlarını okuyarak cesaretlenmek gerekiyor
Çoook teşekkür ederim amiiin inşAllah canımCanım tebrik ederim yeni gördüm çok mutlu oldum ya gerçekten maşallahrabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Şuan yine deniyorum önceden aparatın enbüyüğünün tamamını almışken şimdi yine yapamıyorumEşim parmağını girdirdi ama diyor ki "hissediyorum, kasıyorsun, parmağımı sıkıyorsun çünkü. Parmağım böyleyken p...nasıl girecek."
Dedim ki "olumsuz konuşma aparatı nasıl yapıyorum o zaman.
Aparat daha kolay ucu sivri birşey p.. öyle değil" diyor.
"Bir zamanlar bana hiç dokunamıyordun, bak parmağınla yapıyorsun" dedim.
"Böyle oluyormuş zaten sıkması lazım" dedim.
Eşim tecrübeli önceden , "böyle olmuyor. Sen bilinçaltında kendini nasıl kapattıysan " diyor
BabaNe demek kuzum cidden buranın ayrı bir havası varSende artık tecrübelerini neler yaptığını diğer arkadaşlarımıza anlatırsın mutluluklar sizinle olsunnnn
bana yine bişeyler oldu tribe egzersiz yapıyorum şuan ama ilerletemiyorumEn rahat pozisyon bana göre de misyoner. Tabi bu kişiden kişiye göre değişir. İster yatak ucuna gel iki ayaklarına tabure koy iyice aç bacaklarını ve penisi sen tut aparat yapar gibi yap. İçine ittirirken ağzında nefes verirken ıkın ve ittir, başı girince gerisini eşine bırak. Kalçanın altına da bir yastık koy başına da koy istersen ben öyle yapıyordum. Bir de düz yataktayken sol dizini kırıp yana doğru aç, sağ bacağını da uzat yana doğru böyle de rahat
İnşallah canım hayırlısıyla ama sanırım ben biraz üşengeçim ya günleri ayarlıyorum ama denk getiremiyorum falan bakalım kısmet artıkÇoook teşekkür ederim amiiin inşAllah canımRabbim sana da nasip eylesiiinnn
Benim eşimde dilatöre falan sıcak bakmıyordu ama tek çıkar yolun bu olduğunu ve benim elimde olan bişey olmadığını anladı. Zaten beraber doktorla görüşmüştük o da güzelce anlatmıştı. Sen de söyle, benim çok hoşuma giden bir şey değil ama yenmek için bunu yapmak zorundayım de.Kızlar eşim dilatörler ile kızlık zarın bozulması çok saçma diyor. Ben de haliyle 4. Dilatörü çalışırken korkuyorum ya. Trip atıyor of napcağımı şaşırdımçalışırken dilatöre gelir ilişkide gelmezse kan bu defa da söylenir diye çekiniyorum
Canım bana kliniğin ilk günü 1. Aparattan bile küçüğünü takmışlardı fakat öyle zordu ki dedim ben naaptıımmm burada ne işim var. Tansiyon yerle bir oldu işte anksiyetem tuttu. Sonra çıkarken ziyarete gelen yenmiş bir kızla görüştürdüler beni kız bana aynen şöyle dedi unutma en zoru ilk aparat. Sende korkma ittir takılcak bir yerde aparat. O an da burnundan derin nefes al ağzından verirken ıkın ve güçlüce ittir. Yanma falan olabilir korkma idrar kesesine yaptıgın baskıdan oluyor ve hemen geçiyor.Hanımlar durum güncellemesi yapayım. Ne kadar uğraştıysam 1. Olmadı ama ondan biraz daha ince bir fırçayı başardım. Biraz çalışıp 1. Tekrar deneyeceğim inşallah. Bir de herkes 1.de bu kadar zorlandı mı?
Başaran arkadaşlar var evet. Ben 4. Dilatörden sonra başarmıştım, 3 ten sonra hiç denemedim ama doktorum keşke deneseydiniz demişti. Bence sende bir deneyebilirsin. Ama olmama ihtimali de var. O yüzden umutsuzluğa kapılma sakın. 4 ü yapmama rağmen benimde ilkinde olmamıştı. 2. Deneme de olmuştuKızlar 3. Aparattan sonra başarılı olanlar var mı acaba ?
Tamam çok teşekkür ederimBaşaran arkadaşlar var evet. Ben 4. Dilatörden sonra başarmıştım, 3 ten sonra hiç denemedim ama doktorum keşke deneseydiniz demişti. Bence sende bir deneyebilirsin. Ama olmama ihtimali de var. O yüzden umutsuzluğa kapılma sakın. 4 ü yapmama rağmen benimde ilkinde olmamıştı. 2. Deneme de olmuştu
Terapistim dediği en rahat pozisyon şu; sırt üstü sert bi zemine uzan istersen kalçanın altına yastıkta alabilirsin. Sol dizini kır yana aç, sağ bacağını uzat yana aç. Penisi al aparat yapar gibi kendin yap sonrasında eşine bırak itsin sakın eşini itme. Sen ağzından nefes verip ıkınTamam çok teşekkür ederimbir denemek de fayda var aslında dediğin gibi :)
Ben hiç kullanmadım. Sadece bol kayganlaştırıcı o kadar.Bir de kızlar ben aparatları denerken hiç uyuşturucu bir krem falan kullanmadım eşli denemede sorun olur mu sizce uyuşturucu bir krem almalı mıyım ?
Sakın pes etme bende yeni yenmiş biri olarak bi kaç gün ilişkiye girmeyince regl falan araya girince bende zorlanıyorum ama sabırlı ve kararlı olursan yapamayacağımız şey yok sadece zorlandığın yerde derin nefes al ver ve devam et eminim olacak sadece sakin ol başaraksın eminimBaba
bana yine bişeyler oldu tribe egzersiz yapıyorum şuan ama ilerletemiyorum
Canım çok çok teşekkür ederimTerapistim dediği en rahat pozisyon şu; sırt üstü sert bi zemine uzan istersen kalçanın altına yastıkta alabilirsin. Sol dizini kır yana aç, sağ bacağını uzat yana aç. Penisi al aparat yapar gibi kendin yap sonrasında eşine bırak itsin sakın eşini itme. Sen ağzından nefes verip ıkın
Bu sorunuza cvp bulabildinizmi benimde kafamda bu soru vardaarkadaslar, esli denemede kac santim giris yapmamiz yeterli olur? mesela 7 santim yeter mi?. penisi tamamiyle mi almali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?