Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar 4. aparatın başını tam aldım fakat yanma hissi çok yoğun korktum bıraktım ne önerirsiniz bana ve de başı girmesine rağmen hiç kanama olmadı hala normal şekilde görünüyor vajina giriş daha kolay oluyorsa artık o bölgenin genişlemesini istiyorum

Kanamaya odaklanma hiç kiminde oluyor kiminde olmuyor onun için aparatı biraz daha ileri ittirmen lazım
Bahsettiğim nefes kegel egzersizini yapacaksın.Birde hemen öyle genişleme olmaz ki canım

Kanamaya odaklanma hiç kiminde oluyor kiminde olmuyor onun için aparatı biraz daha ileri ittirmen lazım
Bahsettiğim nefes kegel egzersizini yapacaksın.Birde hemen öyle genişleme olmaz ki canım
Aparatlar geleli 3 gün oldu sürekli uğraşıp 4. Kadar geldim ama bunda yapamayınca çok moralim bozuldu bazen gerçekten bunu kaldıramıyorum gibi geliyor

O yanma hissi bende de oluyor iki parmak denemesinde ama sen daha iyisin ve eminim başarcaksin bolca kayganlastirici sür kendine inan rahatla gevşet tüm vücudunu buraya yazdıklarımızı duy ve kendine bunu söyle, korkulacak bir şey yok anlık bir acı hemen geçicek.

Aparatlar geleli 3 gün oldu sürekli uğraşıp 4. Kadar geldim ama bunda yapamayınca çok moralim bozuldu bazen gerçekten bunu kaldıramıyorum gibi geliyor
Çok güzel gidiyorsun lütfen enerjini motiveni bozma kuzum bugünlük ara ver yarın tekrardan başla istersen spreyi alabilirsin wemcaine olanı 4.aparatta çoğumuz takılıyoruz bende aynı böyleydim ama cesaretimi topladım ve ittirdimm olduu sende yapacaksın

Teşekkür ederim desteğin için. Umarım başarırız çünkü cidden insan bazen kaldıramıyor çok zor geliyor

Teşekkür ederim desteğin için. Umarım başarırız çünkü cidden insan bazen kaldıramıyor çok zor geliyor
Evet insan kaldıramıyor bazen çok yorucu ve psikolojik olarak çöküntüye uğratıyor ama pes etmek yok illaki olucak çünkü bu bizim hayatımızın bir parçası, güzel şeyler düşün eşinle yaşayacağın güzel anları filan daha fazla açamiyorum ama sen anla kuzum bunu göz önüne getir cesaretlen motive ol

Anlıyorum seni, orada bi şeye çarpacak ve kırmızılık olacak sanıyorsun canın çok yanacak sanıyorsun ama o iş öyle değil. İçerisi bildiğin kocaman bir boşluk yani içinde patlayan çatlayan bişey yok o yüzden sadece güçlücee ittirmen, ittirirken ağzından nefes verip güçlücee ıkınman gerekir yönü de aşağı doğru verdin mi kayıp giderr

Bu şekilde deneyeceğimm. Yanma gibi bir his var o beni korkutuyor peki 4. Dilatörde yine de kanayabilir dimi az bir şeyde olsa

Bu şekilde deneyeceğimm. Yanma gibi bir his var o beni korkutuyor peki 4. Dilatörde yine de kanayabilir dimi az bir şeyde olsa
Korkma canım kendini kasmazsan kanamaz. O yanma hissi çok çok normaal, sonuçta idrar kesene baskı yapıyorsun. O bi süre sonra geçecek öyle düşün. Kendini telkin et, acımıyor, acımıyor.

Tebrik ederim canım. Ay maşallah ne güzel. Darısı da bizlerin başına inşallah

Bana hep ordaki delik yırtılmalıymış gibi geliyor rahatça girmesi için öyle değil de mi
Ben de hep öyle düşünüyordum ama kesinlikle öyle değilmiş. Eşimle konuşurken eşim çok güzel benzetme yaptı dudakların gibi düşün. Dişçiye gittiğimizde ne kadar açabildiğimizi anlatmama gerek yok aynı mantık. Esneyebilen bir şey. Kendini kasarsan oluşan küçük yırtıklarda dudağının çatlamasıyla aynı şey gibi. Bunlar hep eşimin benzetmeler bana da çok mantıklı geldi açıkçası

Kızlar eşim dilatörler ile kızlık zarın bozulması çok saçma diyor. Ben de haliyle 4. Dilatörü çalışırken korkuyorum ya. Trip atıyor of napcağımı şaşırdım çalışırken dilatöre gelir ilişkide gelmezse kan bu defa da söylenir diye çekiniyorum

Gerçekten öyle ben de çalışırken nasıl esnediğini gördüm ama benim eşim ayrı fikirde orası bozuluyor diyor o zaman neden doktorlar birkaç gün ilişkiye girmeyin diyor diyo. Zaten dilatörler ile çalışmama da çok sıcak bakmıyor

Eşinin de en az senin kadar araştırma yapması,lazım. Kulaktan dolma bilgilerle konuşmaması gerekiyor. Biz bu yolda tek değiliz canım eşlerimiz biz yol alırken bir yandan da yolumuzu aydınlatmalı. Eşin tavrına devam ederse de sen ona kulak asma biz bize de yeteriz

Motivasyon vermeleri gerek gerçekten :)
Sen ne durumdasın peki aparatlarla mı deniyorsun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…