- 7 Kasım 2022
- 211
- 327
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.601
Aparatın mutlaka 2-3 cm dışarıda kalıyor canım merak etme senlik bir problem değil herkeste aynı şey olduKızlar ben aparatları sonuna kadar sokamıyorum sizce sonuna kadar ilerletmem gerekir mi bir kısmını alabiliyorumbir ve iki sonuna kadar ilerletilir ama üçte sert olduğu için aparat çok fazla ilerletmiyorum
Ben uyuşturucu bişey kullanmadım sadece kayganlastırıcı jel ile yaptım öncesinde egzersiz yapınca hiç zor değil. İnan kendine korkma derin nefes al sakinleş bunu yaptıktan sonra bişey yokmuş diyeceksinbence pns daha kolay oluyor
Parmak egzersizi mi ?Ben uyuşturucu bişey kullanmadım sadece kayganlastırıcı jel ile yaptım öncesinde egzersiz yapınca hiç zor değil. İnan kendine korkma derin nefes al sakinleş bunu yaptıktan sonra bişey yokmuş diyeceksinbence pns daha kolay oluyor
Aparatın mutlaka 2-3 cm dışarıda kalıyor canım merak etme senlik bir problem değil herkeste aynı şey oldu
Birlikte destekleşerek yaparızzzzHanımlar dünkü tavsiyelerinizden cesaret alıp dilatör siparişini bugün verdim. Hemen kargoya da vermişler bir iki güne aparatlarla başlayacağım ben de inşallah.
Vallah canim çok sıkkın gene cesaret edip yapamadim yani hiç başlamadık yarın erteledim bu hep böyle gidiyor bende cidden çok yoruyor beni bu durumBirlikte destekleşerek yaparızzzz
Eşimle biraz çalışalım dedik sanırım benim sıkıntım kızlık zarının gergin olması. Nefes alıp verdikçe biraz gevşer gibi oldum ama tam da rahat değilim ilk başlarda böyle olması normal değil mi. Bir de kızlık zarı genişleyebilen bir özelliğe sahip değil mi. Benim aklım hep genişlemeyecek, küçücük kalacak, bu nasıl buradan girecek gibi düşünüyor. Bu konuda bana biraz cesaret verebilir misinizBirlikte destekleşerek yaparızzzz
Hep birlikte aşacağız inşallah. Tek değilsin ben de yeni başladım buradaki herkes bu yollardan geçti ve başardı biz de bir gün buraya başardık mesajı atacağız. Ümidini kaybetme sakınVallah canim çok sıkkın gene cesaret edip yapamadim yani hiç başlamadık yarın erteledim bu hep böyle gidiyor bende cidden çok yoruyor beni bu durum
Evet ben parmak egzersizi ile yendimParmak egzersizi mi ?
Canım sen doktora gittin mi hiç zarı vajinani kontrole ?Eşimle biraz çalışalım dedik sanırım benim sıkıntım kızlık zarının gergin olması. Nefes alıp verdikçe biraz gevşer gibi oldum ama tam da rahat değilim ilk başlarda böyle olması normal değil mi. Bir de kızlık zarı genişleyebilen bir özelliğe sahip değil mi. Benim aklım hep genişlemeyecek, küçücük kalacak, bu nasıl buradan girecek gibi düşünüyor. Bu konuda bana biraz cesaret verebilir misiniz
Canım korkma, dilatör siparişi de vermişsin zaten, dilatörle o kaslarını kullanmayı öğreneceksin. Sürekli bir çalışmayla da pelvik taban kaslarında kas hafıza oluşacak. Her şey normal yaniEşimle biraz çalışalım dedik sanırım benim sıkıntım kızlık zarının gergin olması. Nefes alıp verdikçe biraz gevşer gibi oldum ama tam da rahat değilim ilk başlarda böyle olması normal değil mi. Bir de kızlık zarı genişleyebilen bir özelliğe sahip değil mi. Benim aklım hep genişlemeyecek, küçücük kalacak, bu nasıl buradan girecek gibi düşünüyor. Bu konuda bana biraz cesaret verebilir misiniz
Doktora gittim muayene yapmadı ama anlatınca vajinusmussun dediCanım sen doktora gittin mi hiç zarı vajinani kontrole ?
Jinekolojik muayenede doktor tam olarak ne yapıyor. Gitmeye korkuyorum açıkçasıCanım korkma, dilatör siparişi de vermişsin zaten, dilatörle o kaslarını kullanmayı öğreneceksin. Sürekli bir çalışmayla da pelvik taban kaslarında kas hafıza oluşacak. Her şey normal yaniAma tabii öncesinde bir jinekoloğa gözük muayeneni ol.
Dışarıdan bakıyor yalnızca, fizyolojik bir durum olup olmadığını anlamak için. Korkmana hiç gerek yok.Jinekolojik muayenede doktor tam olarak ne yapıyor. Gitmeye korkuyorum açıkçası
En kısa sürede bir muayene olayım o zamanDışarıdan bakıyor yalnızca, fizyolojik bir durum olup olmadığını anlamak için. Korkmana hiç gerek yok.
Aynen böyle ayrıca vajinismus olduğunu söylersen zaten ayrıca hassas davranır.Dışarıdan bakıyor yalnızca, fizyolojik bir durum olup olmadığını anlamak için. Korkmana hiç gerek yok.
Mutlaka ol ki kafan daha rahat çalışmalara başlarsın. Hani iki de bir acaba fizyolojik bir sorunum mu var demezsin.En kısa sürede bir muayene olayım o zaman
Teşekkür ederim canim inşallah bende başardım dicem, artık gerçekten olsun istiyorum iki aydır uğraşıyorumHep birlikte aşacağız inşallah. Tek değilsin ben de yeni başladım buradaki herkes bu yollardan geçti ve başardı biz de bir gün buraya başardık mesajı atacağız. Ümidini kaybetme sakın
Vallah canim çok sıkkın gene cesaret edip yapamadim yani hiç başlamadık yarın erteledim bu hep böyle gidiyor bende cidden çok yoruyor beni bu durum
Kadın doğuma gidip muayene oldun mu ? Ben iki kez oldum mesela doktor ilişkiye girmeye engel bir durum yok diyorsa bir sorun yokturEşimle biraz çalışalım dedik sanırım benim sıkıntım kızlık zarının gergin olması. Nefes alıp verdikçe biraz gevşer gibi oldum ama tam da rahat değilim ilk başlarda böyle olması normal değil mi. Bir de kızlık zarı genişleyebilen bir özelliğe sahip değil mi. Benim aklım hep genişlemeyecek, küçücük kalacak, bu nasıl buradan girecek gibi düşünüyor. Bu konuda bana biraz cesaret verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?