- 7 Kasım 2022
- 211
- 327
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.621
Kızlar dün gece falan sızlama hissettim dilatörlerle çalıştıktan sonra sizde de oluyor muydu zarar vermesin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç zarar vermezsin korkma, zarar verebileceğin bir şey yok orada. O idrar kesesine yaptığın baskıdan dolayı oluşan sızlamaKızlar dün gece falan sızlama hissettim dilatörlerle çalıştıktan sonra sizde de oluyor muydu zarar vermesin de
Ben direkt vajinismus kliniğine gittim. Vajinismus derecesini ölçmek içinde çaktırmadan serçe parmağını sokmuştu. Başlangıç derecesi demişti fakat parmağa şansa izin vermiştim ileri dereceydimKızlar ben işte ilişkiye giremiyorum diye muayene olduğumda doktor parmağını soktu ve dedi ki vajinismus öyle bir şey ki kendine yaklaştırmaz sen vajinismus değilsin hemen vajinismus demeyin ilk gece korkusu bu dedi. Doktorlar bile kendi aralarında ayrılıyor bu konuda bence
Vajinismus kliniğinde nasıl 3 gün 5 gün garantisi veriyorlar gitmiş biri olarak sana sorayım diyordum hep acaba nasıl diyeBen direkt vajinismus kliniğine gittim. Vajinismus derecesini ölçmek içinde çaktırmadan serçe parmağını sokmuştu. Başlangıç derecesi demişti fakat parmağa şansa izin vermiştim ileri dereceydim
Ne yazık ki kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorlarının bazıları ya vajinismusu hiç bilmiyor, ya hastalık saymıyor, ya da eksik ve yanlış bilgiye sahipler. Kendi alanlarında olmasına rağmen ne yazık ki böyle. O yüzden eğer mümkünse ilk muayenelerin vajinismus ile ilgili doğru ve tam bilgisi olan doktorlar tarafından yapılması bizim gibi kadınlar açısından daha rahatlatıcı ve sağlıklı bilgi almayı sağlayıcı oluyor. Doktor bulmak ve seçmek ilk etapta bizim için daha önemli hâle geliyor. Vajinismus tek tepkili bir durum değil. Dereceleri var. Kimisi eşini kendine dahi yaklastiramazken kimisi özellikle doktor muayenesinde kendini kontrol altına alıp kısmi bir muayeneye izin verebiliyor. Tüm vajinismuslu kadınlar eşlerini yanlarına dahi yaklastirmaz durumu yanlış.Kızlar ben işte ilişkiye giremiyorum diye muayene olduğumda doktor parmağını soktu ve dedi ki vajinismus öyle bir şey ki kendine yaklaştırmaz sen vajinismus değilsin hemen vajinismus demeyin ilk gece korkusu bu dedi. Doktorlar bile kendi aralarında ayrılıyor bu konuda bence
Kesinlikle bence de. Bazıları parmak girebildi vajinismus değilsin diye düşünüyor zeytinyağı sür bu gece dene dedi bana o gün mesela. Ya korkuyorum nasıl deneyeceğim işte bazı doktorlar böyleNe yazık ki kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorlarının bazıları ya vajinismusu hiç bilmiyor, ya hastalık saymıyor, ya da eksik ve yanlış bilgiye sahipler. Kendi alanlarında olmasına rağmen ne yazık ki böyle. O yüzden eğer mümkünse ilk muayenelerin vajinismus ile ilgili doğru ve tam bilgisi olan doktorlar tarafından yapılması bizim gibi kadınlar açısından daha rahatlatıcı ve sağlıklı bilgi almayı sağlayıcı oluyor. Doktor bulmak ve seçmek ilk etapta bizim için daha önemli hâle geliyor. Vajinismus tek tepkili bir durum değil. Dereceleri var. Kimisi eşini kendine dahi yaklastiramazken kimisi özellikle doktor muayenesinde kendini kontrol altına alıp kısmi bir muayeneye izin verebiliyor. Tüm vajinismuslu kadınlar eşlerini yanlarına dahi yaklastirmaz durumu yanlış.
Şimdi her gün bir aparat boyu büyüyerek gidiyor. Toplamda 4 aparat vardı işte ben biraz korkak olduğum için bana 5 boy aparat uygulandı yani 5 gün sürdü benim ki İlk görüşmeye gittiğinde jinekolojik muayene ediliyor. Sonra vajina anatomisiyle ilgili bilgiler veriliyor. Tamamen kafandaki kirli düşünceleri siliyorlar yani. İlk görüşme hariç 5 gün gitmemle bitti yaniVajinismus kliniğinde nasıl 3 gün 5 gün garantisi veriyorlar gitmiş biri olarak sana sorayım diyordum hep acaba nasıl diye
Darısı bana canım çünkü artık aşırı bıktım 4 ay olduuu.Şimdi her gün bir aparat boyu büyüyerek gidiyor. Toplamda 4 aparat vardı işte ben biraz korkak olduğum için bana 5 boy aparat uygulandı yani 5 gün sürdü benim ki İlk görüşmeye gittiğinde jinekolojik muayene ediliyor. Sonra vajina anatomisiyle ilgili bilgiler veriliyor. Tamamen kafandaki kirli düşünceleri siliyorlar yani. İlk görüşme hariç 5 gün gitmemle bitti yani
Ailelerin evliliklere bu kadar burunlarını sokması beni irrite ediyor.Kızlar bu ilişkiye girememe durumu eşimle aramı açmaya başladı. Ben kendi derdimle uğraşıyorum görümcem arayıp demez mi beni hiç aramıyor bir kere aradım açmadı falan sürekli ilgi bekliyor siz de biliyorsunuz bu ilişkiye girememe psikolojisi cidden çok kötü kimseyle görüşüp konuşasım yok eşime dün şikayet ediyor o da bana dedi normal bir şekilde ben de büyüttüm hayır niye sana arayıp söylüyor ki diye. Sırf ara bozmak için gibi geliyor bana. Ya hem bu vajinismus ile uğraşmak hem de böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum gerçekten ya. Gerçekten bu durumu yenmekle uğraşırken kimseyle konuşasım gelmiyor benim açıkçası kendi halimde olmak istiyorum bıktım artık yani beni en iyi siz anlarsınız zaten bu durum ağır geliyor bugün hiç çalışmadım mesela
Biraz inat ve bol çalışmayla üstesinden gelirsin canım ve de erken yola çıkman iyi olmuş bir an önce yen. Ben de 2 aylık evliyken yenmiştim 6 ayımızı doldurduk bileDarısı bana canım çünkü artık aşırı bıktım 4 ay olduuu.
SüperAilelerin evliliklere bu kadar burunlarını sokması beni irrite ediyor.
Biraz inat ve bol çalışmayla üstesinden gelirsin canım ve de erken yola çıkman iyi olmuş bir an önce yen. Ben de 2 aylık evliyken yenmiştim 6 ayımızı doldurduk bile
Malesef benimde eşimin isinden dolayı küçük bir şehirde yaşıyoruz 2 haftalıkken doktor arayışına girdim gerek online gerek şehir dışına gittim tedavi için suan 1 senelik evliyim tam anlamıyla yenmiş değilim xunku gevşek davrandigim zamanlar oldu ve 1 sene nasıl geçti anlamadım o yüzden tavsiyem sakın ara verme inat et yapacağım de daha yenisinSüper
Ben de aslında çok hızlı hareket ettim ama eşimin görev dolayısıyla geldiğimiz şehirde vajinismus doktoru yok. Şimdiye gitmiştim olsa olan kadın doğumcular da bir şey yapamıyor. Bu konularda hızlı hareket etmek, ertelememek lazım çok iyi yapmışsın sen de
Bu arada kizlar 3 gündür aralıksız deneme yapiyoruz ondan midir bilmiyorum ama akşam kasiklarimda ağrı oldu sabaha kadar geçmedi neredeyse neden olmuş olabilir acabaMalesef benimde eşimin isinden dolayı küçük bir şehirde yaşıyoruz 2 haftalıkken doktor arayışına girdim gerek online gerek şehir dışına gittim tedavi için suan 1 senelik evliyim tam anlamıyla yenmiş değilim xunku gevşek davrandigim zamanlar oldu ve 1 sene nasıl geçti anlamadım o yüzden tavsiyem sakın ara verme inat et yapacağım de daha yenisin
Muayene etmesi lazım ki zar yapını söylesin vajinada enfeksiyon falan var mı bakması lazım. Bende çok korkmuştum ama bişey yok dışardan bakıyor hafif elleriyle kenarlardan açıyor sadeceJinekolojik muayenede doktor tam olarak ne yapıyor. Gitmeye korkuyorum açıkçası
Regl gününe ne kadar var? Yumurtlama döneminde olabilirsin.Bu arada kizlar 3 gündür aralıksız deneme yapiyoruz ondan midir bilmiyorum ama akşam kasiklarimda ağrı oldu sabaha kadar geçmedi neredeyse neden olmuş olabilir acaba
Kesinlikle egzersizi hiç bi zaman bırakma. Yensen de eşli deneme öncesi mutlaka egzersiz yapVajinismus bitti bu sefer de eşim rahatsız ah bu kıl dönmesi çıkacak zamanı buldu araya biraz zaman girecek egzersize devam etsem mi acaba ilişki olamıyor çünkü
Kadın doğum doktorları anlamıyor genelde ben ilk gittim bana komple baktı ultrason falan adet düzensizliği var bende rahim duvarı kalın çıktı bana dediği şey parça almamız lazım oldu. Ben diyorum vajinismusum doktor diyor parça alcam sinirlenip çıkmıştım odasındanKesinlikle bence de. Bazıları parmak girebildi vajinismus değilsin diye düşünüyor zeytinyağı sür bu gece dene dedi bana o gün mesela. Ya korkuyorum nasıl deneyeceğim işte bazı doktorlar böyle
Canım sen parmak egzersizi yapıyor musun?Kızlar bu ilişkiye girememe durumu eşimle aramı açmaya başladı. Ben kendi derdimle uğraşıyorum görümcem arayıp demez mi beni hiç aramıyor bir kere aradım açmadı falan sürekli ilgi bekliyor siz de biliyorsunuz bu ilişkiye girememe psikolojisi cidden çok kötü kimseyle görüşüp konuşasım yok eşime dün şikayet ediyor o da bana dedi normal bir şekilde ben de büyüttüm hayır niye sana arayıp söylüyor ki diye. Sırf ara bozmak için gibi geliyor bana. Ya hem bu vajinismus ile uğraşmak hem de böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum gerçekten ya. Gerçekten bu durumu yenmekle uğraşırken kimseyle konuşasım gelmiyor benim açıkçası kendi halimde olmak istiyorum bıktım artık yani beni en iyi siz anlarsınız zaten bu durum ağır geliyor bugün hiç çalışmadım mesela