Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bikaç yıl düşünmüyoruz, biraz evliliğin tadını çıkartmak istiyoruz deyin. Ayrıca herşeyini kendi yapan yeni evlenen çiftlerin bolca borcu olur. O zaman da şöyle deyin bana akıl verme para ver o zaman tüyerler

Bu sorunu kimseyle paylaşmamak gerek
Cidden ya kendileri sanki destek çıkacaklar

İnşallah canım aparatları bekliyorum şimdilik kendim egzersiz yapıyorumm umarım ben de aşacağım Allah'ın izniyle

Öncesi ayna egzersizi yap vücudunu tanı dokun korkma kendinle barışık ol gün içinde sürekli bacaklarını açarak oturmaya çalış

Birde beni çok rahatlatan Doktor Müjdegül Karacanın vajınusmus videolarını izle

Aparatı kullanırken bol kayganlaştırıcı yada su bazlı ultrosan jeli kullanabilirsin.İsterseb emla krem anestol krem yada vemcaine sprey kullanabilirsin ben aldım ama kullanmamıştım.

Nefes kegel egzersizleri de nasıl dersen şöyle

aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın unutma

Ben tüm egzersizlerim ve eşli denemelerim boyunca nefes almayı bile unutuyordum eşim sürekli "hayatım öleceksin nefes al" diye uyarınca fark edip nefes alıyordum ben bu sorunun muhatabı değilim o yüzden

Ben tüm egzersizlerim ve eşli denemelerim boyunca nefes almayı bile unutuyordum eşim sürekli "hayatım öleceksin nefes al" diye uyarınca fark edip nefes alıyordum ben bu sorunun muhatabı değilim o yüzden
Ahhahahahah kuzucumbizde beraber nefes kegel yapıyorduk başta bende unutuyodum alışkanlık oldu sonradan

Ahhahahahah kuzucumbizde beraber nefes kegel yapıyorduk başta bende unutuyodum alışkanlık oldu sonradan
O kadar korkuyordum ilk resmen kaskatı kesiliyordum nefes almam vermem bile duruyordu. Şimdi her şey nasıl da normallesti düşününce o kadar mutlu oluyorum ki. Eş desteği çok ama çok önemli kesinlikle, hem onun desteği hem burası bana kendimi hep çok iyi hissettirdi

Kesinlikle çiçeğim çok haklısın insan kendi kendine diyor nasıl hayatı zehir etmişim bunu neden bu kadar gözümde büyütmüşüm diye diğer kızlarımız da aynısını söyleyecek mutluluklar sizinle olsun her nickini gördüğümde aklıma marmelat gelmesi peki

İlk kaydolurken ne nicki alacağım şimdi ne yazacağım diye düşünürken aklıma nedense birden Dostoyevski'nin Suç ve Ceza kitabındaki Sonya Marmeladova geldi Öyle yazdım kaldı Ayy ama marmelat da severim şimdi

Neyse zamanla hepsi olacak şu an bende de peniste zevk yok sadece parmakta var
İnşallah bugün parmak biraz daha rahattım şimdi bitti ödevim eşim yaparken ilk ben elini tutup yaptırıyorum sonrakileri o yapıyor bendeki tek sıkıntı vajina girişine geldiğinde kasıyorum hemen diğer girerken falan hiç zorlanmıyorum bekletmiyorum hop giriyor. 3. Dilatör beni biraz zorladı eşim yaparken sızlattı 3 kez gir çık bitirdim acaba diyorum üçüncüden sonra eşli birliktelik denesemmi valaha dilatörden daha iyidir dilatör kalas gibi

Yok kuzum acele etme gayet güzel gidiyorsun aparatları tamamla eşli denemene bak

Erkekler dilatörü bize yaparken zaten sabırsız oluyorlar Ben yavaş yavaş nazik nazik

Erkekler dilatörü bize yaparken zaten sabırsız oluyorlar Ben yavaş yavaş nazik nazik

Kızlar ben eş parmağının yanında kendim 3 parmak yapmaya başladım dün yarım oldu bugün yine yapıcam sizce kaç gün daha bu şekilde çalışıp p...s denemesi yapmak doğru olur doktoruma kalsa çoktan yapmış olmam lazım ama ben tedirginim biraz

Tam olarak 3 parmağa alış önce, sonra eşli deneme yaparsın ama unutma her deneme başarılı olacak diye bir şey de yok. Benim de ilk eşli denememde cuk diye olmamıştı. Amaç umudunu yitirmemek ve her aşamanın (küçük bile olsa) bir başarı olduğunu unutma.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…