- 9 Ağustos 2016
- 7.089
- 22.957
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.361
Neyse zamanla hepsi olacak şu an bende de peniste zevk yok sadece parmakta varHahahah okadar stres yapıyorum ki kendime görevmiş gibi hiç cilveleşmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse zamanla hepsi olacak şu an bende de peniste zevk yok sadece parmakta varHahahah okadar stres yapıyorum ki kendime görevmiş gibi hiç cilveleşmiyorum
Bikaç yıl düşünmüyoruz, biraz evliliğin tadını çıkartmak istiyoruz deyin. Ayrıca herşeyini kendi yapan yeni evlenen çiftlerin bolca borcu olur. O zaman da şöyle deyin bana akıl verme para ver o zaman tüyerlerKızlar ben ilk ilişkiye giremediğimde kayinvalidemle paylaşmıştım çünkü biz evlendikten sonra baya kaldık orda haliyle görümcelerim de biliyodu. Ben bir şey hissettim görümcelerim sanki dalga geçer gibiydi özellikle biri. Bir görümcem sorunca hallettik dedim bu tavırdan rahatsız olup kayinvalidem de ondan duydu herhalde çocuk deyip duruyor ben daha bu sorunu halledemedim insanlara neden çocuk baskısı yapılır ki yapamıyorum mesela şu an o çocuk dedikçe ben kendimi yetersiz hissediyorum bu durumu aşmak adına motivasyonumu toparlamam gerek size de çocuk diye soranlar oluyor mu keşke kimse karışmasa çocuğu doğuracak olan bakacak olan benim sonuçta şu an zaten bu sorunla mücadele ediyorum keşke salsalar insanları bi ya
Cidden ya kendileri sanki destek çıkacaklarBikaç yıl düşünmüyoruz, biraz evliliğin tadını çıkartmak istiyoruz deyin. Ayrıca herşeyini kendi yapan yeni evlenen çiftlerin bolca borcu olur. O zaman da şöyle deyin bana akıl verme para ver o zaman tüyerler
İnşallah canım aparatları bekliyorum şimdilik kendim egzersiz yapıyorumm umarım ben de aşacağım Allah'ın izniyleSen onlara zamanı gelince düşünüyoruz gibi cevap ver nasip falan de kimseyi duyma canım
Ben anne olmayı çok istiyordum önüme bu gerekçeyi koydum motivasyonum artmıştı. Yetersiz hissetme onu aşacağına eminim bunun içinde ciddi anlamda sabredip çalışmak gerekiyor inan bir gecede iyi bile yenen kişileri tanıyorum imkansız değil her şey senin elinde yaparsın
Öncesi ayna egzersizi yap vücudunu tanı dokun korkma kendinle barışık ol gün içinde sürekli bacaklarını açarak oturmaya çalışArkadaşlar Kegel egzersizlerini nasıl yapıyorsunuz? Ben telefonumdan uygulama indirdim onunla yapıyorum bir de Psoas kasları çok önemliymiş onunla ilgili egzersizler de var sanırım.
Nefes egzersizleri için önerebileceğiniz bir yöntem var mı?
Ben tüm egzersizlerim ve eşli denemelerim boyunca nefes almayı bile unutuyordum eşim sürekli "hayatım öleceksin nefes al" diye uyarınca fark edip nefes alıyordum ben bu sorunun muhatabı değilim o yüzdenArkadaşlar Kegel egzersizlerini nasıl yapıyorsunuz? Ben telefonumdan uygulama indirdim onunla yapıyorum bir de Psoas kasları çok önemliymiş onunla ilgili egzersizler de var sanırım.
Nefes egzersizleri için önerebileceğiniz bir yöntem var mı?
Ahhahahahah kuzucumbizde beraber nefes kegel yapıyorduk başta bende unutuyodum alışkanlık oldu sonradanBen tüm egzersizlerim ve eşli denemelerim boyunca nefes almayı bile unutuyordum eşim sürekli "hayatım öleceksin nefes al" diye uyarınca fark edip nefes alıyordum ben bu sorunun muhatabı değilim o yüzden
O kadar korkuyordum ilk resmen kaskatı kesiliyordum nefes almam vermem bile duruyordu. Şimdi her şey nasıl da normallesti düşününce o kadar mutlu oluyorum ki. Eş desteği çok ama çok önemli kesinlikle, hem onun desteği hem burası bana kendimi hep çok iyi hissettirdiAhhahahahah kuzucumbizde beraber nefes kegel yapıyorduk başta bende unutuyodum alışkanlık oldu sonradan
Kesinlikle çiçeğim çok haklısın insan kendi kendine diyor nasıl hayatı zehir etmişim bunu neden bu kadar gözümde büyütmüşüm diye diğer kızlarımız da aynısını söyleyecek mutluluklar sizinle olsun her nickini gördüğümde aklıma marmelat gelmesi pekiO kadar korkuyordum ilk resmen kaskatı kesiliyordum nefes almam vermem bile duruyordu. Şimdi her şey nasıl da normallesti düşününce o kadar mutlu oluyorum ki. Eş desteği çok ama çok önemli kesinlikle, hem onun desteği hem burası bana kendimi hep çok iyi hissettirdi
İlk kaydolurken ne nicki alacağım şimdi ne yazacağım diye düşünürken aklıma nedense birden Dostoyevski'nin Suç ve Ceza kitabındaki Sonya Marmeladova geldi Öyle yazdım kaldı Ayy ama marmelat da severim şimdiKesinlikle çiçeğim çok haklısın insan kendi kendine diyor nasıl hayatı zehir etmişim bunu neden bu kadar gözümde büyütmüşüm diye diğer kızlarımız da aynısını söyleyecek mutluluklar sizinle olsun her nickini gördüğümde aklıma marmelat gelmesi peki
İnşallah bugün parmak biraz daha rahattım şimdi bitti ödevim eşim yaparken ilk ben elini tutup yaptırıyorum sonrakileri o yapıyor bendeki tek sıkıntı vajina girişine geldiğinde kasıyorum hemen diğer girerken falan hiç zorlanmıyorum bekletmiyorum hop giriyor. 3. Dilatör beni biraz zorladı eşim yaparken sızlattı 3 kez gir çık bitirdim acaba diyorum üçüncüden sonra eşli birliktelik denesemmi valaha dilatörden daha iyidir dilatör kalas gibiNeyse zamanla hepsi olacak şu an bende de peniste zevk yok sadece parmakta var
Yok kuzum acele etme gayet güzel gidiyorsun aparatları tamamla eşli denemene bakİnşallah bugün parmak biraz daha rahattım şimdi bitti ödevim eşim yaparken ilk ben elini tutup yaptırıyorum sonrakileri o yapıyor bendeki tek sıkıntı vajina girişine geldiğinde kasıyorum hemen diğer girerken falan hiç zorlanmıyorum bekletmiyorum hop giriyor. 3. Dilatör beni biraz zorladı eşim yaparken sızlattı 3 kez gir çık bitirdim acaba diyorum üçüncüden sonra eşli birliktelik denesemmi valaha dilatörden daha iyidir dilatör kalas gibi
Erkekler dilatörü bize yaparken zaten sabırsız oluyorlar Ben yavaş yavaş nazik nazikİnşallah bugün parmak biraz daha rahattım şimdi bitti ödevim eşim yaparken ilk ben elini tutup yaptırıyorum sonrakileri o yapıyor bendeki tek sıkıntı vajina girişine geldiğinde kasıyorum hemen diğer girerken falan hiç zorlanmıyorum bekletmiyorum hop giriyor. 3. Dilatör beni biraz zorladı eşim yaparken sızlattı 3 kez gir çık bitirdim acaba diyorum üçüncüden sonra eşli birliktelik denesemmi valaha dilatörden daha iyidir dilatör kalas gibi
Erkekler dilatörü bize yaparken zaten sabırsız oluyorlar Ben yavaş yavaş nazik nazik
y evet eşim parmak denemesi yaparken de sabırsızdı p*** denemesi yaparken de beni daha çok korkutuyordu.Aslında ben çoktan korkumu yenmiştim sadece 4. dilatör boyuna alışmam lazımdı kaslarımın kasılmaması için.Onu da araya regl girmese 3-4 günde bitirecektim.Korkmayın sonradan pişman olacaksınız hepsi bu muydu diye
Tam olarak 3 parmağa alış önce, sonra eşli deneme yaparsın ama unutma her deneme başarılı olacak diye bir şey de yok. Benim de ilk eşli denememde cuk diye olmamıştı. Amaç umudunu yitirmemek ve her aşamanın (küçük bile olsa) bir başarı olduğunu unutma.Kızlar ben eş parmağının yanında kendim 3 parmak yapmaya başladım dün yarım oldu bugün yine yapıcam sizce kaç gün daha bu şekilde çalışıp p...s denemesi yapmak doğru olur doktoruma kalsa çoktan yapmış olmam lazım ama ben tedirginim biraz
Gayet normal çalıştıkça geçecek, merak etme biraz sabırKızlar egzersiz yaparken mesela git gel yapınca bir baskı oluyor bu nasıl geçer sizce her zaman böyle mi olacak
Teşekkür ederimTam olarak 3 parmağa alış önce, sonra eşli deneme yaparsın ama unutma her deneme başarılı olacak diye bir şey de yok. Benim de ilk eşli denememde cuk diye olmamıştı. Amaç umudunu yitirmemek ve her aşamanın (küçük bile olsa) bir başarı olduğunu unutma.
Teşekkür ederim canımmGayet normal çalıştıkça geçecek, merak etme biraz sabır