- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.381
3 parmağı tam olarak yaptımm ve çok zorlamadi egzersiz rahat oldukça insanın umudu artıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oradaki Sonya Marmeladova karakteri nasıldı bilmiyorum henüz okumadım ama sen harbiden Marmelat gibi tatlı birşeysinnnnİlk kaydolurken ne nicki alacağım şimdi ne yazacağım diye düşünürken aklıma nedense birden Dostoyevski'nin Suç ve Ceza kitabındaki Sonya Marmeladova geldi Öyle yazdım kaldı Ayy ama marmelat da severim şimdi
Benim canım yandı üçüncü dilatörde kendim yaparken birşey yok eşime diyorum canım yanıyo bi baktım nasıl yaptığına parmağını sokmuş dilatörün içine aşağıya doğru asılıyor baskı yapıyor parmağına dilatörden çek dedim çekti bir rahatladım elli kezde gösterdim nasıl yapıcağını git sigara iç gel öyle devam edelim diyorum bir sabırsız anlatamamErkekler dilatörü bize yaparken zaten sabırsız oluyorlar Ben yavaş yavaş nazik nazik
Çok teşekkür ederim, mahcup oldum. O senin kalbinin, bakışının tatlılığıOradaki Sonya Marmeladova karakteri nasıldı bilmiyorum henüz okumadım ama sen harbiden Marmelat gibi tatlı birşeysinnnn
Öyleler maalesef :) biz ilk terapiye gideceğimiz gün şöyle demişti. ' bu akşam ilişkiye girebilecek miyiz?'Benim canım yandı üçüncü dilatörde kendim yaparken birşey yok eşime diyorum canım yanıyo bi baktım nasıl yaptığına parmağını sokmuş dilatörün içine aşağıya doğru asılıyor baskı yapıyor parmağına dilatörden çek dedim çekti bir rahatladım elli kezde gösterdim nasıl yapıcağını git sigara iç gel öyle devam edelim diyorum bir sabırsız anlatamam
Eşler de tam bilmediği için biraz şaşırıyorlar. Eşli egzersizleri ilk eşime gösterdim nasıl yaptığımı, sonra ona anlattım nasıl yapacağını. Ama o da o kadar tedirgin oluyordu ki canımı yakmaktan, egzersizlere alışması onun da zaman aldı Hep kızdırıyordu beni ilk zamanlar, sürekli komut bekliyordu. Şimdi bekle, yavaşça ilerle vs "hem nefes almaya çalışıp hem seninle uğraşamam" diye çıkışmışlığım çoktur Yavrum ama bir defa sesini çıkarmadı. Onlar da farklı şekilde etkileniyor, bize yardım etmeye çalışırken ne yapacaklarını bilemeyip bazen bocaliyorlarBenim canım yandı üçüncü dilatörde kendim yaparken birşey yok eşime diyorum canım yanıyo bi baktım nasıl yaptığına parmağını sokmuş dilatörün içine aşağıya doğru asılıyor baskı yapıyor parmağına dilatörden çek dedim çekti bir rahatladım elli kezde gösterdim nasıl yapıcağını git sigara iç gel öyle devam edelim diyorum bir sabırsız anlatamam
Tebrik ederim Artık son düzlüktesin, çok ama çok az kaldı. İlerleyen zamanda "zamanında bunu nasıl yapamamışım hayret" diyeceksin3 parmağı tam olarak yaptımm ve çok zorlamadi egzersiz rahat oldukça insanın umudu artıyor
evet canım orası kocaman bir boşluk kafamızdaki mitler orayı daraltıyor bence bekle dilatörlerin gelsin boy boy dene. Eşli denemeye hemen geçmeKızlar ben parmak egzersizi denedim bir de sitrecleyip birkaç bir şeyle denedim. Neden bilmiyorum ama şu an bile cesaret geldi sanki olunca hafif bir baskı ile bu iş olacak gibi geliyor sizce eşli deneyeyim mi yoksa aparatlar geliyor egzersizden sonra mı deneyeyim sanki eskisinden daha az korkuyorum çünkü içerisinde ilk girişten sonrası boşluk gibi gezdirdim elimle nasıl bir yer diye tuhaf bir his
Sorma o günler aklıma geldikçe kötü oluyorum ama o kötü günler geride kaldı çok şükür senin de geride kalacak hiç korkmaKızlık zarı denilen şeyin daha büyük bir şeyle esnediğinde içeriye girmesinin imkansız olmadığını anladım benim için bu önemliydi sanki eşimle denesem daha az korkacağım gibi geliyor ama tekrar başarısız olursam bu defa da motivasyonum düşerse diye korkuyorum yaşayan bilir olmadığı zaman evde aşırı kötü bir ortam oluyor.
Gerçekten yendikten sonra bile yardım etmeniz o kadar güzel ki bazen yaşamadan bilemiyor insan. Ben de yenersem buradan yazanlara yardımcı olacağım sizin gibiSorma o günler aklıma geldikçe kötü oluyorum ama o kötü günler geride kaldı çok şükür senin de geride kalacak hiç korkma
Şaka gibi ben 4 ay önce kadar tedavi oldum 6bucuk bin neara bu kadar arttı. Hiç gerek yok gerçekten kendin yenebilecek kapasitedesin. Ben oraya açıp bakamazdım bileBurda bir doktora yazdım 20 bin TL botoks yaptığını söyledi bana 1 günde hallediyorum nakit olarak 20 bin TL alıyorum ama dedi sonra dedim ki çaresizlik işte daha ucuz bir tedavi yönteminiz var mı var 15 bin TL nakit dilatör tedavisi dedi çok indirmiş gibi. Şok oldum. Burayı bulduktan sonra gerçekten umutlarım arttı. Kızlar bu çaresizliği fırsata ceviriyorlar. O kadın bana öyle deyince var ya ne kadar kötü hissetmistim anlatamam şimdi iyi ki sizler bana anlattınız bir adım attım
Kesinlikle bunu yapmalısınGerçekten yendikten sonra bile yardım etmeniz o kadar güzel ki bazen yaşamadan bilemiyor insan. Ben de yenersem buradan yazanlara yardımcı olacağım sizin gibi
Ben de anlamadım çok şaşırdım en fazla 6,7 bin der diyordum. Ankara'da Hera klinik 6 bin TL dedi mesela. Bir de nedense botoks bana kesin çözüm gelmedi insanlar kızlık zarını aldırınca bile hazır olmadan yapamıyor.Şaka gibi ben 4 ay önce kadar tedavi oldum 6bucuk bin neara bu kadar arttı. Hiç gerek yok gerçekten kendin yenebilecek kapasitedesin. Ben oraya açıp bakamazdım bile
Kesinlikle bunu yapmalısın
Harikasın, bak nasıl da fark ediyorsun zamanla kendi vücudunu. Evet, orası gerçekten kocaman bir boşluk. Benim tavsiyem aparatları bekle, onlarla da güzelce çalış. Hem kaslarını yönetmeyi öğrenirsin, hem kas hafızası oluşturursun hem de özgüvenin artar. Veee çok ama çok kolay bir şekilde eşli denemeyi gerçekleştirirsin.Kızlar ben parmak egzersizi denedim bir de sitrecleyip birkaç bir şeyle denedim. Neden bilmiyorum ama şu an bile cesaret geldi sanki olunca hafif bir baskı ile bu iş olacak gibi geliyor sizce eşli deneyeyim mi yoksa aparatlar geliyor egzersizden sonra mı deneyeyim sanki eskisinden daha az korkuyorum çünkü içerisinde ilk girişten sonrası boşluk gibi gezdirdim elimle nasıl bir yer diye tuhaf bir his
Evet bende nişantaşı hera da tedavi oldum. Yok ya hepsi fasa fiso, kafada bitirmek gerek. Çalışma yaparken mutlaka ayna al eline gör oraya bir şeyler girebileceğini.Ben de anlamadım çok şaşırdım en fazla 6,7 bin der diyordum. Ankara'da Hera klinik 6 bin TL dedi mesela. Bir de nedense botoks bana kesin çözüm gelmedi insanlar kızlık zarını aldırınca bile hazır olmadan yapamıyor.
Yuh gerçekten, ben Nisan'da 4250 ödedim. Bu neymiş artık.Burda bir doktora yazdım 20 bin TL botoks yaptığını söyledi bana 1 günde hallediyorum nakit olarak 20 bin TL alıyorum ama dedi sonra dedim ki çaresizlik işte daha ucuz bir tedavi yönteminiz var mı var 15 bin TL nakit dilatör tedavisi dedi çok indirmiş gibi. Şok oldum. Burayı bulduktan sonra gerçekten umutlarım arttı. Kızlar bu çaresizliği fırsata ceviriyorlar. O kadın bana öyle deyince var ya ne kadar kötü hissetmistim anlatamam şimdi iyi ki sizler bana anlattınız bir adım attım
İnsanların çaresizliklerinden para kazanıyorlar işteYuh gerçekten, ben Nisan'da 4250 ödedim. Bu neymiş artık.