- 27 Haziran 2022
- 153
- 222
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.561
Tiniminimavihanim tavsiyeleri sayesinde 3. Aparatı alabildim ama 4 ü yapamıyorum ilerleyemiyorum napmalıyım
Aynı şekilde devam edeceksin 4le bende ilk başta zorlanmıştım. Hatta başında takıldı ağrı acı hissettim ama pes etmedim. Egzersize devam et çıkar tekrar dene . Jel sür krem ya da . Ben 1 saat kadar beklemiştim ilk başardığımda. Öyle 4.aparat şak diye beş on dakikada girmiyor korkup kasınca.Tiniminimavihanim tavsiyeleri sayesinde 3. Aparatı alabildim ama 4 ü yapamıyorum ilerleyemiyorum napmalıyım
Ben de 4 ‘e geçecektim korktum şimdi o zaman biraz daha 3’le çalışayım üçe kadar sorunsuz geldim 4 ‘ü yapmazsam çok üzülürüm çok umutlandımTiniminimavihanim tavsiyeleri sayesinde 3. Aparatı alabildim ama 4 ü yapamıyorum ilerleyemiyorum napmalıyım
İnşallah siz sorunsuz yaparsınız ben yapamadım ama inşallah hepimiz halledecezBen de 4 ‘e geçecektim korktum şimdi o zaman biraz daha 3’le çalışayım üçe kadar sorunsuz geldim 4 ‘ü yapmazsam çok üzülürüm çok umutlandım
Canım öncelikle cinsel isteksizlik yapar ama oda şöyle korktuğun için soğursun konu oraya gelince kaçarsın. Aparatların ilk boyundan başla istersen her birini birer gün çalış bolca kayganlaştırıcı kullan eğer almadıysan su bazlı olanlarını tercih et. Kegel egzersizleri yap . Aparatlarla çalışırken de nefes al nefes verirken vajen de açılma oluyor o sırada giriş daha kolaylaşacak. Kendine, yapabileceğine inanmalısın. Daha yolun başındasın kendini ve evliliğini yıpratmadan yenersin bir an önce inşAllahMerhaba ben 25 günlük evliyim eşimle ilişkiye giremedim biraz ilerledik ama acıdan dolayı kendimi geri çektim ve şuan da hiç istemiyorum iki kez parmağını soktu ondan sonra tamamen uzaklaşmış durumdayım internetten araştırınca vajinismus diye bir hastalık olduğunu öğrendim kadın doğuma gittim ve fiziksel bir rahatsızlık olmadığını söyledi vajinismus olabilirsin psikiyatrist vs gidebilirsin dedi kaç gündür buralarda yazılar okuyorum bir çok kişi doktora gitmeden aşmış onu gördüm 4lu aparattan bahsedildiğini gördüm ve onuda sipariş ettim hiç yazmadan denicektim ama şimdi korkuyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor nefes kegel egzersizleri okudum heryerde ama hep yazı ortaları olduğu için düzgün anlamadım bana sırasıyla ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz birde bu vajinismus cinsel isteksizlik yapar mı ?
Üçü çok rahat yapma kadar çalış canım, kafan rahat olur böylece. Zihnimiz korkutuğu için bizi engelliyor vajinismusta ama üçlü dördün birbirinden hiçbir farkı yok. Sen zaten çok iyi ilerlemişsin, tebrik ediyorumBen de 4 ‘e geçecektim korktum şimdi o zaman biraz daha 3’le çalışayım üçe kadar sorunsuz geldim 4 ‘ü yapmazsam çok üzülürüm çok umutlandım
Demet Akalın gibi yazmışım kusura bakmayınÜçü çok rahat yapma kadar çalış canım, kafan rahat olur böylece. Zihnimiz korkutuğu için bizi engelliyor vajinismusta ama üçlü dördün birbirinden hiçbir farkı yok. Sen zaten çok iyi ilerlemişsin, tebrik ediyorum
Teşekkür ederimÜçü çok rahat yapma kadar çalış canım, kafan rahat olur böylece. Zihnimiz korkutuğu için bizi engelliyor vajinismusta ama üçlü dördün birbirinden hiçbir farkı yok. Sen zaten çok iyi ilerlemişsin, tebrik ediyorum
Demet Akalın gibi yazmışım kusura bakmayın
Diğerlerini nasıl yaptıysan bunuda aynı yapacaksın sadece hep sana söyledigim şu minicik i değişik bir his oluyor bir tık daha güçlü ittirmen lazım kuzum oradaki kaslar yeni kullanılmaya başladığın için normal bırakma devamm etTiniminimavihanim tavsiyeleri sayesinde 3. Aparatı alabildim ama 4 ü yapamıyorum ilerleyemiyorum napmalıyım
Öncesi ayna egzersizi yap vücudunu tanı dokun korkma kendinle barışık ol gün içinde sürekli bacaklarını açarak oturmaya çalışMerhaba ben 25 günlük evliyim eşimle ilişkiye giremedim biraz ilerledik ama acıdan dolayı kendimi geri çektim ve şuan da hiç istemiyorum iki kez parmağını soktu ondan sonra tamamen uzaklaşmış durumdayım internetten araştırınca vajinismus diye bir hastalık olduğunu öğrendim kadın doğuma gittim ve fiziksel bir rahatsızlık olmadığını söyledi vajinismus olabilirsin psikiyatrist vs gidebilirsin dedi kaç gündür buralarda yazılar okuyorum bir çok kişi doktora gitmeden aşmış onu gördüm 4lu aparattan bahsedildiğini gördüm ve onuda sipariş ettim hiç yazmadan denicektim ama şimdi korkuyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor nefes kegel egzersizleri okudum heryerde ama hep yazı ortaları olduğu için düzgün anlamadım bana sırasıyla ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz birde bu vajinismus cinsel isteksizlik yapar mı ?
Çok teşekkür ederim ederimDiğerlerini nasıl yaptıysan bunuda aynı yapacaksın sadece hep sana söyledigim şu minicik i değişik bir his oluyor bir tık daha güçlü ittirmen lazım kuzum oradaki kaslar yeni kullanılmaya başladığın için normal bırakma devamm et
Mesaj yazdım sana oku uyuşturucu kremle spreyi önerebilirim
Su an öyle geliyor, dörde alışınca 1'le 4 arasında bile hiçbir fark olmadığını göreceksin. Hepsi aynı mantık aslında. Nasıl ki kolumuzdaki kaslarla bir şeyler taşıyabiliyoruz. Hem 0.50'lik suyu hem de 2 litrelik suyu taşıyabiliyoruz sadece baskı hissi farklı oluyor. Vajina da öyle parmak da alabiliyor çocuk da doğuruyorTeşekkür ederimPazartesi 1. boyla başlamıştım her gün bir boyu yaptım bugün dörde geçmem gerekir ama çalışacam biraz çünkü 3 ve 4 arasında kalınlık farkı diğerlerine göre daha fazla
Merhaba Nutzmerhabalar ben de misyonerden başka hiç bir pozisyonda yapamam diyordum hele üstte olma durumu hiç düşünemiyordum. Ama o düşüncelerim çok eskide kaldı. Üstte olunca daha çok kasların açılıyor ve daha rahat ediyorsun bacak kasma durumu da olmuyor. Aynı misyonerdeki gibi yavaş yavaş nefes al ver sende zaten kontrol daha kolay giriyor
Canım mimarcım başla artık bak geliyor sopa ahahhahaMerhaba Nutzİlk birleşme hikayeni anlattiğin bir yazin var mi çok merak ediyorum nasil geliştiğini.
Merhaba @AslimusufiMerhaba Nutzİlk birleşme hikayeni anlattiğin bir yazin var mi çok merak ediyorum nasil geliştiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?