- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.541
Sizle mesajlaşmıştık söylediklerinizi eşimle deneyeceğim demiştim ama artık her denememiz yarıda kaldığı için denemek bile istemiyordu benim de o kadar moralim bozuldu ki o sinirle gecenin 1’inde dilatörü dolaptan alıp denemiştim iyi ki denemişimBaşaracaksın çok yakında kendine inan
Kızlar bu arkadan olan çok daha rahat sıfır baskı sıfır acı. Önce başka pozisyon yapıp en son onu deneyebilirsinizKoltuk, yatak. Wc oturma şeklinde ayaklar gerçekten çok acıyor bu şekilde oturur gibi ama bi ayağın diz kapağından kırık şekilde yerde olursa biri uyuşunca diğeriyle degiştirsin hemde destek almış olursunilk yendigimde pozisyonumuz böyleydi bende arkadan olana hiç cesaret edemiyorum ya
Aynı şeyleri hepimiz hissettik korktuk ama inan aşama aşama onu da yapacak hale geleceksin ve sen de inanamayacaksınKızlar merhaba bende aparat aldım hafta sonu başlayacağım inşallah hafta içi çalıştığım İçin vakit olmuyor. Eşli denemeyi yapamıyorum bir türlü eşimin organını görünce bi tuhaf oluyorum ve belki çok saçma gelecek bu söyleyeceğim size ama sanki benim eşimin organı normalden biraz büyük kalın gibi korkuyorum ben görünce çok iri geliyor gözüme o aparatlar gayet normal
Ters pozisyon mu yani Hazalcim senin yaptiğinda misyoner değil dimiTuvalet yaparkenki gibi oturuyorum dilatör altımda kalıyor giriş kısmını bulurken bir dakika filan geçiyor ama girince kayıp gidiyor ki bebe yağını fazla fazla sürmüyorum bile
Tuvalet yaparkenki gibi oturuyorum dilatör altımda kalıyor giriş kısmını bulurken bir dakika filan geçiyor ama girince kayıp gidiyor ki bebe yağını fazla fazla sürmüyorum bile
Yok canım Hazal'ın yaptığı dizlerin üstünde durup alttan aparatı çalışmak, ben öyle anladım yani.Ters pozisyon mu yani Hazalcim senin yaptiğinda misyoner değil dimi
Bende öyle anladim tekniği de misyonerciler kadar mantikli, tek düşündüğüm dilatör kaymiyor mu eliyle mi tutuyor dilatörü? Giriş yerini görmeden bulabilmesi harikaYok canım Hazal'ın yaptığı dizlerin üstünde durup alttan aparatı çalışmak, ben öyle anladım yani.
Misyoner pozisyonda yapmıyorum ters pozisyonda da yapmıyorum kadının üstte olduğu pozisyon gibi yapıyorumTers pozisyon mu yani Hazalcim senin yaptiğinda misyoner değil dimi
Önce yerde oturarak yapıyorum çömelme pozisyonu dilatörle giriş yerini bulunca ittiriyorum sonra yatağa geçip ileri geri yapıyorum dairesel hareketler yapıyorumBende öyle anladim tekniği de misyonerciler kadar mantikli, tek düşündüğüm dilatör kaymiyor mu eliyle mi tutuyor dilatörü? Giriş yerini görmeden bulabilmesi
Yok yok kaymaz sen tutuyorsun zaten ucundan itiyorsun. Bende dilatörle çalışırken terapistim pozisyon denemeleri yaptırıyordu ama eşli pozisyon denemelerim hüsranla bitiyorBende öyle anladim tekniği de misyonerciler kadar mantikli, tek düşündüğüm dilatör kaymiyor mu eliyle mi tutuyor dilatörü? Giriş yerini görmeden bulabilmesi harika
Eşinle evlenmeden önce yakınlaşmaniz oluyor muydu? burasi önemli kuzum, eğer olduysa ordan aşina olduklarini veya sevdiğin pozisyonlarin birleşmeli haline çevirebilirsin bunu yani sabitlenme misyonere.Yok yok kaymaz sen tutuyorsun zaten ucundan itiyorsun. Bende dilatörle çalışırken terapistim pozisyon denemeleri yaptırıyordu ama eşli pozisyon denemelerim hüsranla bitiyor
Canım orası zarın olduğu kısım degil mi ben de hissediyorum eşimde biz zar diye düşünüyorduk oradan geçerken ses geliyordur muhtemelenRegl günüme 3 gün varken yani dün akşam birleşme yaşadık ve biraz zor oldu yani ilk etapta o kas dediğimiz yerde tık tık etti ve eşimde hissetti bir şey tık tık ediyor dedi. Korkmam gereken bişey var mı?
Teknik problem olur öyle arada hassasiyetinin olduğu bir dönemde olduğun için hissetmen de onunla doğru orantili mi diye bir düşündümCanım orası zarın olduğu kısım degil mi ben de hissediyorum eşimde biz zar diye düşünüyorduk oradan geçerken ses geliyordur muhtemelen
Tabii yakınlaşmaz mıyız 7 yıl beraberdikEşinle evlenmeden önce yakınlaşmaniz oluyor muydu? burasi önemli kuzum, eğer olduysa ordan aşina olduklarini veya sevdiğin pozisyonlarin birleşmeli haline çevirebilirsin bunu yani sabitlenme misyonere.
Kas canım orası muhtemelen regl önce diye ödemdendir diye düşündüm ben gene de farklı bişey olabilir mi diye de korktum çünkü bariz böyle hissetmemiştik ikimiz deCanım orası zarın olduğu kısım degil mi ben de hissediyorum eşimde biz zar diye düşünüyorduk oradan geçerken ses geliyordur muhtemelen
YaaaaTabii yakınlaşmaz mıyız 7 yıl beraberdikPozisyon denemesi yapıyoruz fakat misyonerdeki gibi başarıya ulaşamadık henüz. Belki de benim bilgisizliğimden
Kas canım orası muhtemelen regl önce diye ödemdendir diye düşündüm ben gene de farklı bişey olabilir mi diye de korktum çünkü bariz böyle hissetmemiştik ikimiz de
Neden yapamadın? nerede takılıyor tam?Tiniminimavihanim tavsiyeleri sayesinde 3. Aparatı alabildim ama 4 ü yapamıyorum ilerleyemiyorum napmalıyım
Çeyreği giriyor sadece çok canım acıyor nefes egzersizi de yapıyorum ama ilerlemiyorNeden yapamadın? nerede takılıyor tam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?