- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.561
Haklısın aslında vajinismusu yendik ya bunu da yaparız elbetAslında zaman değil de cesaret yaa Biraz cesaret edebilsek neler neler yapıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın aslında vajinismusu yendik ya bunu da yaparız elbetAslında zaman değil de cesaret yaa Biraz cesaret edebilsek neler neler yapıcaz
Zoru başardıkHaklısın aslında vajinismusu yendik ya bunu da yaparız elbet
Ben de tam onu etiketliyordumM Melisaaam575757 canım burası
Aman olsunda aynı pozisyonda olsunahahaa kız bir de bizim 4. boy kızlarınkinden daha büyük boyu değil işlevi önemli dermişim Ben hala ay dur yavaş falan diyorum. Bir de hep aynı pozisyon
Selam, İlk yendiğiniz pozisyon Misyoner değil miydiKoltuk, yatak. Wc oturma şeklinde ayaklar gerçekten çok acıyor bu şekilde oturur gibi ama bi ayağın diz kapağından kırık şekilde yerde olursa biri uyuşunca diğeriyle degiştirsin hemde destek almış olursun ilk yendigimde pozisyonumuz böyleydi bende arkadan olana hiç cesaret edemiyorum ya
Hayır bacaklarımı hiç açamıyordum kasıyordum aslında tüm vücudumu kasıyordum. Üstte ben varken yaptım böyle daha rahat ettim .Selam, İlk yendiğiniz pozisyon Misyoner değil miydi
Başaracaksın çok yakında kendine inanÜçüncü boyu da yaptım ya şaka gibi emin olmak için birkaç kere denedim gerçekten sonuna kadar girdi hatta eşimi çağırdım her boyu başardığımda sevinçten onu çağırıyorum odaya, inanılmaz mutluluk verici bir şey bunu başarmak Lütfen benim gibi serçe parmağını bile sokamayanlar dilatöre bir şans verin
Sizle mesajlaşmıştık söylediklerinizi eşimle deneyeceğim demiştim ama artık her denememiz yarıda kaldığı için denemek bile istemiyordu benim de o kadar moralim bozuldu ki o sinirle gecenin 1’inde dilatörü dolaptan alıp denemiştim iyi ki denemişimBaşaracaksın çok yakında kendine inan
Kızlar bu arkadan olan çok daha rahat sıfır baskı sıfır acı. Önce başka pozisyon yapıp en son onu deneyebilirsinizKoltuk, yatak. Wc oturma şeklinde ayaklar gerçekten çok acıyor bu şekilde oturur gibi ama bi ayağın diz kapağından kırık şekilde yerde olursa biri uyuşunca diğeriyle degiştirsin hemde destek almış olursun ilk yendigimde pozisyonumuz böyleydi bende arkadan olana hiç cesaret edemiyorum ya
Aynı şeyleri hepimiz hissettik korktuk ama inan aşama aşama onu da yapacak hale geleceksin ve sen de inanamayacaksın Şu aşama da aparatlar senin en yakın arkadaşların onlara inan ve güven, kendine de güven yapabilirsinKızlar merhaba bende aparat aldım hafta sonu başlayacağım inşallah hafta içi çalıştığım İçin vakit olmuyor. Eşli denemeyi yapamıyorum bir türlü eşimin organını görünce bi tuhaf oluyorum ve belki çok saçma gelecek bu söyleyeceğim size ama sanki benim eşimin organı normalden biraz büyük kalın gibi korkuyorum ben görünce çok iri geliyor gözüme o aparatlar gayet normal
Ters pozisyon mu yani Hazalcim senin yaptiğinda misyoner değil dimiTuvalet yaparkenki gibi oturuyorum dilatör altımda kalıyor giriş kısmını bulurken bir dakika filan geçiyor ama girince kayıp gidiyor ki bebe yağını fazla fazla sürmüyorum bile
Tuvalet yaparkenki gibi oturuyorum dilatör altımda kalıyor giriş kısmını bulurken bir dakika filan geçiyor ama girince kayıp gidiyor ki bebe yağını fazla fazla sürmüyorum bile
Yok canım Hazal'ın yaptığı dizlerin üstünde durup alttan aparatı çalışmak, ben öyle anladım yani.Ters pozisyon mu yani Hazalcim senin yaptiğinda misyoner değil dimi
Bende öyle anladim tekniği de misyonerciler kadar mantikli, tek düşündüğüm dilatör kaymiyor mu eliyle mi tutuyor dilatörü? Giriş yerini görmeden bulabilmesi harikaYok canım Hazal'ın yaptığı dizlerin üstünde durup alttan aparatı çalışmak, ben öyle anladım yani.
Misyoner pozisyonda yapmıyorum ters pozisyonda da yapmıyorum kadının üstte olduğu pozisyon gibi yapıyorumTers pozisyon mu yani Hazalcim senin yaptiğinda misyoner değil dimi
Önce yerde oturarak yapıyorum çömelme pozisyonu dilatörle giriş yerini bulunca ittiriyorum sonra yatağa geçip ileri geri yapıyorum dairesel hareketler yapıyorumBende öyle anladim tekniği de misyonerciler kadar mantikli, tek düşündüğüm dilatör kaymiyor mu eliyle mi tutuyor dilatörü? Giriş yerini görmeden bulabilmesi