- 9 Ağustos 2016
- 7.124
- 23.012
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.261
Ben hala bile yanlış yere sokma diyorum düşünBen dilatörle 1,2,3,4 adımların hepsini yaptim tamamladim. Eşli denemeye geçtim regl sonrasiydi dilatör 4 no ile deneyip 1 gün sonra eşimle yapayım derken paranoyağim tuttu girişi bulduk iteklediğimiz yer yanlisti sanki 2 hafta once denemistik en son sonra saygin hocayla iletisime gectim bu olayin sabahina başarisiz bir gece gecirince oda bana parmak egzersizini önerdi. Tırnağim jel tırnak olduğu için streç sardim 1 parmakla yaptim dün 2 parmağa geçtim bugun tekrar egzersizimi calisicam önce 1 parmak akabinde 2 parmak diye calisicam. Bu durumdayım
Hahahajajahah sen çok yaşa :) Geçen sene bir ameliyat oldum ve ameliyattan sonra sonda takıldığını gördüm onun içimden çıkış sahnesi iznim olmadan takılması o geldi geçen gece aklima eşli denemede oraya mi giricek diye bile düşündüm. Bu 2 hafta içersinde sadece iki girisimizin olduğunu daha iyi kavradim Vajen Anatomisini inceleyince.Ben hala bile yanlış yere sokma diyorum düşünki biliyorum yani girmesi kolay tek bir delik var, idrar deliği zaten pirinç kadar bir şey, anüs desen baya çaba gerektirir bence. Doktorumda böyle demişti. Aparat parmaktan daha kolaay
Evet aparat parmaktan gercekten kolay, senin kaç ayını aldi birlesmen?Ben hala bile yanlış yere sokma diyorum düşünki biliyorum yani girmesi kolay tek bir delik var, idrar deliği zaten pirinç kadar bir şey, anüs desen baya çaba gerektirir bence. Doktorumda böyle demişti. Aparat parmaktan daha kolaay
İttir ya korkma orası kocaman boşlukHahahajajahah sen çok yaşa :) Geçen sene bir ameliyat oldum ve ameliyattan sonra sonda takıldığını gördüm onun içimden çıkış sahnesi iznim olmadan takılması o geldi geçen gece aklima eşli denemede oraya mi giricek diye bile düşündüm. Bu 2 hafta içersinde sadece iki girisimizin olduğunu daha iyi kavradim Vajen Anatomisini inceleyince.
İç Mimarim, o kadar detaya indim ki penis vajene girdiğinde yandan görünüş o birlesme esnasinda ne nereye denk geliyor ona bile baktim googledan anotomi sayfalarina bakip. Çalıyı dolandiğimin farkındayım :) Mesela elimle de yaparken dilatörle de yaparken son raddeye kadar gitmiyorum bir yere kadar girer geri kalanini eşim halledicek o zarın ötesine gecmemeliyim gibi bariyer varmis gibi hissediyorum. Bazen oyle bir kafaya geliyorum ki acaba doğru tasvir edebiliyo muyum yasadıklarimi diye kendi zihnimden bile süphe eder oldum bu ızdırap yuzunden
Benim tedavim bayrama denk gelmişti 15 günde falan hallettikEvet aparat parmaktan gercekten kolay, senin kaç ayını aldi birlesmen?
Sence 4 numarali dilatörle mi egzersizlerimi devam ettireyim?İttir ya korkma orası kocaman boşlukmeslektaş sayılırız dicem de tam değiliz aynı fakülte diyim
Benim tedavim bayrama denk gelmişti 15 günde falan hallettik
Çok sevindim fakültedaş olduğumuza :) Şeytan diyor ki bütün gün sabahtan akşama kadar çaliş akşamda günahiyla sevabiyla dene…..İttir ya korkma orası kocaman boşlukmeslektaş sayılırız dicem de tam değiliz aynı fakülte diyim
Benim tedavim bayrama denk gelmişti 15 günde falan hallettik
3 ve 4. Dilatörle çalış. Sana ders notları atıcam özelden nasıl yapman gerektiğiniSence 4 numarali dilatörle mi egzersizlerimi devam ettireyim?
Parmak egzersizleriyle mi? Ne önerirsin?
Güzel sanatlar fakültesi değil mi ? Sabahtan akşama çalışmana gerek yok 1 bucuk saat yeterliÇok sevindim fakültedaş olduğumuza :) Şeytan diyor ki bütün gün sabahtan akşama kadar çaliş akşamda günahiyla sevabiyla dene…..
Mayacım çok teşekkür ederim şimdi söylediklerini yapacağim ben şöyle bir şey yaptim; 1-2-3 yapabiliyorum artık onlarla işim kalmadiği için çöpe attim sadece 4 numara var elimde. Zaten biliyorsundur belki 3 ve 4 arasinda bir boy daha olmaliydi gecis için ikisinin arasinda sacma bir boyut farki vardi.Aslimusufi Eşli birleşme öncesi şu söylediklerimi yapıyorsunuz. Önce 3. Dilatörle çalışın. Tak çıkart ileri geri 15 kez falan yapın. Sonradan 4. Dilatöre geçin 4ü 10 dk falan içeride hareketsiz tutun. Sonra onu da ileri geri tak çıkart yapın 15 kez falan ardından da eşli denemeye geçin ve sakin olun. Kendiniz penisi alıp derin nefes alıp verirken ıkınıp itin içeri elinizi çekin. Siz bırakın göz temasıyla eşinize komut verin asla geri itmeyin eşinizi, baskı falan hissetmeniz gayet normal devam edin olacaktır. Olmazsa yarın tekrar denersiniz. ( eşli deneme öncesi tavsiye isteyen bir arkadaşa özelden yazmıştım bunu)
Mayaaaaa hesabina ulasilamiyor diyor acaba ben burada yeniyim ondan mi panikledimMayacım çok teşekkür ederim şimdi söylediklerini yapacağim ben şöyle bir şey yaptim; 1-2-3 yapabiliyorum artık onlarla işim kalmadiği için çöpe attim sadece 4 numara var elimde. Zaten biliyorsundur belki 3 ve 4 arasinda bir boy daha olmaliydi gecis için ikisinin arasinda sacma bir boyut farki vardi.
Güzel Sanatlar İç Mimarlik ve Çevre Peyzaji bölümü mezunuyum
Çok çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun inşallah bundan sonrası mutlulukla huzurla geçsinMerhaba kızlar bende vajinismusu yendim merhaba şükürler olsun. Valla sırf bunu yazmak için girdim. Şifremi bile unutmuştum:) çok çektim hem evliliğimde hem de bu konuda. Pes ettim dedim bosanacagim dedim farklı problemlerimizde vardı. Eşim önce kendi alkol sorununu çözdü çok şükür 2 senedir bu konuda problemimiz yoktu. Bu sefer ilişkiye girememek bizi yıpratıyordu. Sonra onu da 2. Plana atmıştık normal artık arkadaş hatta iki yakın dost gibi tatiller sohbetler keyifli vakit geçiriyorduk. Taki etrafımızdaki tüm arkadaşlarımız çocuk yapana kadar. Kedi aldık 1.5 senedir ona bağlandık ama tabi artık bu kronik sorunu çözmemiz lazımdı. Kendi kendime de yapmadığım şey kalmadı olmadı. Doktora gittim direkt vajinismus tedavisi için 1 seans 3 saate yakın surdu. Çok şükür çile bitti olan 6 seneme oldu sadece.
Bende güzel sanatlarMayacım çok teşekkür ederim şimdi söylediklerini yapacağim ben şöyle bir şey yaptim; 1-2-3 yapabiliyorum artık onlarla işim kalmadiği için çöpe attim sadece 4 numara var elimde. Zaten biliyorsundur belki 3 ve 4 arasinda bir boy daha olmaliydi gecis için ikisinin arasinda sacma bir boyut farki vardi.
Güzel Sanatlar İç Mimarlik ve Çevre Peyzaji bölümü mezunuyum
Baya bi gezdiğim için giremedim canım burdayımmMayaaaaa hesabina ulasilamiyor diyor acaba ben burada yeniyim ondan mi panikledim
Benim tedavimi bu işin ustası bir terapist yapmıştı. Senin adına çooook sevindim, bir bir yenmeniz herkese cesaret veriyorTeşekkürler canım valla profesyonel yardım almak şart. Psikiyatri değil ama kadın doğum olacak. Çok para harcadık psikiyatre gittik. Kadın doğumcu ile çözdük ama valla 3 saat sürdü seans. Önce çift konuştu sonra bana tek birseyler yaptı aparatlarla sonra eşimi çağırdı ona yaptırdı falan eskiden olsa orda utanırdım ama gerçekten canıma tak etmişti artık darısı herkesin başına kadın dogumcuya gidin tedavi veren iyi bir doktora
Belki de bende problem oldu :) çok teşekkürler canım ilk fırsatta balayına çıkacağım berbat geçen balayimi unutmak adına :) çok sevindim senin adına da. Keyifle geçirelim inşallah bundan sonrasınıBenim tedavimi bu işin ustası bir terapist yapmıştı. Senin adına çooook sevindim, bir bir yenmeniz herkese cesaret veriyor
Çok geçmiş olsun canım, her şey çok güzel olsun senin için.Teşekkürler canım valla profesyonel yardım almak şart. Psikiyatri değil ama kadın doğum olacak. Çok para harcadık psikiyatre gittik. Kadın doğumcu ile çözdük ama valla 3 saat sürdü seans. Önce çift konuştu sonra bana tek birseyler yaptı aparatlarla sonra eşimi çağırdı ona yaptırdı falan eskiden olsa orda utanırdım ama gerçekten canıma tak etmişti artık darısı herkesin başına kadın dogumcuya gidin tedavi veren iyi bir doktora
Biz de bu yıl ev kredisi ödemekten gidememiştik balayına. Önümüzdeki sene hakkını vere vere giderizBelki de bende problem oldu :) çok teşekkürler canım ilk fırsatta balayına çıkacağım berbat geçen balayimi unutmak adına :) çok sevindim senin adına da. Keyifle geçirelim inşallah bundan sonrasını
Çok sevindim canım tebrikler. Valla Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın. Bende kadın doğumcu da halledebildim valla. Psikiyatrda belli bir yerden sonra ilerleyemediğiniz tek faydası kadın dogumcu da o ilerlediği süreç ile 1 seansta halletmem oldu.Çok geçmiş olsun canım, her şey çok güzel olsun senin için.Ben de aynı şeyi yaşadım. Psikologla ilerleyemedim, çözemedim sonra kadın doğum uzmanı ile 5 seansta bitti. Omuzlarından kalkan yükü bir ben bilirim bir Allah. O yüzden eğer kendi kendinize çözemiyorsanız mutlaka destek alın. Kendi kendinize çözdüyseniz zaten size kocaman kocaman alkışlar
Bol keyifli tatiller canimBiz de bu yıl ev kredisi ödemekten gidememiştik balayına. Önümüzdeki sene hakkını vere vere gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?