Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Pazartesi 4'e aldım randevu ama nasıl korkuyorum urkuyorum dua edin bana ilk adımı attım ama ya hala olmazsa o zaman naparim ne ederim diye diye içim içimi yiyor
Çok güzel adım attın hiç için içini yemesin güzel başlangıçlara vesile olsun bence bu şekilde başaracaksın sen

Gayet güzel uyarıda elinle biraz daha destekle gülü koklar gibi nefes almama üfler gibi nefes verirken birazcık daha ıkın ve ittir Hatta tamamı girmiyor birazcık kısmı dışarda kalıyor endişe yapma
Hepsini o şekilde yapmıştım baya uzun da denedim ama ıkınınca geri çıkıyor yada ben ittirdiğimi düşünüyorum ittirmiyorum yarın tekrar denicem teşekkür ederim

Hepsini o şekilde yapmıştım baya uzun da denedim ama ıkınınca geri çıkıyor yada ben ittirdiğimi düşünüyorum ittirmiyorum yarın tekrar denicem teşekkür ederim
İttirmek gerekiyor biraz daha destekle elinle çıktıgını hissettiğin zaman rica ederim

Acımadığını 1 2 ve 3te kabul ettim aslında korkmuyorum yarın tekrar tekrar denicem
Çok güçlü ittir olacak. Yarın dene ama pes etme. Ben çok bilirim gitmiyor diye kan ter içinde kaldığımı pes etme 3 ü önce dene iyice çalış. Sonra 4e geç ve pes etme girene kadar dene iyice ıkın

Acımadığını 1 2 ve 3te kabul ettim aslında korkmuyorum yarın tekrar tekrar denicem
Eşinle de acımayacak zaten ben de senin gibi acıyacak diye düşünürdüm hep ama kasmayıp kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar güzel ilerliyor .

Arkadaşlar hiç beklemediğim bir şey oldu hâlâ şoktayım. Dün dilatorlerin ilk iki boyunu yapmıştım. Bugün hiç dilatör denemesi yapmadim eşim önce tek parmak sonra iki parmağını soktu. Sonrasında penis deneyelim dedik kasılan yere kadar geldi orda bir 2 3 dakika bekledik ve kası da geçti tamamen girdi hatta git gel bile yaptı. Gerçekten şoktayım ama inanılmaz bir idrar hissiyatı hissettim hâlâ da devam ediyo o his

Bravooo canımm beniimm tebrik ederim aynenn de yapman gerekenleri yapmışın bittii artıkk

0
Bravooo canımm beniimm tebrik ederim aynenn de yapman gerekenleri yapmışın bittii artıkk
Üstümden öyle büyük bir yük kalktı ki hüngür hüngür ağladım sevinçten. Bunu yapabilmemde buranın da etkisi çok. İyiki varsiniz sizlerin tavsiyeleri sayesinde oldu

0

Üstümden öyle büyük bir yük kalktı ki hüngür hüngür ağladım sevinçten. Bunu yapabilmemde buranın da etkisi çok. İyiki varsiniz sizlerin tavsiyeleri sayesinde oldu
İnsan mutlu olunca da ağlarmış kuzum çok şükür yarın tekrardan deneyin alışana kadar devamm sende iyiki varsınnn

Tebrikler idrar hissi olabiliyor normal geçiyor zamanla :) ilişki öncesi tuvalete çıkmayı unutma

Çok teşekkürler canlarım dilatörleri tamamlamadan olacağına hiç ihtimal vermiyodum ama çilem bitti sonunda çok şükür.
Hiç dilatör çalışmadan da direkt eşli denemede başarılı olmak, bunun aslında ne kadar basit bir şey olduğunu gösteriyor değil mi?

Merhabalar Maya, sen nasıl yendin bu süreci daha önce böyle başindan geçenleri yazdiğin bir yazın var mi?
Herkese verdiğin tavsiyeleri beğeniyorum

Sen hangi aşamadasın ?
Ben dilatörle 1,2,3,4 adımların hepsini yaptim tamamladim. Eşli denemeye geçtim regl sonrasiydi dilatör 4 no ile deneyip 1 gün sonra eşimle yapayım derken paranoyağim tuttu girişi bulduk iteklediğimiz yer yanlisti sanki 2 hafta once denemistik en son sonra saygin hocayla iletisime gectim bu olayin sabahina başarisiz bir gece gecirince oda bana parmak egzersizini önerdi. Tırnağim jel tırnak olduğu için streç sardim 1 parmakla yaptim dün 2 parmağa geçtim bugun tekrar egzersizimi calisicam önce 1 parmak akabinde 2 parmak diye calisicam. Bu durumdayım

Bak bu benim hikayem :) Önemli olan kısımları kalın yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…