• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Pazartesi 4'e aldım randevu ama nasıl korkuyorum urkuyorum dua edin bana 🙏😔ilk adımı attım ama ya hala olmazsa o zaman naparim ne ederim diye diye içim içimi yiyor
Çok güzel adım attın hiç için içini yemesin güzel başlangıçlara vesile olsun bence bu şekilde başaracaksın sen🌹

Gayet güzel uyarıda elinle biraz daha destekle gülü koklar gibi nefes almama üfler gibi nefes verirken birazcık daha ıkın ve ittir Hatta tamamı girmiyor birazcık kısmı dışarda kalıyor endişe yapma
Hepsini o şekilde yapmıştım baya uzun da denedim ama ıkınınca geri çıkıyor yada ben ittirdiğimi düşünüyorum ittirmiyorum yarın tekrar denicem teşekkür ederim

Hepsini o şekilde yapmıştım baya uzun da denedim ama ıkınınca geri çıkıyor yada ben ittirdiğimi düşünüyorum ittirmiyorum yarın tekrar denicem teşekkür ederim
İttirmek gerekiyor biraz daha destekle elinle çıktıgını hissettiğin zaman rica ederim☀️

Acımadığını 1 2 ve 3te kabul ettim aslında korkmuyorum yarın tekrar tekrar denicem
Çok güçlü ittir olacak. Yarın dene ama pes etme. Ben çok bilirim gitmiyor diye kan ter içinde kaldığımı 😂😂😂 pes etme 3 ü önce dene iyice çalış. Sonra 4e geç ve pes etme girene kadar dene iyice ıkın

Acımadığını 1 2 ve 3te kabul ettim aslında korkmuyorum yarın tekrar tekrar denicem
Eşinle de acımayacak zaten ben de senin gibi acıyacak diye düşünürdüm hep ama kasmayıp kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar güzel ilerliyor .

Arkadaşlar hiç beklemediğim bir şey oldu hâlâ şoktayım. Dün dilatorlerin ilk iki boyunu yapmıştım. Bugün hiç dilatör denemesi yapmadim eşim önce tek parmak sonra iki parmağını soktu. Sonrasında penis deneyelim dedik kasılan yere kadar geldi orda bir 2 3 dakika bekledik ve kası da geçti tamamen girdi hatta git gel bile yaptı. Gerçekten şoktayım ama inanılmaz bir idrar hissiyatı hissettim hâlâ da devam ediyo o his

Arkadaşlar hiç beklemediğim bir şey oldu hâlâ şoktayım. Dün dilatorlerin ilk iki boyunu yapmıştım. Bugün hiç dilatör denemesi yapmadim eşim önce tek parmak sonra iki parmağını soktu. Sonrasında penis deneyelim dedik kasılan yere kadar geldi orda bir 2 3 dakika bekledik ve kası da geçti tamamen girdi hatta git gel bile yaptı. Gerçekten şoktayım ama inanılmaz bir idrar hissiyatı hissettim hâlâ da devam ediyo o his
Bravooo canımm beniimm tebrik ederim aynenn de yapman gerekenleri yapmışın bittii artıkk 😍

0
Bravooo canımm beniimm tebrik ederim aynenn de yapman gerekenleri yapmışın bittii artıkk 😍
Üstümden öyle büyük bir yük kalktı ki hüngür hüngür ağladım sevinçten. Bunu yapabilmemde buranın da etkisi çok. İyiki varsiniz sizlerin tavsiyeleri sayesinde oldu ♥️♥️🫶❤️

0

Üstümden öyle büyük bir yük kalktı ki hüngür hüngür ağladım sevinçten. Bunu yapabilmemde buranın da etkisi çok. İyiki varsiniz sizlerin tavsiyeleri sayesinde oldu ♥️♥️🫶❤️
İnsan mutlu olunca da ağlarmış kuzum🥹😍 çok şükür yarın tekrardan deneyin alışana kadar devamm sende iyiki varsınnn😘🥰

Tebrikler :KK36:idrar hissi olabiliyor normal geçiyor zamanla :) ilişki öncesi tuvalete çıkmayı unutma :KK25:

Çok teşekkürler canlarım dilatörleri tamamlamadan olacağına hiç ihtimal vermiyodum ama çilem bitti sonunda çok şükür. ❤️
Hiç dilatör çalışmadan da direkt eşli denemede başarılı olmak, bunun aslında ne kadar basit bir şey olduğunu gösteriyor değil mi? :KK36:

Evet evet hiç korkma normal bunlar :) zamanla aşacaksın ve başa dönmeyeceksin :KK36: ilişki sıklığınız 2 günde 1 olsun daha çabuk alışırsın. Ben böyle korkumu yendim. Hafta sonu misal üst üste yapın çok daha iyi alışıyorsun.
Merhabalar Maya, sen nasıl yendin bu süreci daha önce böyle başindan geçenleri yazdiğin bir yazın var mi?
Herkese verdiğin tavsiyeleri beğeniyorum

Sen hangi aşamadasın ? :KK200:
Ben dilatörle 1,2,3,4 adımların hepsini yaptim tamamladim. Eşli denemeye geçtim regl sonrasiydi dilatör 4 no ile deneyip 1 gün sonra eşimle yapayım derken paranoyağim tuttu girişi bulduk iteklediğimiz yer yanlisti sanki 2 hafta once denemistik en son sonra saygin hocayla iletisime gectim bu olayin sabahina başarisiz bir gece gecirince oda bana parmak egzersizini önerdi. Tırnağim jel tırnak olduğu için streç sardim 1 parmakla yaptim dün 2 parmağa geçtim bugun tekrar egzersizimi calisicam önce 1 parmak akabinde 2 parmak diye calisicam. Bu durumdayım

Ben de buraya hikayemi yazayım biraz uzun ama:). Gizli takip eden, soramayan çekinen olur çok iyi anlıyorum sizi. Evlendik ilk gece hiç hayalimdeki gibi değildi. Çok korkuyordum kanamam oldu kendimi kastığım için, neyse o geceyi öyle bitirdik. sonraki gecelerde aynı şeyi yaşadık. Yarım giriyor ve kan geliyor sanki bir duvara çarpıyor ilerlemiyor asla:). sonraki günler daha kötü bu sefer bacaklarımı kapatmaya başladım asla açamıyordum. Tir tir titremeye başlıyordum, hüngür hüngür ağlıyordum, Allah'a çok şükür ki eşim aşırı anlayışlı ama boşvermiş değil. Bırak ağlama üzülme doktora gideriz ayıp bir şey değil tarzı konuştu hep benimle. 1 buçuk aylık evliyken özel bir klinikten randevu aldım beraber gittik. Önce fiziki muayene yapıldı ve doktor serçe parmağını tamamen soktu bir sorun yok dedi hafif derece vajinismussun ama bence hafif değildim:) çünkü ben orama bakamıyordum bile :) doktor parmağını sokunca hissetmedim fakat anlayınca beynim direkt korkuyu pompaladı :) neyse dereceme göre tedavi planı çıkarıldı fakat regldim o yüzden evde ufak ufak bacak aç kapa, kegel yap, ayna al incele, masaj yap tarzı ödevler verildi. regl bitince gittim. ilk gün serçe parmağı kadar bir aparat soktu fakat o kadar gergindim anksiyetem tuttu, tansiyonum düştü tamam dedim ölüyorum galiba:) ama en zoru en küçük aparat bunu unutmayın onu yapınca diğerlerini zaten yapabiliyorsunuz çünkü beyne oraya bir şey girebildiğini öğretiyoruz boyun enin bir önemi yok. Neyse o gün öyle zor geçti . ben aksatmadan her gün gittim. Her gün aparat boyu büyüdü ve en son gün aparat ortalama bir penisten daha büyük ve uzundu o bile olmuştu. Her akşam ödevlerimi aksatmadım. (özel bir şirkette yoğun çalışmama rağmen.) eşli denemeye geçtik, ilk gün olur gibi oldu ama hep içimden çıktı. Sonraki akşam deneriz dedik ve bingo oldu :) o rahatsız edici aparatları unutun:) taktik belli ilişkiden önce bacak aç kapa, kegel yap, son iki boy aparatı çalış. 10 dakika kadar içinde beklet, ileri geri yap, tak çıkar. aparatları alırken ilk önce derin nefes al verirken hafif ıkın ve ittir bir yerde takıldı di mi:) ıkın biraz fazla ıkın merak etme içerisi boşluk ve canın acımıyor:) Ben de ilk zamanlar ittirmeye korkuyordum kendime kıyamıyordum. Bir de aparatları içeri soktuktan sonra bir ayna alın ve bakın, beyne bunu öğretin, bak içeri bir şey rahatlıkla girebiliyor:) baya uzun oldu kusura bakmayın :)
Bak bu benim hikayem :) Önemli olan kısımları kalın yaptım.

Back