- 9 Ağustos 2016
- 7.129
- 23.031
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.121
Ben iyiyim klasik ev işlerini hallediyorumNapıyorsunuz, ne alemdesiniz kızlarrr?
Ben iyiyim klasik ev işlerini hallediyorum
Ben de iyiyim kuzum yeni uyandımNapıyorsunuz, ne alemdesiniz kızlarrr?
Onlarda uyuyorlar galibaaBen de iyiyim kuzum yeni uyandım
Nerde bu kızlarımız
10:21 kuzum şuanOnlarda uyuyorlar galibaaorada şu an saat kaç?
Hangi ülke de yaşıyorsun ki10:21 kuzum şuan
Ben şu an Amerikadayım eşimin işi sebebiyle inşallah nasipse döneceğiz canımmHangi ülke de yaşıyorsun ki
Anladım Her şey gönlünüzce olsunBen şu an Amerikadayım eşimin işi sebebiyle inşallah nasipse döneceğiz canımm
Bir an önce gelmek istiyorum artık hem işimi özledim hem de tedaviye başlayacağım belirsizlik kalkacak inşallah kuzum
MerhabalarNapıyorsunuz, ne alemdesiniz kızlarrr?
Sizler nasılsınız napıyosunuzNapıyorsunuz, ne alemdesiniz kızlarrr?
Anliyorum o kacislarin hepsini bende yasadim ama ertelemek daha çok çıkmaza sokuyor. Ne zaman kaçmayarak üzerine gidersen o zaman yeniyorsunuz. Eşinizle konuşun bence, suçlamadan yargılamadan sadece hissettiginizi söyleyip destek bekleyin. Sonra geri çekilin bırakın düşünsün. Onlar içinde kolay değil ama moralinizi bozması daha aşağıya çekilmenize sebep olacak. Kendiniz için yapın bu konuşmayı. Benim eşim ilk günlerde olmadığı için morali bozulup surat asmisti da ne kadar üzüldüğümü hatırlıyorum, anlıyorum sizi. Ben o zaman vaji olduğumu bilmiyordum tabi daha bir ya da ikinci denememizdi. Konuştum eşimle. Insanlar eşleri vaji oluyor da aylarca yıllarca bekliyorlar hemen bir seferinde bana surat mi asicaksin dedim. Anladı şükür ve bir daha böyle bir durum yaşamadık.Yaa kesinlikle öyle ama işte insan sanki bı yandan da bı kaçış arıyor , ben olmadığı zamanlar eşimle tartışmaktan yoruldugum içinde hevesim kalmadı sanki evet 5 dk sonra hatasını anlıyor pişman oluyor ama o an o suratını düşürmesi etmesi bütün motivasyonumu yok ediyor , bende bilerek tek gitmek istiyorum önden bı doktorla konuşmak için bakalım yarın bı kaç doktor daha arayacağım direk doktorla konuşmak istiyorum sekreterlere numara bıraktım cuma günü geri dönecekler mi bilmemAllah'ım tez zamanda kurtarsın bu hastalığı yaşayanları
Yenmiştin değil mi yakın zamanda yanlış hatirlamiyorsam☺Dediklerine sonuna kadar katılıyorum bende artık olsun canım ne kadar yanabilir ne kadar acıyabilir ki acırsa da acısın kafasıyla baktım olaya ki acı degil hissedilen ilk defa yaşanan olay o yüzden hissedilene acı deniliyor. Ben de bir yıl erteledim doktora da gittim fayda etmedi çünkü beyinde yenmem lazımdı ilk bunu.
Evet yendim dün ve gerçekten duvar denilen yere gelince derin derin nefes alıp verince açılıyor birazcık da bastırmak lazım . Ya hiç acı yok yani kafam da kurduğum her şeyi kendim uydurmuşum çok rahatım şuan .Yenmiştin değil mi yakın zamanda yanlış hatirlamiyorsam☺
Bu gruba yapamıyorum sözcüklerini yasaklamamız gerekiyor aslında. Yapamiyorum dedikce basarmaniz zor arkadaslar.
Dediğin gibi mesele beynimizde bitiyor. Ben çoğumuzun hissettiği duvar diye adlandırdığı o noktaya gelince çok korkuyordum ileriye gidemiyordum. Terapistim animasyon izletince beynim ikna oldu resmen. O sadece bir kas duvar değil kızlar ☺ o kası geçtikten sonra o kadar genişliyor ki sıfır acı sıfır hissiyat. Ancak o kas dediğimiz yere gelince korkup duvar var sanarak kası iyice sıkarsak işte vaji diyoruz biz buna. Bu sebeple pelvik tabanı çalıştıran kegel egzersizleri çok değerli. O kası sıkmamayı öğretiyor size. Devamı inanılmaz kolay oluyor.
Esnek olma ihtimali var mı belki de ondan kaynaklı kanamamıştır benim de hiç kanamam olmadı ama seninki gibi bi kanama da olmadıKızlar tam başardım dedim yine moralim bozuldu. 4. aparatta hiç kanamam olmadı benim. Ben hatta kendime 5. Aparat da yaptım 4 ün biraz genişi gibi. Onda da kanama olmadı. Daha sonra eşimle denedim. İlk denemede yine kanamadı. İkinci denemede kan geldi ben kızlık zarı yırtılmıştır dedim. Ama 5 gün boyunca reglin ilk iki gunu gibi kanadı. Son günü azalark bitti. Toplam 7 gün yani. Regl olcagini dsnmedim cnku reglimin ustnden sadece 4-5 gun gecmisti. Ama bende pcos var 7 gunun sonunda olabilir diye de kendimi avuttum. Kanama gecince tekrar deneyelim dedik yine kanadı. Devam ettirmedim eşime. Böyle birşey yaşayan var mı yanlış birşey mi yaptim anlamadim. Yarın doktora gideceğim geçmezse kanama
Umutsuzluğa kapılma bir anda her şey değişebiliyor seninle cuma günü konuştuğumuzda bende umutsuzdum bi an da oluverdi.MerhabalarBen yine denemek için zaman bulamamışımdır ve kalmıştır artık o kadar sıkıldım ki anlatamam yani sanırım ben bu illetle yaşıycam
Tebrik ederim canım maşallahUmutsuzluğa kapılma bir anda her şey değişebiliyor seninle cuma günü konuştuğumuzda bende umutsuzdum bi an da oluverdi.
Baya panik yaptımEsnek olma ihtimali var mı belki de ondan kaynaklı kanamamıştır benim de hiç kanamam olmadı ama seninki gibi bi kanama da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?