Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Baya panik yaptım
Bence panik yapma kuzum baktın hala devam ediyor zaten doktora gidersin.
Burada ben de hatırlıyorum bir süre bu şekilde kırmızılığı olan oldu ama geçti bence geçici bir durum

Merhabalar geçenlerde de yazmıştım 3. Ayımıza gireceğiz ama ben hala yenemiyorum 3. Dilatörü rahat alabiliyorum lakin eşim yaklaştığında sanki başkası varmış da zorla bişeyler yapacakmış gibi oluyorum bu beni de eşimi de çok yıprattı bu durumu yaşayan var mı acaba

Benim de böyle olmuştu. Vajinismus olmamın en büyük sebebi yine kanayacak endişesiydi. Belki 10 denemede de kanadım. Ama sonra bitti. Şimdi vajinismusu da yendim (tamamen normale döndüm) ve kanama da olmadı bir daha. Doktora da sormuştum, kastığın içindir önemli değil vs demişti.
Ama anlıyorum seni insan panik oluyor ve her seferinde kanayacak diye daha çok sıkıyor kendini. Zamanla geçeceğini düşünüp rahatla

Tamamen yenince bu durum ortadan kalkıyor merak etme, neredeyse hepimiz böyle hissediyorduk .

Merhabalar Ben yine denemek için zaman bulamamışımdır ve kalmıştır artık o kadar sıkıldım ki anlatamam yani sanırım ben bu illetle yaşıycam
Canım selam..Lütfen pes etme ben 2günde 1eşli deniyorum hala baskı oluyor ama artık yine baskı olacak,ben başka birşey hissetmiyorum diye şartlandırmıyorum kendimi rahat bırakıyorum ve her denemede daha iyi oluyor..Kendini hiç şartlandırma,o yine olmayacak,ilerlemiyor kodunu sil kafadan zor biliyorum ama sil..Sadece bırak kendini takıldığın yerde bir dur,sakinleş,evde dolan,yüzünü yıka yani sana ne iyi geliyorsa biraz mola ver modunu yükselt öyle devam et..Geçecek bu günler ne kadar güçlü olduğunu unutma sakın

Dün gece denedik saolsun tubaaa46 çok yardımcı oldu bana gerçekten deneyimleri bana fayda sağladı ve çok güzel gazladıve başarılı oldum şükür çok korkuyodum hüsran olacak die ama başardım şuan Bu hafta denemeye devam sonrasında yazcam size neler olduğunu ama çok teşekkür ederim sanada valla hepimiz atlatıcağız bu illeti

Eşimde çok moralden bozuluyor sanki afedersiniz ama tecavüz ediyorum gibi tepki veriyorsun diyor ne yapmam gerekiyor
Aynı tepkiyi bende aldım ama eşim anlayışlı olduğu için, işte 'elimde olan bişey değil, bunu sende biliyorsun ' diyordum. Haklısın dedi bir daha o tepkiyi vermedi. Sizde böyle izah edin

Ay hadi başardın mı Tebrik ederim çook

Kızlar benimde sıkıntım pozisyon değiştirmekte, yani eşim farklı pozisyon deneyelim mi diye sorunca geriliyorum nedense. Yapamam diyorum . Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum. Resmen korkularım depreşiyor.
Genelde bütün hepsinde var herhalde bu pozisyon olayları, ben daha yeni yenmişken şöyle de yaparız bir kaç güne böyle de diyor sürekli

Genelde bütün hepsinde var herhalde bu pozisyon olayları, ben daha yeni yenmişken şöyle de yaparız bir kaç güne böyle de diyor sürekli
Allahtan yok deyince tamam diyor hemen :) Başa dönmekten korkuyorum diyorum yapmayalım
Önerdiğin bir site var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…