- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.081
Korunan arkadaşlar nasıl korunuyorsunuz? 5ay önce przevatifle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korunan arkadaşlar nasıl korunuyorsunuz? 5ay önce przevatifle
Benden sizden ayrı olunca böyle eksik hissediyorum mayamm inan ama iyim bugün şükürAy di mi o olmayınca eksik oluyor buralar Tiniminimavihanim
Ay çok şükür, Rabbim bir daha yaşatmasınBenden sizden ayrı olunca böyle eksik hissediyorum mayamm inan ama iyim bugün şükür
Aminn bitanemmAy çok şükür, Rabbim bir daha yaşatmasın
işte o riskli günleri programa bakarak anlıyorum ama ne kadar doğru veri veriyor bilmiyorum.Aminn bitanemm
Kuzum hani riskli günler dışında daha dikkatli olun mesela o günleri es geçin hayırlısı olsunn inşallah
Şöyle düşün kuzum düzenli bir regl döngün varsa az çok tutuyor birde akıntından anlarsın çoğu zamanişte o riskli günleri programa bakarak anlıyorum ama ne kadar doğru veri veriyor bilmiyorum.
evet çok düzenli reglim, akıntı daha mı fazla oluyor o dönem ve ağrı mı oluyorŞöyle düşün kuzum düzenli bir regl döngün varsa az çok tutuyor birde akıntından anlarsın çoğu zaman
Karın ağrısı bazen oluyor hatta kasık ağrısını daha rahat hissedersin yumurta akı gibi uzayan şeffaf bir akıntı olduğunda bilki yumurtlama dönemindesin canımmevet çok düzenli reglim, akıntı daha mı fazla oluyor o dönem ve ağrı mı oluyor
aman aman tamam sağol canımKarın ağrısı bazen oluyor hatta kasık ağrısını daha rahat hissedersin yumurta akı gibi uzayan şeffaf bir akıntı olduğunda bilki yumurtlama dönemindesin canımm
Hayatta yapamam dediğim durumu aştım,ne zor zamanlardan geçtim o hafif korkularda zamanla geçecektir umarım,sadece sabır,zaman..Bende de oluyor arada ama bir denedik mi gerisi geliyor ben kendimi strese soktuğumla kalıyorum sonra..Umarım yersiz korkularımız biran önce geçerBen hala ilişki sırasında hala korkiyorum bu korku benden hiç gitmiyor
En önemlisi kasmamak bu da doğru nefesle düzene giriyor. Nefes al ver yapın pelvik tabanı çalıştırmak için kegelle destekleyin egzersizinizi. Aparat çalıştıysanız öncesinde aparat mutlaka zaten☺ama o an en önemlisi kastiginizi fark ettiğiniz an kegel egzersizindeki gibi gevşetmekKızlar ya eşli denemede önerileriniz ve tavsiyeleriniz nedir bende artık yavaştan eşliye geçim diyorum
İnşallah aşkım inşallah sanmiyorum amaHayatta yapamam dediğim durumu aştım,ne zor zamanlardan geçtim o hafif korkularda zamanla geçecektir umarım,sadece sabır,zaman..Bende de oluyor arada ama bir denedik mi gerisi geliyor ben kendimi strese soktuğumla kalıyorum sonra..Umarım yersiz korkularımız biran önce geçer
Merhaba hoş geldiniz. Ne durumdasiniz☺Çok teşekkür ederim
Henüz başaramadımKızlarr çalışmalar nasıl gidiyor herşey yolunda mı hadi güzel haberler alalım inşAllah
Sen dördüncü olan aparatı da yapmıştın değil mi canımmHenüz başaramadım
Aparatları yapıyorum rahatlıkla ama eşlide kasıyorum bacaklarımı eşim yanaşamıyorSen dördüncü olan aparatı da yapmıştın değil mi canımm
Biliyorsun canım bu tamamen senin elinde olan bir şey başlarda biz de öyleydik ama bunun üstüne gitmen lazım Ne güzel yolu yarılamışsın 1-2 deneme sonrası kurtulacaksın zatenAparatları yapıyorum rahatlıkla ama eşlide kasıyorum bacaklarımı eşim yanaşamıyor