- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.081
Kuzum hamiellik nasıl gidiyorGüzel haberlerini bekliyoruz
Sağ olasın sorduğun için canım. Bugüne kadar oldukça zorluydu ama son günlerde iyiyim cok şükür ☺ ancak hamilelik sekteye uğratiyor ister istemez ilişkiyi. Iyice düzene koyduktan sonra daha iyi olur düşünenler için.Kuzum hamiellik nasıl gidiyor
Maslaalh kuzum sana birşey soracam vajinusmusu yenip ne kadar süre sonra gebe kaldinSağ olasın sorduğun için canım. Bugüne kadar oldukça zorluydu ama son günlerde iyiyim cok şükür ☺ ancak hamilelik sekteye uğratiyor ister istemez ilişkiyi. Iyice düzene koyduktan sonra daha iyi olur düşünenler için.
Yolu yarılamışın kuzummSağ olasın sorduğun için canım. Bugüne kadar oldukça zorluydu ama son günlerde iyiyim cok şükür ☺ ancak hamilelik sekteye uğratiyor ister istemez ilişkiyi. Iyice düzene koyduktan sonra daha iyi olur düşünenler için.
2 ay sonra canım. O yüzden diyorum aslında daha uzun zaman verilmeli tam alışma aşamasında hamile kaldim☺Maslaalh kuzum sana birşey soracam vajinusmusu yenip ne kadar süre sonra gebe kaldin
Teşekkür ederim bende şaşırıyorum nerdeyse bitti diyorum ☺ amin canım.Yolu yarılamışın kuzummİnşallah bu sakinlikle güzellikle devam eder.Sağlıcakla da kucağınıza almanız nasip olsunnn aminn
İsmi filan hazır mı canımmTeşekkür ederim bende şaşırıyorum nerdeyse bitti diyorum ☺ amin canım.
Yağız Ali düşünüyoruz canımİsmi filan hazır mı canımm
Ahh kalbimmYağız Ali düşünüyoruz canımiçimize çok sindi.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum ama bu durumu aşalı henüz 1ay oldu 2ay daha iyice alışmam lazım sanırım hala daha ufak korkularım var tam anlamıyla alışamadım çünkü..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYağız Ali düşünüyoruz canımiçimize çok sindi.
En iyisini yaparsin☺ bende hemen olmaz belki diye dusunerek hareket etmistim ama hic belli olmuyor. Gercekten sekteye uğruyor. AminnRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum ama bu durumu aşalı henüz 1ay oldu 2ay daha iyice alışmam lazım sanırım hala daha ufak korkularım var tam anlamıyla alışamadım çünkü..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Başardımİlla bacaklarını kendi çekip yapmana gerek yok canım. Popo altına bir yastık al, sol dizi kır yana aç, sağ dizi düz uzat yana doğru. seni çok iyi anlıyorum bacak kendime çekip bende ilk zamanlarda korkuyordum, böyle yaptık zamanla bacaklarını kendin kendine çekip iyice açıyorsun zaten
Oh çok güzel TubacımmBaşardım
Olayın tamamen beyinde bittiğiniz anladım aslında . Üstte ben vardım yine bi deneme yaparken biraz zorladım nefes alışverişlerini ayarladım ve olduğunu fark ettim . Düşündüğüm gibi bir acı yaşamadım sadece baskı hissi . Artık çok yormuştu bu olay beni zaten ne kadar acı verebilir ki bana diye düşünüyordum çok şükür yendimOh çok güzel Tubacımmgözün aydınn istersen paylaş bizimlede neler yaptın
Nasıl bir pozisyondu biraz anlatır mısın yani otur duruşta mı, ben öyle deneyince bir türlü cesaret edip oturamıyorum. Oraya geldiği an biraz ittirince acıyor hemen. Bu nasıl psikolojik oluyor inan düşünmekten yoruldum iyice. Kastığımız için oluyormuş. Kendimi rahat bıraktım sanıyorum ama yine acıyor.Olayın tamamen beyinde bittiğiniz anladım aslında . Üstte ben vardım yine bi deneme yaparken biraz zorladım nefes alışverişlerini ayarladım ve olduğunu fark ettim . Düşündüğüm gibi bir acı yaşamadım sadece baskı hissi . Artık çok yormuştu bu olay beni zaten ne kadar acı verebilir ki bana diye düşünüyordum çok şükür yendim
Özelden yazdım canım bakarmısınNasıl bir pozisyondu biraz anlatır mısın yani otur duruşta mı, ben öyle deneyince bir türlü cesaret edip oturamıyorum. Oraya geldiği an biraz ittirince acıyor hemen. Bu nasıl psikolojik oluyor inan düşünmekten yoruldum iyice. Kastığımız için oluyormuş. Kendimi rahat bıraktım sanıyorum ama yine acıyor.
Ayrıca yendiğin için senin adına çokmmutlu oldum darısı benim de başıma inşallah.
Bu acı muhabbetinden bende çok sıkıldım ucunda ölüm yok sonuçta biraz dayanayım diyorum. Ama yapamıyorum
İyi akşamlar canım, anca girebildim. Eşimle biraz temizlik işte gezme tozma yoğun bigündüTünaydin canlarım Nasılsınız
Ayyyy çok mutlu olduuummBaşardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?