Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hanımlar merhaba
Ben 1 2 3 4 ü çalışıyordum sonra 4 ten sonra eşim yarım girdi içime akıttı git gel bile yapamadık ama hamile kaldım isteyerek ovulasyon a denk getirdik..
Şimdi de Normal doğum yapabilen var mıdır acaba bizim durumumuzda onu düşünüyorum

Peki tam anlamıyla yenebildiniz mi?

Birkaç haftaya çatı muayeneniz olur eğer ki bu muayenede izin verirseniz az çok belli olur ama burada gördüğüm kadarıyla çoğu sezeryanla doğum yapıyor canım

Canlar birşey soracağım dört boy aparatın hepsi bittikten sonra mı ilişki için uygun oluyoruz yani öncesinde deneyen tamam olan kimse oldumu? Tüm aparatlar denenmeden ilişki denemesi maceramı olur ki öğrenmek istedi

Koş koş diyeceksin ki sonra ah ben bunun için mi kendimi heba ettim rahatlıkla sende yeneceksin emin ol ben derdim acaba bir gün yener miyim yazar mıyım diye 2 yılı geçti
Güzel haberlerini bekliyoruz
Gerçekten bu cümleleri kurmayı şunun içinmiymiş demeyi o kadar yürekten istiyorum ki şu bunun içinmiymişi her yenen arkadasımız söylüyor o kadar merak ediyorum ki

Canım ben 4.aparatı denedikten sonra eşliye geçtim yarım oldu(tabi hepsini yapıyordum egzersizlerin en küçüğünden başlayıp)sonra başka birgün birdaha 4.aparatı bekletip tekrar denedik tam oldu,sonra ben bıraktım aparatları sadece eşli denedim..Kendini hazır hissedince dene canım 4.aparat eşliye hazırlıyor zaten acele etme dene sadece olmaz ise birdaha çalış öyle dene ama 2-3denemede oluyor..

Gerçekten bu cümleleri kurmayı şunun içinmiymiş demeyi o kadar yürekten istiyorum ki şu bunun içinmiymişi her yenen arkadasımız söylüyor o kadar merak ediyorum ki
Az kaldı sende yazacaksın kendine güven canım egzersiz iyice çalış,özgüvenin tam olsun ama ben birden cesaret geldi egzersiz yapmadan eşli denedim ve artık aparatlar çıktı hayatımdan..4.aparata iyice alıştır kendini ve hazır hissettiğinde denersin zaten anlıyorsun o algı yok oluyor denemek istiyorsun

Tamam heyecanlıyım gerçekten şunları konusuyor olmak bile mucize ki aparat diince midem bulanırdı benim

Eki Görüntüle 3130502 Bu arada bugün vajinismus farkındalık günüymüş umarım bu güzel günde bir çok insan kurtulur, özgürleşir
Ah gerçekten hepimiz hepimiz kurtulalım . Gittiğim klinikte bile benim gibi gelenleri görünce hep sarılmak istiyorum geçecek kardeşim atlatıcaz demek istiyorum

Canım benim aparat bitmeden kesinlikle eşli deneme yapma hem bedenen hem psikolojik olarak tam anlamıyla hazır olmuş oluyorsun diğer türlü olumlu olmayınca aparata çalışma isteğin azalıyor motiven düşüyor hiç gerek yok

Diyorum ya aynı şeyleri ben de söylerdim o kadar uzak ve imkansız gelirdi ama hiç alakası yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…