Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugün ki seansım harikalı geçti hissediyorum çok az kaldı. Sağolsun doktorum aslan kızım kaplan kızım diye diye beni motive etti Yani dilatör dediğimiz şey gerçekten kayıp gidiyor he derseniz ki üç ik dört gelsin birde onun için böyle söyle e sanırım ona da alısılıyor benim bugün daha da mantığıma yattı bazı şeyler olacak bu iş :)

Harikasınnn işte buuSen zaten başardın sayılır hiiiç gözünde büyütme diğer aparatları hepsi aynı inan biz abartıyoruz sadece olacak ben inanıyorum ve sende özgürleştim artık bitti diyeceksinnn canım benim

Çoook sevindiiim olacak bu iş

Şükür yaa alışık değiliz sessizliğineee
Canım mayamm İnşallah daha da iyi olacağız bende iyimm az işlerim vardı sizlere bir selam vereyim dedimm seni buralarda görüyorum gitmedin hiç seviniyorum buna

Canım mayamm İnşallah daha da iyi olacağız bende iyimm az işlerim vardı sizlere bir selam vereyim dedimm seni buralarda görüyorum gitmedin hiç seviniyorum buna
Yok gitmem, yardıma ihtiyacı olan çok insan var. Herkesin bundan kurtulmasını istiyorum

Cok yogunum kızlar ben ya. Eve ancak dönüyorum o kadar boş vakitte ağustos böceği gibi harcadım vaktimi. Zaten dr meselesini kabul etmedim diye eşimle limoniyiz.
Biliyorum olumsuz şeyler yaşamışın doktorla ilgili canım ama beklediğinde de değişen bir şey yok şu yönden şanslısın ben burda ne kadınlar gördüm tedaviyi reddeden erkekler sen isteyerek yapmıyorsun diyenler ne güzel eşin sana çözüm sunmaya çalışıyor bence sende eşine destek ol tedaviye adım at

Yaaa nasıl güzel cesaret veriyor burası hepinize çok teşekkür ederim yaklaşmaktanda korkuyorum yine olmayacak diye köşe bucak kaçıyorum isteksizlik mi psikolojik mi anlamadım Acı falan umrumda değil inan duvarı bı geçebilsek kasma bı yok olsa acıya dayanikliyim ama yapacağım önce kendim için sonra eşim için aşacağım bu durumu , sen doktorla mi yendin canım ?

Hem İsteksizlik hem psikolojik öyle düşün canım Şurada yanlış düşünüyorsun zaten acı diye bir şey yok hiç kafana ben acıya dayanıklıyım bu acılı bir şeymiş gibi algılama

ikincisi duvar hissi diyorsun ya canım o sadece kastığın için izin veremiyorsun Bizler bilinçaltına bunları yerleştirirsek işimizi zorlaştırırız.
Bak ne güzel bunun için bir adım atmışın devamını da getir inşAllah

Regl günüm geçti bugün bı onun korkusu sardi bakalım bı olsun bitsin direk doktora koşacağım, bu egzersizler beni daha çok geriyor ya bazen böyle epidurali anestezi yi versinler diyorum olsun bitsin kurtulayım Burada yenenleri okudukça güç geliyor

Koş koş diyeceksin ki sonra ah ben bunun için mi kendimi heba ettim rahatlıkla sende yeneceksin emin ol ben derdim acaba bir gün yener miyim yazar mıyım diye 2 yılı geçti
Güzel haberlerini bekliyoruz

Koş koş diyeceksin ki sonra ah ben bunun için mi kendimi heba ettim rahatlıkla sende yeneceksin emin ol ben derdim acaba bir gün yener miyim yazar mıyım diye 2 yılı geçti
Güzel haberlerini bekliyoruz
Allah'ım bana da o günleri nasip etsin aminnnnn bana da dualarınız da yer verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…