- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.821
Harikasınnn işte buuBugün ki seansım harikalı geçti hissediyorum çok az kaldı. Sağolsun doktorum aslan kızım kaplan kızım diye diye beni motive etti Yani dilatör dediğimiz şey gerçekten kayıp gidiyor he derseniz ki üç ik dört gelsin birde onun için böyle söyle e sanırım ona da alısılıyor benim bugün daha da mantığıma yattı bazı şeyler olacak bu iş :)
Çoook sevindiiimBugün ki seansım harikalı geçti hissediyorum çok az kaldı. Sağolsun doktorum aslan kızım kaplan kızım diye diye beni motive etti Yani dilatör dediğimiz şey gerçekten kayıp gidiyor he derseniz ki üç ik dört gelsin birde onun için böyle söyle e sanırım ona da alısılıyor benim bugün daha da mantığıma yattı bazı şeyler olacak bu iş :)
Şükür yaa alışık değiliz sessizliğineeeÇiçeklerimmmm merhabaaa nasılsınızBiraz durgundum şimdi iyimm döndümm güzel haberler var mı nasıl gidiyor çalışmalar
Canım mayammŞükür yaa alışık değiliz sessizliğineee
Yok gitmem, yardıma ihtiyacı olan çok insan var. Herkesin bundan kurtulmasını istiyorumCanım mayammİnşallah daha da iyi olacağız bende iyimm az işlerim vardı sizlere bir selam vereyim dedimm seni buralarda görüyorum gitmedin hiç seviniyorum buna
Bir ara hepsini bir dürtelim kuzummYok gitmem, yardıma ihtiyacı olan çok insan var. Herkesin bundan kurtulmasını istiyorum
Ay yok baksana herkes uyuyorrr hadii yarın herkes çalışsın yazsınnn. AhahahBir ara hepsini bir dürtelim kuzummcanlandıralım burasını
Yarına herkes ödevlerine iyi çalışsın yazılı yoklama varrAy yok baksana herkes uyuyorrr hadii yarın herkes çalışsın yazsınnn. Ahahah
Biliyorum olumsuz şeyler yaşamışın doktorla ilgili canım ama beklediğinde de değişen bir şey yok şu yönden şanslısın ben burda ne kadınlar gördüm tedaviyi reddeden erkekler sen isteyerek yapmıyorsun diyenler ne güzel eşin sana çözüm sunmaya çalışıyor bence sende eşine destek ol tedaviye adım atCok yogunum kızlar ben ya. Eve ancak dönüyorum o kadar boş vakitte ağustos böceği gibi harcadım vaktimi. Zaten dr meselesini kabul etmedim diye eşimle limoniyiz.
YaaaSakın pes etme evde kendin yapamıyorsan mutlaka doktora git canım bende doktor yardımı ile 1hafta gibi kısa bir sürede yendim..Kendini asla bırakma modunu düşürme özgüven ve cesaret çok önemli,kendini sürekli motive et en önemlisi bu tedavisi en kolay psikolojik bir rahatsızlık önce bunu kabullen,kendine bakım yap evin ile ilgilen eşin ile yakınlaş korkma,kendini asla bırakma tamamen bu duruma odaklanma,karamsar olma..Bizde çok zor zamanlardan geçtik canım ama inan bir başladın mı gerisi geliyor acı,bayılma daha birsürü kötü durumlar bunları sil kafandan asla öyle birşey yokmuş..Kendine güven nekadar güçlü olduğunu hatırlat kendine güzel haberlerini bekliyoruuuuzz
Hem İsteksizlik hem psikolojik öyle düşün canımYaaanasıl güzel cesaret veriyor burası hepinize çok teşekkür ederim yaklaşmaktanda korkuyorum yine olmayacak diye köşe bucak kaçıyorum isteksizlik mi psikolojik mi anlamadım Acı falan umrumda değil inan duvarı bı geçebilsek kasma bı yok olsa acıya dayanikliyim ama yapacağım önce kendim için sonra eşim için aşacağım bu durumu , sen doktorla mi yendin canım ?
Regl günüm geçti bugün bı onun korkusu sardi bakalım bı olsun bitsin direk doktora koşacağım, bu egzersizler beni daha çok geriyor ya bazen böyle epidurali anestezi yi versinler diyorum olsun bitsin kurtulayımHem İsteksizlik hem psikolojik öyle düşün canımŞurada yanlış düşünüyorsun zaten acı diye bir şey yok hiç kafana ben acıya dayanıklıyım bu acılı bir şeymiş gibi algılama
ikincisi duvar hissi diyorsun ya canım o sadece kastığın için izin veremiyorsunBizler bilinçaltına bunları yerleştirirsek işimizi zorlaştırırız.
Bak ne güzel bunun için bir adım atmışın devamını da getir inşAllah
Koş koş diyeceksin ki sonra ah ben bunun için mi kendimi heba ettimRegl günüm geçti bugün bı onun korkusu sardi bakalım bı olsun bitsin direk doktora koşacağım, bu egzersizler beni daha çok geriyor ya bazen böyle epidurali anestezi yi versinler diyorum olsun bitsin kurtulayımBurada yenenleri okudukça güç geliyor
Allah'ım bana da o günleri nasip etsin aminnnnn bana da dualarınız da yer verinKoş koş diyeceksin ki sonra ah ben bunun için mi kendimi heba ettimrahatlıkla sende yeneceksin emin ol ben derdim acaba bir gün yener miyim yazar mıyım diye 2 yılı geçti
Güzel haberlerini bekliyoruz
Tabikidee ederim ediyorum da her birinize canımAllah'ım bana da o günleri nasip etsin aminnnnn bana da dualarınız da yer verin
Canım maya çok teşekkür ederim destekleriniz içinÇoook sevindiiimolacak bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?